Jero Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 (editace) Já mám teď v garáži exportní verzi Š120GLS z roku 1978 - full chrom version, ale R.A.T. z toho nesci... Jo ,s takovych vonavek je skoda delat RAT ., chci nekde sehnat ten 4kukuč co ma GLS nebo bez chromu z LSky ... Editováno: 10. Červen 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 teda me ta nova RAT moda taky nejak nechytla a ze bych mel zdroje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 No nic pro dnesek balim ... caute Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 No nic pro dnesek balim ... caute caau,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Jo ,s takovych vonavek je skoda delat RAT ., chci nekde sehnat ten 4kukuč co ma GLS nebo bez chromu z LSky ... Jj, přesně tenhle předek mám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Jj, přesně tenhle předek mám... tydlety kousky mivaj vestinou postarsi panove a vyjizdi s nema jednou za tyden ,jestli vubec..,, soused ji ma bilou v garazi ,nadherny autko a taky vyjede jen obcas... J casy,kdy se po nasich cestach prohanely jen skodovenky a žiguliky se pomalu ,ale jiste vraci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 tydlety kousky mivaj vestinou postarsi panove A nebo takoví cvoci jako já nebo BadyS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 A nebo takoví cvoci jako já nebo BadyS Nebo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 nic ,,, musim nachvliku letet..povinosti volajíí zatim cau ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 nic ,,, musim nachvliku letet..povinosti volajíí zatim cau ! No já jsem Ti mezitím vyfotil ten front, ale je to prd, je to v rohu garáže a není tam místo na focení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 mazlík !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 hovada zasrané, někdo mě ukrad mřížky z nárazníku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 mazlík !!!! Thanx...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 hovada zasrané, někdo mě ukrad mřížky z nárazníku Sekat ruce hajzlům hajzlovskejm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Chjoo to je hnus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Chjoo to je hnus To teda jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 No já jsem Ti mezitím vyfotil ten front, ale je to prd, je to v rohu garáže a není tam místo na focení... Tak to je moc pekna slecna !!! tise zavidim ...,nevadi ,ze neni misto ,takhle to staci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Tak to je moc pekna slecna !!! tise zavidim ...,nevadi ,ze neni misto ,takhle to staci A je to zcela původní stav - bez renovace. Ale taky 100.000,- Kč... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 A je to zcela původní stav - bez renovace. Ale taky 100.000,- Kč... Takovy autko jde sehnat u nas nebo sis ho odnekud dovezl ? kruci,ma vetsi hodnotu nez moje octa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Takovy autko jde sehnat u nas nebo sis ho odnekud dovezl ? kruci,ma vetsi hodnotu nez moje octa Dá se to pořídit u nás... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Dá se to pořídit u nás... Jsi ted v prekerni situaci ,,v cem budes jezdit na srazy .. ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 hovada zasrané, někdo mě ukrad mřížky z nárazníku To jsou strasni bu*eranti...,stoji to ''par'' kč,ale corovat to musi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 mít ji kde zaparkovat, jedu pro ní , krásná, ty chromy, všecko cajk http://www.cars.cz/xchanger/autobazar/inze...3739763647.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 To jsou strasni bu*eranti...,stoji to ''par'' kč,ale corovat to musi.... jojo, kurvy, ale ja si je najdu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 (editace) mít ji kde zaparkovat, jedu pro ní , krásná, ty chromy, všecko cajk http://www.cars.cz/xchanger/autobazar/inze...3739763647.html Cao Bady ... ta je moc pekna...vsak ji nekam muzes soupnout,ostravští spoluobcane ti ji urcite s radosti pohlidaj , koukam,ze si spise na ty starsi kočky jaka byla cesta na SH,dojel jsi vpohode ? Editováno: 10. Červen 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky