Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

hlavne patek oslava a to nevim jak dopadne a taky potrebuji akutne na chalupu...navic z clubu jak tak koukam zadny zajem...kdyby lidi jeli tak bych jel taky...skoda, ze uz to neni jako driv

Vloženo

jj, každej je nějak moc zaneprázdněnej :feve: sem zvědavej, koho tam potkám od Fabiatiků... jinak v našem klubu EDT je 12 členů a taky je problém, abysme se sešli všichni, většinou tak 3-4... každej jen maká a když nemaká, tak odpočívá... :feve:

Vloženo
nas jezdilo 20-30 ale to uz se dlouho nepovedlo...jedine na besidky nas jezdi hodne

tzv. silný jádro jo? ;) na to kolik má OC členů taky dost málo :feve:

Vloženo
tzv. silný jádro jo? ;) na to kolik má OC členů taky dost málo :feve:

to nas jeste tolik nebylo...ale to obdobi bylo nadherny a hlavne neskutecna sranda vzdycky a vsude ;)

Vloženo
taky te zdravim ;)

Koukám že se to na tento pátek pěkně rozpadá. CMF neumí jezdit na motorce, Bazz už s ní není a taky nejede, Ty máš taky něco. Nakonec jedeme s pentadiusem sami a jsem zvědav jestli se aspoň bobík ukáže a zajdeme někam na kafe.

Vloženo

jenže ne všichni lidi z MB jsou ochotný se srazit že :) já třeba jsem z Turnova, ale přes víkend zůstávám v Plzni, protože jsou Plasy... :)

warhead: zdarec mistře.. jak je?

Vloženo (editace)
Hrábě, Jeronymo: zdarec chlapi ;)

:) caues ....jinak samozrejme zdravim vsechny ;)

Editováno: , autor: Jeronymo
Vloženo
Čau Máš se ???

No dobrá - odvolávám co jsem napsal, ale výslednej efekt bude pořád stejnej - nejedete !!!

Ja jsem chtela jet a moc jsem se tesila... a takhle debilne to dopadlo... Bazz nechapu proc nejede. A nemam se. Furt cumakuju doma jak blbec a venku tak krasne!

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...