Hrábě Fernétti Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Ještě je čas tak se nic neděje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 zdravicko,panove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Caute piskoti Akorat na skok a letim na sraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 jirka3: ahoj! CMF: čauky na jakej srázek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 jirka3: ahoj! CMF: čauky na jakej srázek? Tady kousek od Brna v Holubicich - Kanalova stoka Ale zrovna tebe to urcite nebude zajimat.. je to moto sraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Tak to me za chvilku ceka 1000 km smer CH s novou plechovou milenkou,no a zejtra se jdu podivat na ty nase kopalisty.Sehnali jsme listky do turecky sekce,tak jsem zvedavej jak to dopadne,bojim se,abych nesel ze stadionu s kudlou v zadech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 jirka3: tak to přeji šťastnou cestu s kudlou v zádech rozhodně nepůjdeš, stejně prohrajem CMF: tak to si nech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Tak to me za chvilku ceka 1000 km smer CH s novou plechovou milenkou...... panejo ,tak uz ji mas slecnu jednu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 brý večír něco bych si dal, došel mi džus a vodku samotnou pít nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Dej si fernéta na zapití !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Brej vecir ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Brej vecir ! Nápodobně. Zajímavej avatvar !!! - máš ho dýl nebo sem já tady tak dlouho nebyl ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 (editace) Brej chlapi ! ... Dakie , tak si vodku nech na pozdejc ... az bude ten džus.Ja bych se taky nekam zasunul ,ale dopadla me unava a cerstve vzpominky tak budu nejspis sedet doma ... Michale na to jsem se chtel zeptat ,,co znamena ten tvuj podpis No car no fun ?nemyslim jako,abys mi to prelozil spise z jakyho duvodu ho tam mas.Snad si nedal octuli do sveta ... Editováno: 14. Červen 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Jeronymo: ty woe, RS mk I už je bohužel pryč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Dej si fernéta na zapití !!! fernet mi nesed na první zábavce a od tý doby ho nesmím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Jeronymo: ty woe, RS mk I už je bohužel pryč To jsem fakt nevedel ... Prave me to docela prekvapilo po vsimnuti si toho podpisu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 jedna z nejhezčích RS na fóru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 jedna z nejhezčích RS na fóru To mas rech,...holt jaky majitel takove auti.., Jinak koukam,ze se vetsina z vas chysta na Brno ... to bude zase zazitku panecku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 fernet mi nesed na první zábavce a od tý doby ho nesmím Toho se taky musí jenom přiměřeně !!! - vždyť je to přece lék !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Fernet není lék jak pro koho Jeronymo: do Brna jedu zítra na WTCC se stav bude tam i CMF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Už jste se domluvili s pentadiusem ??? A CMF ??? - dokud ji tam nepotkám tak neuvěřím !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Fernet není lék jak pro koho Jeronymo: do Brna jedu zítra na WTCC se stav bude tam i CMF Me taky Fernet semtam nesed ,ale kdyz uz je ta nouze ...No ,slysel jsem ,ale nevim jestli mi to vyjde mam to celkem z ruky a vsiml jsem si,ze to je az dnes ... Za nejaky ten tyden bude mosnov tak dame zcukec tam ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 jj, sme domluvený, že se mu ozvu ještě ráno kolem 8 až budem vyrážet z Prahy měli bysme dojet kolem 10 k okruhu CMF si ještě neviděl? já jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Me taky Fernet semtam nesed ,ale kdyz uz je ta nouze ...No ,slysel jsem ,ale nevim jestli mi to vyjde mam to celkem z ruky a vsiml jsem si,ze to je az dnes ... Za nejaky ten tyden bude mosnov tak dame zcukec tam ... nn, mošnov nejedu, nemám teď money nazbyt čeká mě STK a dovča... možná na podzim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Tak natáhnu budík na 8:30 a ozvu se mu pak taky. Už jsem to potěšění taky měl, ale jsem zvědav jestli dorazí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky