Jero Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 patek za to nemuze zivot je svine Akorat dneska sakra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Kdo tady pise o aute ? Ja? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Ou sem sem neměl chodit. To že je pátek 13 sem si všiml až teď. Teď mi nic nepude. Venku je hnusně zataženo fuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 tož jsme si tak řekli, když só ty hice, že se uděláme letní vůz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 tož jsme si tak řekli, když só ty hice, že se uděláme letní vůz zabiak: Brno hlasi taky zatazeno ale docela teplo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Tak to jedu do Brna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Tak to jedu do Brna Doraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 BadyS: co to je za káru? Jeronymo: tak to je pešek ale pátek 13. na každýho působí jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Ford Galaxy 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Ford Galaxy 2006 co z toho bude? bylo to přes střechu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 z Forda se nic lepšího jak to same udělat nedá ....jj přes boudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 to máš recht, se ti divím, že to vůbec opravuješ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Zdravím všechny,od rána hokny až nad hlavu a výhled do budoucna nevěstí žádné zlepšení Co ten srazek v Brne CMF ? Chystá někd něco ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Zdravím všechny,od rána hokny až nad hlavu a výhled do budoucna nevěstí žádné zlepšení Co ten srazek v Brne CMF ? Chystá někd něco ? Caaau chlape kdyby sis precetl tema sraz Brno bo jak toe tak by si videl ze razim Taaaakze se pristi nedelu uvidime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 tak patek 13 je pryc a celkem se to uz pak vecer dalo prezit .... ale jak tak koukam,dneska je tady zavreno nejmin na 4 zamky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 To víš, podle toho co bylo bylo včera za datum a za den, se všichni určitě večer hóóódně unavili při oslavě toho že to přežili tak, že ještě teď dospávají !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 To víš, podle toho co bylo bylo včera za datum a za den, se všichni určitě večer hóóódně unavili při oslavě toho že to přežili tak, že ještě teď dospávají !!! jooo,taky jsem dospaval ,ale celkem mi to sedlo takze zadny problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Tak to já dospával taky ale prozměnu jenom to co mě chybělo přes týden. Měl jsem na ráno a nějak se toho nastřádalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 (editace) Tak to já dospával taky ale prozměnu jenom to co mě chybělo přes týden. Měl jsem na ráno a nějak se toho nastřádalo. aha,tak to se ti muselo vstavat naramne ...jsem se po dlouhe dobe stavil na jednu diskosku ,tak jsem ten alkohol drobatko vypotil... Editováno: 14. Červen 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 zdarec taky sem dneska vyspával Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 zdarec taky sem dneska vyspával caues ! Jak tak koukam,asi to vcerejsi datum bylo pro vsechny zavrseno hodne fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 No vstávalo se časně po ránu k obědu celkem dobře, tak jsem to trochu dohnal. Za chvílu zajdu ošplíchnout prach z auta sundat muchy co nestačili uhnout když sem jel, aby bylo zítra na WTCC poznat co mám za autí. Doufám že počasí vydrží i zítra tak jak je !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 mě se nic mimořádného včera nepřihodilo to přišlo až dneska ráno, když mi přišla výplata na účet jj, na zítra na WTCC už se těším! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Už seš Dakie domluvenej s Pentadiusem kde a v kolik zítra ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 zatím ještě žádná komunikace neproběhla musím to napravit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky