Hrábě Fernétti Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 taky zdravím, pane Hrábě skvělý odpoledne včera, sem rád, že sme pokecali pěkný kolečka sis vybral, jen co je pravda cesta v pohodě až na sanitku, co vyjížděla od Jihlavy a valila si to svejch 120 sme čekali že se rozjede a ono nic no, do Prahe sme přijeli asi v půl 7 a já v půl 8 vypálil směr Plzeň... Stihnul sem akorát začátek fotbalu co ty, jak si doprovodil Marka? Marka jsem doprovodil do Vaňkovky a pak už nevím kam směřovali jejich kroky. Kdyby s nama šel i pentadius nemusel by měnit to kolo co píchl. Holt někteří, co měli půlnoc, taky přišla určitě o hodně !!! Holt super den a počasí taky přálo Už aby bylo 9.8. !!! Pokec byl super i s těma krajovýma spěšl slovama, a dík za pochvalu koleček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Ty fotograficky ulovky... beztak zamknul mischicka... toe takovej aktivista Myslíš protifotodokumentační aktivista...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Myslíš protifotodokumentační aktivista...? Foto bych vynechala 2 HF: Narocna sobota no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Když se daří, tak se daří - co naděláš !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Když se daří, tak se daří - co naděláš !!! Jo darilo... nemenila bych Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 To nejspíš ne... Ale mohl by´s pracovat se mnou, já už pomalu nestíhám... půjde to dělat i v Turnově? právě jsem totiž podal výpověď a 31.8. končím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Jo darilo... nemenila bych Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Jo darilo... nemenila bych To doufám. V ten pátek vyrazíme v kolik aby jsme tam byly v těch 13:00 i s obědem ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Marka jsem doprovodil do Vaňkovky a pak už nevím kam směřovali jejich kroky. Kdyby s nama šel i pentadius nemusel by měnit to kolo co píchl. Holt někteří, co měli půlnoc, taky přišla určitě o hodně !!! Holt super den a počasí taky přálo Už aby bylo 9.8. !!! Pokec byl super i s těma krajovýma spěšl slovama, a dík za pochvalu koleček jj, psal mi, že píchnul jj, ty co spinkali po sraze splašenejch trubek dost zaváhali.. snad příště! jj, je to zajímavý pozorovat, když se sejdou severočeši, pražáci, Brňák a z Karvinné takovej super mix kolečka libový... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Copak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 půjde to dělat i v Turnově? právě jsem totiž podal výpověď a 31.8. končím... Hmmm, to asi těžko... Ale třeba bych mohl koupit Hrubou Skálu a udělat tam z pokojů kanceláře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 To doufám. V ten pátek vyrazíme v kolik aby jsme tam byly v těch 13:00 i s obědem ??? Asi nejlepe nekdy ranko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Hmmm, to asi těžko... Ale třeba bych mohl koupit Hrubou Skálu a udělat tam z pokojů kanceláře... tak to by se mi líbilo ještě víc! bydlím od ní 4 km tak nic, jen sem to zkusil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Copak? Řikám, že o víkendu bylo fajn a dařilo se na všech frontách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Asi nejlepe nekdy ranko A to je u Tebe tak nějak v kolik ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Řikám, že o víkendu bylo fajn a dařilo se na všech frontách... Tobe taky? 2 HF: Rekni cas je to jako kdybych v patek vstavala do prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Tobe taky? 2 HF: Rekni cas je to jako kdybych v patek vstavala do prace to je u tebe těžký určit, protože kdy přesně začínáš pracovat se nějak nedá poznat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 to je u tebe těžký určit, protože kdy přesně začínáš pracovat se nějak nedá poznat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 2 HF: Rekni cas je to jako kdybych v patek vstavala do prace Ještě to skonzultuji s další stranou a huvidíme !!! Ale asi poslední slovo padne až ve čtvrtek odpoledne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Tobe taky? Baže, cestou z HR jsem si nedal do držky a pak jsem na večer krásně relaxoval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Kudla, nejak to tady sciplo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Jsem z5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Jsem z5 Konečně někdo, kdo nezklame... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Jsem z5 Někteří jsou tu pořád !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Konečně někdo, kdo nezklame... Aspon v necem 2 HF: Kdoo? Jsem byla na kaficku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky