Dakie Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 jakto? práce? bo návštěva příbuzných? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 hlavne patek oslava a to nevim jak dopadne a taky potrebuji akutne na chalupu...navic z clubu jak tak koukam zadny zajem...kdyby lidi jeli tak bych jel taky...skoda, ze uz to neni jako driv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 jj, každej je nějak moc zaneprázdněnej sem zvědavej, koho tam potkám od Fabiatiků... jinak v našem klubu EDT je 12 členů a taky je problém, abysme se sešli všichni, většinou tak 3-4... každej jen maká a když nemaká, tak odpočívá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 nas jezdilo 20-30 ale to uz se dlouho nepovedlo...jedine na besidky nas jezdi hodne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Zdravím pánové ve spolek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Hrábě, Jeronymo: zdarec chlapi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 nas jezdilo 20-30 ale to uz se dlouho nepovedlo...jedine na besidky nas jezdi hodne tzv. silný jádro jo? na to kolik má OC členů taky dost málo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Zdravím pánové ve spolek taky te zdravim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 tzv. silný jádro jo? na to kolik má OC členů taky dost málo to nas jeste tolik nebylo...ale to obdobi bylo nadherny a hlavne neskutecna sranda vzdycky a vsude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 taky te zdravim Koukám že se to na tento pátek pěkně rozpadá. CMF neumí jezdit na motorce, Bazz už s ní není a taky nejede, Ty máš taky něco. Nakonec jedeme s pentadiusem sami a jsem zvědav jestli se aspoň bobík ukáže a zajdeme někam na kafe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 jeste neni vylouceny, ze tam budu mit cestu...navic v Bolce a okoli je spousta lidi z OC :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 bre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 bre rano Ještě dvě hoďky bude ale pak už musím do hokny, tak to zase bude odpoledne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 jenže ne všichni lidi z MB jsou ochotný se srazit že já třeba jsem z Turnova, ale přes víkend zůstávám v Plzni, protože jsou Plasy... warhead: zdarec mistře.. jak je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 ale jsou kdyz jsem v MB tak si vzdycky nekdo cas udela :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Uvidíme, nějak to tam dopadne. Třeba nás tam zůstane na kafe víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 warhead: zdarec mistře.. jak je? Jo jde to v pondeli jsem byl kvuli skole v plzni a zacpany vic jak pragl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 (editace) Hrábě, Jeronymo: zdarec chlapi caues ....jinak samozrejme zdravim vsechny Editováno: 18. Červen 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Bry ranko... 2 HF: Ja jsem neridila... byla jsem pouze jako batoh... a Bazz netusim proc nejede nic o tom nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Čau Máš se ??? No dobrá - odvolávám co jsem napsal, ale výslednej efekt bude pořád stejnej - nejedete !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Čau Máš se ???No dobrá - odvolávám co jsem napsal, ale výslednej efekt bude pořád stejnej - nejedete !!! Ja jsem chtela jet a moc jsem se tesila... a takhle debilne to dopadlo... Bazz nechapu proc nejede. A nemam se. Furt cumakuju doma jak blbec a venku tak krasne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Dneska jezdím okolo 52 tak se stav a dones kafe. To bys v ten pátek tu cestu nepřežila ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Dneska jezdím okolo 52 tak se stav a dones kafe. To bys v ten pátek tu cestu nepřežila ??? Cestu jo ale to chozeni urcite ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Bry poledne vsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky