Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Ja uz mam vecer ,noc ,rano nebo jak to nazvat taky naplanovany.:)... jediny co vim,ze bude na 120% - tak to moje tradicni prochazecka v ranich hodinach domu .., uz ted me boli nohy:D ;)

No ja dnes rano prijel na 3 dny domu,tak zejtra z toho bude asi velka akce

Vloženo
Bude zase Cuba libre sem,Cuba libre tam :D;)

asi to tak dopadne,ale musim se hlidat,v sobotu frcim zpet do CH a v nedeli seb jdu mrknout na ty nase kopalisty

Vloženo
asi to tak dopadne,ale musim se hlidat,v sobotu frcim zpet do CH a v nedeli seb jdu mrknout na ty nase kopalisty

aha,no tak pomaloucku polehoucku :) jedes asi az odpoledne ne ? :)

Tedko si davam pozor kdyz nekde jsem z ceho piju,kde ,kdy a kolik ,,foukam na kazdem rohu.,,

Vloženo
krásné zamračené ráno, probudili jste se do pátku 13., tak doufám, že ste vstali pravou nohou :palec2:

Dobre rano ...

Vidis ,ani mi nedoslo ,ze je patek 13.Akorat mi neni zrovna do zpevu

Vloženo (editace)
Krasne rano :) Me hned po ranu prekvapil kolega otazkou jestli vdavat se v patek 13. je nestastne? A odpoved: Proc by patek 13. mela byt vyjimka? lol

tak ono kazdy z nas vi co se o tom dni rika.,ja tomu sice moc neverim je to preci jen dn jako kazdy jiny ,ale raci to nebudu pokouset...

Co se tyce vdavku,mozna to bude opacne tzn,ne nestastne ,ale naopak ...

Dobré Michale !

Editováno: , autor: Jeronymo
Vloženo (editace)
já zatím proti pátku 13. nic nemám :) nikdy sem s tímhle dnem neměl problém.. :palec2:

taky tak a doufam,ze se mi to v nejblizsich hodinach nejak nepose*e :kol-127: ... tento tyden je same neprijemne prekvapeni

jinak ted me tak napadlo, az ted koukam,zes byl na 1. srazu v Mosnove,jsem si te tam nikde nevsim

Vloženo
tak ono kazdy z nas vi co se o tom dni rika.,ja tomu sice moc neverim je to preci jen dn jako kazdy jiny ,ale raci to nebudu pokouset...

Co se tyce vdavku,mozna to bude opacne tzn,ne nestastne ,ale naopak ...

Dobré Michale !

Jj me taky patek 13. nevadi. Den jako kazdy jiny :D

Mysak: Bry rano :)

Vloženo

jj, byl sem na prvním srázku, ale přijeli sme pozdě a pak sme se stenlym, manolem a s-talkerem jsme jeli do jiné hospůdky... škoda že tenkrát nevyšlo počasí :feve:

Vloženo
jj, byl sem na prvním srázku, ale přijeli sme pozdě a pak sme se stenlym, manolem a s-talkerem jsme jeli do jiné hospůdky... škoda že tenkrát nevyšlo počasí :feve:

vsiml jsem si no,ze par fabošaku pak zmizelo ... jo pocasi bylo hodne spatny tehda

Vloženo (editace)

nic lidicky,vyuziju volna a jdu si jeste nachvilku lehnout a pak musim zajet neco doresit ke sve''jiz byvale''pritulce :feve: ...

tak at se vam dnes vsem dari a v praci to rychle utece! ...

zatim cau

Vloženo (editace)
Jeronymo: jak spát? :kuk: tady jsou lidi, co musej makat! :D počkej, to je ta přítulka, co ti ještě tenhle týden pekla řízek? :kuk:

vsak vy to zvladnete ... jj presne ta,rizecky uz mi smazit nebude ,vcera se to utlo... Jsem z toho dosti spatny

Vloženo
vsak vy to zvladnete ... jj presne ta,rizecky uz mi smazit nebude ,vcera se to utlo... Jsem z toho dosti spatny

to ti věřím, takhle najednou... tak ať se z toho brzy dostaneš! :palec2: brou :)

Vloženo
to ti věřím, takhle najednou... tak ať se z toho brzy dostaneš! :palec2: brou :)

njn,hol co se da delat .... diky snad to nejak preziju ;) ... Caues

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...