Spidi Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Spidi: na to se právě ptám si říkal, že bude velká operace, tak jaká byla opereca? No bylo to tóčo jak gatě, ale myslím, že to dopadlo dobře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Spidi: tos toho moc neprozradil snad zejtra z tebe dostanu víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Spidi: tos toho moc neprozradil snad zejtra z tebe dostanu víc Třeba jo, ale zrovna teď vyrážím směr Praha... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Bre ranko ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 bre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Cau pane jak se mame ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 no malo spanku, tak ze decentni unava ale jinak pohoda...jak u tebe?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 U me pohodicka No stress ... vyspinkanej do ruzova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 U me pohodicka No stress ... vyspinkanej do ruzova malinko zavidim ale nemuzu si stezovat...dnes to dozenu .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 dobré ráno, kucí a holký já spal 4 hoďky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 tolik spim poslednich asi 14dni a nekdy i min... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 moc práce nebo jen nemůžeš spát? já se večer zakecal na icq a ještě sem do toho dělal webowky... nějak to uteklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Moc chlasta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 jj obcas je tahle kombinace spatna .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 moc práce nebo jen nemůžeš spát? já se večer zakecal na icq a ještě sem do toho dělal webowky... nějak to uteklo tak prace az tak do noci nemam a se spankem taky problem nemam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 webowky nejsou moje práce je to jen zábava chjo, musím letět pryč tak zatial.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 dobre rano vietname Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 kam zas všichni zmizeli? dneska tu není ani CMF? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Dobré dopoledne všem ... nebo ,alespon tem co sem zavitaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Zdravím ve spolek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Zdravím ve spolek ... dari se ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 ... dari se ? Musí !!! Včera večer na rychlo na noc do hokny, ale zato už nemusím dneska na odpolední, tak to de. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Musí !!! Včera večer na rychlo na noc do hokny, ale zato už nemusím dneska na odpolední, tak to de. taky jsem se byl trosku pobavit no a dopadlo to tak ,ze nemuzu doslapnout na pravou patu .,vubec nevim jak jsem to dokazal .Teprve az rano jsem si vsiml te bolesti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 zdarec pánové hrábě, pracuješ mimo plán jo? to já včera taky musel odpoledne neplánovaně do Kladna .. aspoň sem se projel a provětral si palici Jeronymo: tak tos asi dobře vyváděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 taky jsem se byl trosku pobavit no a dopadlo to tak ,ze nemuzu doslapnout na pravou patu .,vubec nevim jak jsem to dokazal .Teprve az rano jsem si vsiml te bolesti... Ale copak !!! fotbálek, nohejbal či ten nejzábavnější "trojboj" ??? A nebo jsi někoho kopal před sebou ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky