jirka3 Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 Ja uz mam vecer ,noc ,rano nebo jak to nazvat taky naplanovany.... jediny co vim,ze bude na 120% - tak to moje tradicni prochazecka v ranich hodinach domu .., uz ted me boli nohy:D No ja dnes rano prijel na 3 dny domu,tak zejtra z toho bude asi velka akce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 No ja dnes rano prijel na 3 dny domu,tak zejtra z toho bude asi velka akce Bude zase Cuba libre sem,Cuba libre tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 Bude zase Cuba libre sem,Cuba libre tam asi to tak dopadne,ale musim se hlidat,v sobotu frcim zpet do CH a v nedeli seb jdu mrknout na ty nase kopalisty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 asi to tak dopadne,ale musim se hlidat,v sobotu frcim zpet do CH a v nedeli seb jdu mrknout na ty nase kopalisty aha,no tak pomaloucku polehoucku jedes asi az odpoledne ne ? Tedko si davam pozor kdyz nekde jsem z ceho piju,kde ,kdy a kolik ,,foukam na kazdem rohu.,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 krásné zamračené ráno, probudili jste se do pátku 13., tak doufám, že ste vstali pravou nohou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 krásné zamračené ráno, probudili jste se do pátku 13., tak doufám, že ste vstali pravou nohou Dobre rano ... Vidis ,ani mi nedoslo ,ze je patek 13.Akorat mi neni zrovna do zpevu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Krasne rano Me hned po ranu prekvapil kolega otazkou jestli vdavat se v patek 13. je nestastne? A odpoved: Proc by patek 13. mela byt vyjimka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Bre ranko ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 (editace) Krasne rano Me hned po ranu prekvapil kolega otazkou jestli vdavat se v patek 13. je nestastne? A odpoved: Proc by patek 13. mela byt vyjimka? tak ono kazdy z nas vi co se o tom dni rika.,ja tomu sice moc neverim je to preci jen dn jako kazdy jiny ,ale raci to nebudu pokouset... Co se tyce vdavku,mozna to bude opacne tzn,ne nestastne ,ale naopak ... Dobré Michale ! Editováno: 13. Červen 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Bre ranko ! zdařec, tys tu taky pěkně dlouho nebyl... co pořád děláš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 já zatím proti pátku 13. nic nemám nikdy sem s tímhle dnem neměl problém.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 (editace) já zatím proti pátku 13. nic nemám nikdy sem s tímhle dnem neměl problém.. taky tak a doufam,ze se mi to v nejblizsich hodinach nejak nepose*e ... tento tyden je same neprijemne prekvapeni jinak ted me tak napadlo, az ted koukam,zes byl na 1. srazu v Mosnove,jsem si te tam nikde nevsim Editováno: 13. Červen 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 tak ono kazdy z nas vi co se o tom dni rika.,ja tomu sice moc neverim je to preci jen dn jako kazdy jiny ,ale raci to nebudu pokouset...Co se tyce vdavku,mozna to bude opacne tzn,ne nestastne ,ale naopak ... Dobré Michale ! Jj me taky patek 13. nevadi. Den jako kazdy jiny Mysak: Bry rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 jj, byl sem na prvním srázku, ale přijeli sme pozdě a pak sme se stenlym, manolem a s-talkerem jsme jeli do jiné hospůdky... škoda že tenkrát nevyšlo počasí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 jj, byl sem na prvním srázku, ale přijeli sme pozdě a pak sme se stenlym, manolem a s-talkerem jsme jeli do jiné hospůdky... škoda že tenkrát nevyšlo počasí vsiml jsem si no,ze par fabošaku pak zmizelo ... jo pocasi bylo hodne spatny tehda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 (editace) nic lidicky,vyuziju volna a jdu si jeste nachvilku lehnout a pak musim zajet neco doresit ke sve''jiz byvale''pritulce ... tak at se vam dnes vsem dari a v praci to rychle utece! ... zatim cau Editováno: 13. Červen 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Jeronymo: jak spát? tady jsou lidi, co musej makat! počkej, to je ta přítulka, co ti ještě tenhle týden pekla řízek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 zdařec, tys tu taky pěkně dlouho nebyl... co pořád děláš? Makam makam + bylo zkouskovy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 (editace) Jeronymo: jak spát? tady jsou lidi, co musej makat! počkej, to je ta přítulka, co ti ještě tenhle týden pekla řízek? vsak vy to zvladnete ... jj presne ta,rizecky uz mi smazit nebude ,vcera se to utlo... Jsem z toho dosti spatny Editováno: 13. Červen 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 nj, každej má zkouškový a jak si dopad? vše úspěšně složeno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 vsak vy to zvladnete ... jj presne ta,rizecky uz mi smazit nebude ,vcera se to utlo... Jsem z toho dosti spatny to ti věřím, takhle najednou... tak ať se z toho brzy dostaneš! brou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 to ti věřím, takhle najednou... tak ať se z toho brzy dostaneš! brou njn,hol co se da delat .... diky snad to nejak preziju ... Caues Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 jasný, holek je všade spousta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 holoto sprosta tahle brzo vstavat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 já vstávám denně ve 4:45.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky