Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

taky zdravím, pane Hrábě ;) skvělý odpoledne včera, sem rád, že sme pokecali :palec2: pěkný kolečka sis vybral, jen co je pravda :palec2:

cesta v pohodě ;) až na sanitku, co vyjížděla od Jihlavy a valila si to svejch 120 :D sme čekali že se rozjede a ono nic :D no, do Prahe sme přijeli asi v půl 7 a já v půl 8 vypálil směr Plzeň... Stihnul sem akorát začátek fotbalu ;) co ty, jak si doprovodil Marka? ;)

Marka jsem doprovodil do Vaňkovky a pak už nevím kam směřovali jejich kroky. Kdyby s nama šel i pentadius nemusel by měnit to kolo co píchl. Holt někteří, co měli půlnoc, taky přišla určitě o hodně !!! Holt super den a počasí taky přálo :kol-47: Už aby bylo 9.8. !!!

Pokec byl super i s těma krajovýma spěšl slovama, a dík za pochvalu koleček :palec2::palec2::palec2:

Ty fotograficky ulovky... beztak zamknul mischicka... toe takovej aktivista :D

Myslíš protifotodokumentační aktivista...? lol

Myslíš protifotodokumentační aktivista...? lol

Foto bych vynechala :D

2 HF: Narocna sobota no :feve:

Když se daří, tak se daří - co naděláš !!!

Když se daří, tak se daří - co naděláš !!!

Jo darilo... nemenila bych :)

To nejspíš ne... lol Ale mohl by´s pracovat se mnou, já už pomalu nestíhám... ;)

půjde to dělat i v Turnově? :) právě jsem totiž podal výpověď a 31.8. končím...

;):palec2:

To doufám. V ten pátek vyrazíme v kolik aby jsme tam byly v těch 13:00 i s obědem ???

Marka jsem doprovodil do Vaňkovky a pak už nevím kam směřovali jejich kroky. Kdyby s nama šel i pentadius nemusel by měnit to kolo co píchl. Holt někteří, co měli půlnoc, taky přišla určitě o hodně !!! Holt super den a počasí taky přálo :kol-47: Už aby bylo 9.8. !!!

Pokec byl super i s těma krajovýma spěšl slovama, a dík za pochvalu koleček :palec2::palec2::palec2:

jj, psal mi, že píchnul :feve: jj, ty co spinkali po sraze splašenejch trubek dost zaváhali.. snad příště! :palec2: jj, je to zajímavý pozorovat, když se sejdou severočeši, pražáci, Brňák a z Karvinné :D takovej super mix :D kolečka libový... kol5

;):palec2:

Copak? :)

půjde to dělat i v Turnově? :) právě jsem totiž podal výpověď a 31.8. končím...

Hmmm, to asi těžko... ;) Ale třeba bych mohl koupit Hrubou Skálu a udělat tam z pokojů kanceláře... lol

To doufám. V ten pátek vyrazíme v kolik aby jsme tam byly v těch 13:00 i s obědem ???

Asi nejlepe nekdy ranko :D

Hmmm, to asi těžko... ;) Ale třeba bych mohl koupit Hrubou Skálu a udělat tam z pokojů kanceláře... lol

tak to by se mi líbilo ještě víc! bydlím od ní 4 km :D tak nic, jen sem to zkusil :D

Copak? :)

Řikám, že o víkendu bylo fajn a dařilo se na všech frontách... ;)

Asi nejlepe nekdy ranko :D

A to je u Tebe tak nějak v kolik ???

Řikám, že o víkendu bylo fajn a dařilo se na všech frontách... ;)

Tobe taky? :)

2 HF: Rekni cas je to jako kdybych v patek vstavala do prace :D

to je u tebe těžký určit, protože kdy přesně začínáš pracovat se nějak nedá poznat :D

to je u tebe těžký určit, protože kdy přesně začínáš pracovat se nějak nedá poznat :D

lol

Ještě to skonzultuji s další stranou a huvidíme !!! Ale asi poslední slovo padne až ve čtvrtek odpoledne.

Baže, cestou z HR jsem si nedal do držky a pak jsem na večer krásně relaxoval... ;)

Kudla, nejak to tady sciplo... :feve:

Jsem z5 :)

Konečně někdo, kdo nezklame... :palec2:

Někteří jsou tu pořád !!!

Konečně někdo, kdo nezklame... :palec2:

Aspon v necem :)

2 HF: Kdoo? Jsem byla na kaficku :p

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.