Hrábě Fernétti Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Me taky Fernet semtam nesed ,ale kdyz uz je ta nouze ...No ,slysel jsem ,ale nevim jestli mi to vyjde mam to celkem z ruky a vsiml jsem si,ze to je az dnes ... Za nejaky ten tyden bude mosnov tak dame zcukec tam ... Jj, sedmej měsíc se pomalu ale jistě blíží !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 nn, mošnov nejedu, nemám teď money nazbyt čeká mě STK a dovča... možná na podzim No kazdopadne jednou povykladat musime skoda ,ze sme se tehda u motorestu nepotkali ... Co se tyce Janky ,pokud rikala,ze prijede tak to urcite splni,muselo by se stat neco vaznyho ,aby to tak nebylo .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Jj, sedmej měsíc se pomalu ale jistě blíží !!! Bude to parada ,snad uz za krasnyho pocasi a bez motorkarskych blbin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 chlapi preju pekny zbytek sobotniho vecera ! ... letím do perin . Dobrou ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 Zdar kucí, posílám na večerní pohodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 Caute babofky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 Caute babofky Čao bábovičko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 Čao bábovičko... To zas budu poslouchat cely tyden co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 To zas budu poslouchat cely tyden co? No když o to tolik stojíš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 No když o to tolik stojíš... Ja nestojim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 Ja nestojim Mě taky ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 Mě taky ne... Ehm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 Ehm No comment... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 No comment... Mlcim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 Mlcim Jako hróóóóób... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 Jako hróóóóób... To jsem vzdycky... vsak me znas ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 brý večír CMF: sliby chyby... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 brý večír CMF: sliby chyby... Byla jsem v sobotu na moto sraziku a protahlo se to az do rannich hodin takze jsem byla dneska rano uplne KO... psala jsem to HF myslela jsem ze to vyridil a navic jste se nikdo ani neozval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 já sem ti volal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 já sem ti volal.. Kdyyy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 asi kolem půl 1.. ze služebního tel... pak ti volal i hrábě.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Brej den mladeznici ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 asi kolem půl 1.. ze služebního tel... pak ti volal i hrábě.. Jooo tak to si byl ty jo? Hmm to jsem nevedela.. a HF mi volal cca kolem 15 a to uz davno vedel ze spim ze jsem po akci Jinak bry ranko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 dobre rano :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Ahoj decka ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky