Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Co v ten pátek jak jedeme někteří do MB - zajdeme pak někam na kus řeči když už budeme ve Vašich končinách ???

No já budu zítra přímo v matičce stověžaté... ;)

Vloženo
bré odpoledne ;) jak se daří při pondělku? ;)

Čao Dakie, zatím se daří, ale na večer mě čeká jedna náročná operace, takže v pozdních hodinách budu referovat... ;)

Vloženo
Buď pozdraven Dakie !!!

Jaká byla včera cesta k domovu ???

taky zdravím, pane Hrábě ;) skvělý odpoledne včera, sem rád, že sme pokecali :palec2: pěkný kolečka sis vybral, jen co je pravda :palec2:

cesta v pohodě ;) až na sanitku, co vyjížděla od Jihlavy a valila si to svejch 120 :D sme čekali že se rozjede a ono nic :D no, do Prahe sme přijeli asi v půl 7 a já v půl 8 vypálil směr Plzeň... Stihnul sem akorát začátek fotbalu ;) co ty, jak si doprovodil Marka? ;)

Vloženo
Čao Dakie, zatím se daří, ale na večer mě čeká jedna náročná operace, takže v pozdních hodinách budu referovat... ;)

wow, tak to sem zvědavej ;) kua, te´d sem se podíval z kanclu a stojí tu new Superb v černý metle :feve: nádherááááááááááá!!! škoda že mám foťák doma :feve:

Vloženo

Měchenická provárna má krásné okolííí, ještě krásnější než bazén v Praze čtyři Podolííí... lol

Nejste tu někdo od Měchenic...?

post-272-1213613023_thumb.jpg

Vloženo
Asi jo. Po těch silnicích už to není co bejvalo.

Jj, kolikrát je to děs, ale včera ráno jsem si docela užil pěknej silnic, byl jsem v Chorvatsku a střihl jsem si trasu Plitvice - Karlovač - Čakovec - Rédics - Szombathely - Répcelak - Mosonmagyarovar - Bratislava a po D2 domka a bylo to docela fajn... ;)

Vloženo
kua Spidi, taky bych chtěl takhle jezdit :) nemohl bych dělat místo tebe? :D

To nejspíš ne... lol Ale mohl by´s pracovat se mnou, já už pomalu nestíhám... ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...