Hrábě Fernétti Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 uz radsi mlc...to se neda poslouchat Co v ten pátek jak jedeme někteří do MB - zajdeme pak někam na kus řeči když už budeme ve Vašich končinách ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Co v ten pátek jak jedeme někteří do MB - zajdeme pak někam na kus řeči když už budeme ve Vašich končinách ??? No já budu zítra přímo v matičce stověžaté... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 co ty tady pane?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 A vydržíš do pátku ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 co ty tady pane?? Zase samá ouřední byrokracie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Co v ten pátek jak jedeme někteří do MB - zajdeme pak někam na kus řeči když už budeme ve Vašich končinách ??? do kdy tady budete?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Zase samá ouřední byrokracie... tak to joooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 A vydržíš do pátku ??? V pátej už budu pro změnu v zahraničí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 do kdy tady budete?? Kolem 16:00 hodiny má končit program ve škodovce a pak ... - toť otázka !!! Ale hned jet dom se mě moc nechce když už tam budeme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 V pátej už budu pro změnu v zahraničí... To je život !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 bré odpoledne jak se daří při pondělku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Někdo omylem zamkl fotografické ulovky z ulice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Buď pozdraven Dakie !!! Jaká byla včera cesta k domovu ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 To je život !!! Na pytel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Někdo omylem zamkl fotografické ulovky z ulice Já bych řek, že se dělá generální úklid toho co tam nemá co dělat !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 bré odpoledne jak se daří při pondělku? Čao Dakie, zatím se daří, ale na večer mě čeká jedna náročná operace, takže v pozdních hodinách budu referovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Já bych řek, že se dělá generální úklid toho co tam nemá co dělat !!! Přesně tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Buď pozdraven Dakie !!!Jaká byla včera cesta k domovu ??? taky zdravím, pane Hrábě skvělý odpoledne včera, sem rád, že sme pokecali pěkný kolečka sis vybral, jen co je pravda cesta v pohodě až na sanitku, co vyjížděla od Jihlavy a valila si to svejch 120 sme čekali že se rozjede a ono nic no, do Prahe sme přijeli asi v půl 7 a já v půl 8 vypálil směr Plzeň... Stihnul sem akorát začátek fotbalu co ty, jak si doprovodil Marka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Čao Dakie, zatím se daří, ale na večer mě čeká jedna náročná operace, takže v pozdních hodinách budu referovat... wow, tak to sem zvědavej kua, te´d sem se podíval z kanclu a stojí tu new Superb v černý metle nádherááááááááááá!!! škoda že mám foťák doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Na pytel... Asi jo. Po těch silnicích už to není co bejvalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Měchenická provárna má krásné okolííí, ještě krásnější než bazén v Praze čtyři Podolííí... Nejste tu někdo od Měchenic...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Asi jo. Po těch silnicích už to není co bejvalo. Jj, kolikrát je to děs, ale včera ráno jsem si docela užil pěknej silnic, byl jsem v Chorvatsku a střihl jsem si trasu Plitvice - Karlovač - Čakovec - Rédics - Szombathely - Répcelak - Mosonmagyarovar - Bratislava a po D2 domka a bylo to docela fajn... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 kua Spidi, taky bych chtěl takhle jezdit nemohl bych dělat místo tebe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 kua Spidi, taky bych chtěl takhle jezdit nemohl bych dělat místo tebe? To nejspíš ne... Ale mohl by´s pracovat se mnou, já už pomalu nestíhám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Ty fotograficky ulovky... beztak zamknul mischicka... toe takovej aktivista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky