Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

taky zdravím, pane Hrábě ;) skvělý odpoledne včera, sem rád, že sme pokecali :palec2: pěkný kolečka sis vybral, jen co je pravda :palec2:

cesta v pohodě ;) až na sanitku, co vyjížděla od Jihlavy a valila si to svejch 120 :D sme čekali že se rozjede a ono nic :D no, do Prahe sme přijeli asi v půl 7 a já v půl 8 vypálil směr Plzeň... Stihnul sem akorát začátek fotbalu ;) co ty, jak si doprovodil Marka? ;)

Marka jsem doprovodil do Vaňkovky a pak už nevím kam směřovali jejich kroky. Kdyby s nama šel i pentadius nemusel by měnit to kolo co píchl. Holt někteří, co měli půlnoc, taky přišla určitě o hodně !!! Holt super den a počasí taky přálo :kol-47: Už aby bylo 9.8. !!!

Pokec byl super i s těma krajovýma spěšl slovama, a dík za pochvalu koleček :palec2::palec2::palec2:

Ty fotograficky ulovky... beztak zamknul mischicka... toe takovej aktivista :D

Myslíš protifotodokumentační aktivista...? lol

Myslíš protifotodokumentační aktivista...? lol

Foto bych vynechala :D

2 HF: Narocna sobota no :feve:

Když se daří, tak se daří - co naděláš !!!

Když se daří, tak se daří - co naděláš !!!

Jo darilo... nemenila bych :)

To nejspíš ne... lol Ale mohl by´s pracovat se mnou, já už pomalu nestíhám... ;)

půjde to dělat i v Turnově? :) právě jsem totiž podal výpověď a 31.8. končím...

;):palec2:

To doufám. V ten pátek vyrazíme v kolik aby jsme tam byly v těch 13:00 i s obědem ???

Marka jsem doprovodil do Vaňkovky a pak už nevím kam směřovali jejich kroky. Kdyby s nama šel i pentadius nemusel by měnit to kolo co píchl. Holt někteří, co měli půlnoc, taky přišla určitě o hodně !!! Holt super den a počasí taky přálo :kol-47: Už aby bylo 9.8. !!!

Pokec byl super i s těma krajovýma spěšl slovama, a dík za pochvalu koleček :palec2::palec2::palec2:

jj, psal mi, že píchnul :feve: jj, ty co spinkali po sraze splašenejch trubek dost zaváhali.. snad příště! :palec2: jj, je to zajímavý pozorovat, když se sejdou severočeši, pražáci, Brňák a z Karvinné :D takovej super mix :D kolečka libový... kol5

;):palec2:

Copak? :)

půjde to dělat i v Turnově? :) právě jsem totiž podal výpověď a 31.8. končím...

Hmmm, to asi těžko... ;) Ale třeba bych mohl koupit Hrubou Skálu a udělat tam z pokojů kanceláře... lol

To doufám. V ten pátek vyrazíme v kolik aby jsme tam byly v těch 13:00 i s obědem ???

Asi nejlepe nekdy ranko :D

Hmmm, to asi těžko... ;) Ale třeba bych mohl koupit Hrubou Skálu a udělat tam z pokojů kanceláře... lol

tak to by se mi líbilo ještě víc! bydlím od ní 4 km :D tak nic, jen sem to zkusil :D

Copak? :)

Řikám, že o víkendu bylo fajn a dařilo se na všech frontách... ;)

Asi nejlepe nekdy ranko :D

A to je u Tebe tak nějak v kolik ???

Řikám, že o víkendu bylo fajn a dařilo se na všech frontách... ;)

Tobe taky? :)

2 HF: Rekni cas je to jako kdybych v patek vstavala do prace :D

to je u tebe těžký určit, protože kdy přesně začínáš pracovat se nějak nedá poznat :D

to je u tebe těžký určit, protože kdy přesně začínáš pracovat se nějak nedá poznat :D

lol

Ještě to skonzultuji s další stranou a huvidíme !!! Ale asi poslední slovo padne až ve čtvrtek odpoledne.

Baže, cestou z HR jsem si nedal do držky a pak jsem na večer krásně relaxoval... ;)

Kudla, nejak to tady sciplo... :feve:

Jsem z5 :)

Konečně někdo, kdo nezklame... :palec2:

Někteří jsou tu pořád !!!

Konečně někdo, kdo nezklame... :palec2:

Aspon v necem :)

2 HF: Kdoo? Jsem byla na kaficku :p

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.