Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
zdarec pánové ;)

Jeronymo: tak tos asi dobře vyváděl :D

Asi jn :) pomalu se snazim vybavovat co se vlastne delo :D ... ale tak podle šrajtofle''bylo asi hoodně dobře :feve::D Co ty ,jak se vede ?

Vloženo

Jeronymo: vede se pracovně.. ikdyž teda spíš mám KOPR jako že mega :D včera sem oznámil, že končím :) takže si asi dovedeš představit, kolik práce odvádím :D

Hrábě: bohužel, zůstávám o víkendu v Plzni, v sobotu je Tuning sraz Plasy ;) hmmm, vozit lidi do Olympie musí bejt pohoda ne? Dostal si aspoň nějakou výslužku? :D

Vloženo
Takže trojboj !!! :palec2:

:D ono to vypadalo na víceboj :);) ....

@Dakie ,jasne ,ono vzdycky je to masakr no a co te privedlo k ukonceni ?lepsi nabidka ? :)

Vloženo

nn, všeobecná buzerace a málo práce... mám pod sebou 4 lidi a není pro ně moc práce, takže tu vládne taková větší nespokojenost... sem mezi mlýnskýma kolama :) vedeníXpodřízení... ;)

Vloženo
nn, všeobecná buzerace a málo práce... mám pod sebou 4 lidi a není pro ně moc práce, takže tu vládne taková větší nespokojenost... sem mezi mlýnskýma kolama :) vedeníXpodřízení... ;)

Jo tak to se ti nedivim ... Jinak vedeni x podrizeni ,tydlety situace ,hlavne co se tyce ruznych sporu moc dobre znam :) ...

Vloženo

Jeronymo: jako dá se to ustát, ale to že jim pořád vysvětluješ a slibuješ nesplnitelné... :feve: přitom sám moc dobře vím, že to tak není... neumím lhát :) no a ještě navíc musím všechno, ale nemůžu nic :)

Vloženo
Jeronymo: jako dá se to ustát, ale to že jim pořád vysvětluješ a slibuješ nesplnitelné... :feve: přitom sám moc dobře vím, že to tak není... neumím lhát :) no a ještě navíc musím všechno, ale nemůžu nic :)

jj,ale to je dobry ,ze to beres takhle.... Nekdy je dobry byt výš jak ostatni ,ale ma to na druhou stranu take sve mouchy :) ...

Vloženo
Hrábě: bohužel, zůstávám o víkendu v Plzni, v sobotu je Tuning sraz Plasy ;) hmmm, vozit lidi do Olympie musí bejt pohoda ne? Dostal si aspoň nějakou výslužku? :D

To se nedá nic dělat. Uvidíme se teda toho 9.8.2008.

Nezapomeň na nás až budeš zamlouvat ty chatky na Doksy !!!

Olympie - cca 1:20 jedno kolo takže nic moc. 30% příplatek za práci z volna ale vzhledem k tomu že u mě přesčasové hodiny nehrrozí takže nic ale aspoň zůstal noční příplatek 00něco málo.

Vloženo

jo, postoupil sem, abych nabral nový zkušenosti.. bohužel mě zklamalo vedení firmy :feve: chovalo se úplně jinak, než když sem byl jen "team leader".. ale taky dobrá zkušenost do života.. :)

Hrábě: jj, 9.8. se potkáme určo! a ty chatky zamluvím - pro tebe 2 místa nebo vezmeš i ženu? ;)

Vloženo
Hrábě: jj, jezdí s námi dost bab ;) takže pohoda :) teď nás bylo cca 15 a z toho tak 7 bab :D s Markem se taky ještě domluvím ;)

A když už to tady řešíme, nezaložíme zrovna téma ve srazech ??? To bys mohl i do určitého data udělat hromadnou rezervaci - teda ovšem pokud to ještě časově jde a byl by zájem ???

Vloženo
A když už to tady řešíme, nezaložíme zrovna téma ve srazech ??? To bys mohl i do určitého data udělat hromadnou rezervaci - teda ovšem pokud to ještě časově jde a byl by zájem ???

většinou si každej řeší rezervaci sám ;) ono je to lepší, protože málokdy se tam sejdem všichni u vstupu :) a co vím, tak te´d zůstával přes noc akorát Frenky, zbytek přijel v sobotu a v sobotu zas odjel..

Nazdarek

čauky ;) my o vlku a ... :D jak je? ;)

Vloženo
Nemocne... :feve: Ale aspon nejsem v praci kdyz uz nic.. Co u tebe?

co ti je? ses nachladila na motosraze? nemáš jezdit v plavkách na splašený trubce :D moc nic.. viz výše ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...