Ol@f Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 abych mel nejakou rezervu, co to uveze? uveze to poradnyho chlapa ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 abych mel nejakou rezervu, co to uveze? uveze to poradnyho chlapa ? Podle toho ktera a podle toho co u tebe znamena poradny chlap Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 CMF : aaaa zadnou nepokousej me Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 no pocinaje tema co muzou na silnici, vysse a poradnej chlap je opravdu poradnej chlap. na to je potreba ridicak na masinu coz ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 CMF : aaaa zadnou nepokousej me Si rikal ze tu za 60 tisic ne tak kterou? Me se treba z tech nasich nelibi ani jedna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 no pocinaje tema co muzou na silnici, vysse a poradnej chlap je opravdu poradnej chlap. na to je potreba ridicak na masinu coz ? http://minibike-shop.eu/kategorie-16/sort-...2/quad-atv.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 vsak tak treba - Eagle Motorsport 250 ccm na SPZ, nevidim napsano kolik toho uveze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 vsak tak treba - Eagle Motorsport 250 ccm na SPZ, nevidim napsano kolik toho uveze. Aha kua... no normalne to uveze i 150 kg ale musis pocitat s tim ze cim tezsi tim se ti bude vsechno rychleji opotrebovavat atd atd.. ale to tak mas skoro u kazde 4kolky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 CMF : Vsak tatka by si koupil klidne ze to sedo kdyz ho chytne rapl ja si zatim vystacim s minikem mam takovy zvire svareny no spis mozna poridim treba ladacek bo nejakou tu sadu at to pekne jede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 CMF : Vsak tatka by si koupil klidne ze to sedo kdyz ho chytne rapl ja si zatim vystacim s minikem mam takovy zvire svareny no spis mozna poridim treba ladacek bo nejakou tu sadu at to pekne jede Vsak koukni vypis objednavku a mas to Me minik nestaci ja uz chci velkou motorkuuu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Jdu zase na chvilku zalomit... caute Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 pěkný podvečer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 I Tobe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 zdárek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 je tu nějak narváno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 ostatně jako dycky už ani MichalF sem nechodí ... jak je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Aha kua... no normalne to uveze i 150 kg ale musis pocitat s tim ze cim tezsi tim se ti bude vsechno rychleji opotrebovavat atd atd.. ale to tak mas skoro u kazde 4kolky. 150 to by mohlo jit, no pockame jakou ulovim novou praci a kdyz budou slusne platit tak proc ne, akorat nevim kde to budu skladovat sakra, do garaze k autu se mi to nevleze bych to musel nechavat u rodicu ale proc ne stejne se stim uzije nejvic srandy na venkove. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 150 to by mohlo jit, no pockame jakou ulovim novou praci a kdyz budou slusne platit tak proc ne, akorat nevim kde to budu skladovat sakra, do garaze k autu se mi to nevleze bych to musel nechavat u rodicu ale proc ne stejne se stim uzije nejvic srandy na venkove. Do lesa ideal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 pak me pifne hajnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 dobré ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 taky zdravim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 dneska už ses vyspal? já dneska přímo do růžova, budík sem posunul asi o hodinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 spal jsem 5 hodin tak to bylo malinko lepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 to de jedeš Plasy? co sem koukal do srazů, tak nás tam zatím moc není já bohužel pojedu služebákem, nechám ho ale venku, zaplatím si jen čumendovný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 zatim to vypada, ze nepojedu bohuzel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky