Přejít na obsah

HOSPODA 2008 č. 7

rolbař

Doporučené příspěvky

Ja uz mam vecer ,noc ,rano nebo jak to nazvat taky naplanovany.:)... jediny co vim,ze bude na 120% - tak to moje tradicni prochazecka v ranich hodinach domu .., uz ted me boli nohy:D ;)

No ja dnes rano prijel na 3 dny domu,tak zejtra z toho bude asi velka akce

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

asi to tak dopadne,ale musim se hlidat,v sobotu frcim zpet do CH a v nedeli seb jdu mrknout na ty nase kopalisty

aha,no tak pomaloucku polehoucku :) jedes asi az odpoledne ne ? :)

Tedko si davam pozor kdyz nekde jsem z ceho piju,kde ,kdy a kolik ,,foukam na kazdem rohu.,,

Odkaz ke komentáři

Krasne rano :) Me hned po ranu prekvapil kolega otazkou jestli vdavat se v patek 13. je nestastne? A odpoved: Proc by patek 13. mela byt vyjimka? lol

tak ono kazdy z nas vi co se o tom dni rika.,ja tomu sice moc neverim je to preci jen dn jako kazdy jiny ,ale raci to nebudu pokouset...

Co se tyce vdavku,mozna to bude opacne tzn,ne nestastne ,ale naopak ...

Dobré Michale !

Editováno: , autor: Jeronymo
Odkaz ke komentáři

já zatím proti pátku 13. nic nemám :) nikdy sem s tímhle dnem neměl problém.. :palec2:

taky tak a doufam,ze se mi to v nejblizsich hodinach nejak nepose*e :kol-127: ... tento tyden je same neprijemne prekvapeni

jinak ted me tak napadlo, az ted koukam,zes byl na 1. srazu v Mosnove,jsem si te tam nikde nevsim

Odkaz ke komentáři

jj, byl sem na prvním srázku, ale přijeli sme pozdě a pak sme se stenlym, manolem a s-talkerem jsme jeli do jiné hospůdky... škoda že tenkrát nevyšlo počasí :feve:

vsiml jsem si no,ze par fabošaku pak zmizelo ... jo pocasi bylo hodne spatny tehda

Odkaz ke komentáři

nic lidicky,vyuziju volna a jdu si jeste nachvilku lehnout a pak musim zajet neco doresit ke sve''jiz byvale''pritulce :feve: ...

tak at se vam dnes vsem dari a v praci to rychle utece! ...

zatim cau

Odkaz ke komentáři

Jeronymo: jak spát? :kuk: tady jsou lidi, co musej makat! :D počkej, to je ta přítulka, co ti ještě tenhle týden pekla řízek? :kuk:

vsak vy to zvladnete ... jj presne ta,rizecky uz mi smazit nebude ,vcera se to utlo... Jsem z toho dosti spatny

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...