Přejít na obsah

HOSPODA 2008 č. 7

rolbař

Doporučené příspěvky

taky zdravím, pane Hrábě ;) skvělý odpoledne včera, sem rád, že sme pokecali :palec2: pěkný kolečka sis vybral, jen co je pravda :palec2:

cesta v pohodě ;) až na sanitku, co vyjížděla od Jihlavy a valila si to svejch 120 :D sme čekali že se rozjede a ono nic :D no, do Prahe sme přijeli asi v půl 7 a já v půl 8 vypálil směr Plzeň... Stihnul sem akorát začátek fotbalu ;) co ty, jak si doprovodil Marka? ;)

Marka jsem doprovodil do Vaňkovky a pak už nevím kam směřovali jejich kroky. Kdyby s nama šel i pentadius nemusel by měnit to kolo co píchl. Holt někteří, co měli půlnoc, taky přišla určitě o hodně !!! Holt super den a počasí taky přálo :kol-47: Už aby bylo 9.8. !!!

Pokec byl super i s těma krajovýma spěšl slovama, a dík za pochvalu koleček :palec2::palec2::palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Marka jsem doprovodil do Vaňkovky a pak už nevím kam směřovali jejich kroky. Kdyby s nama šel i pentadius nemusel by měnit to kolo co píchl. Holt někteří, co měli půlnoc, taky přišla určitě o hodně !!! Holt super den a počasí taky přálo :kol-47: Už aby bylo 9.8. !!!

Pokec byl super i s těma krajovýma spěšl slovama, a dík za pochvalu koleček :palec2::palec2::palec2:

jj, psal mi, že píchnul :feve: jj, ty co spinkali po sraze splašenejch trubek dost zaváhali.. snad příště! :palec2: jj, je to zajímavý pozorovat, když se sejdou severočeši, pražáci, Brňák a z Karvinné :D takovej super mix :D kolečka libový... kol5

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...