Dakie Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 ty woe, si přivodíš ještě větší zranění, chlape! tý patě se musíš vyhýbat jako čert kříži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 ty woe, si přivodíš ještě větší zranění, chlape! tý patě se musíš vyhýbat jako čert kříži Snazim se ,ale kdyz se clovek trosku zapomene,,Todle byla nouzova situace ,blbe receno-bud ja nebo pata ... zitra jdu do prace no uz ,tak uvidime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 a co vlastně děláš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 a co vlastně děláš? Truhlarinu ,,nabytek atak ... strasna prace ,co nevidet jdu vod toho .., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 to dělal brácha taky... doktorka mu to pak zakázala, prej by měl plíce plný pilin! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 makáš pro někoho nebo sám na sebe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 (editace) to dělal brácha taky... doktorka mu to pak zakázala, prej by měl plíce plný pilin! tak u nas je to celkem vpohode,, v kazde mistnosti ,alespon 2xodsavani ,ale prach se dostane vsude,,to uz tak u tohodle jobu proste je a bude,,,spise mi jde o financni ohodnoceni vzhledem k odpracovanym hodinam,,,prave,ze jsem zamestnanec...fusecky si taky semtam udelam ,ale je to prace ,ktera me postupne prestala bavit,,spise si vzdycky lehnu nebo sednu k nejakymu auti ,,to je jina Ono stokrat vic me potesi,,kdyz zamnou nekdo prijde a zepta se me,,cim by mohlo byt to a todle a jestli by to neslo spravit,,co bych doporucil a tak u aut ,,nez abych nekomu delal skrine.,, Editováno: 18. Červen 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 njn, tak to já sice sedím v kanclu, ale co se týká peněz, tak úplně jinak, než sme se dohodli zítra mě čeká jednání s nadřízenými ale výpověď stejně dám.. dneska sem se dozvěděl, že si majitel bral už 3.měsíc úvěr na výplaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 njn, tak to já sice sedím v kanclu, ale co se týká peněz, tak úplně jinak, než sme se dohodli zítra mě čeká jednání s nadřízenými ale výpověď stejně dám.. dneska sem se dozvěděl, že si majitel bral už 3.měsíc úvěr na výplaty jasne,,to uz cloveka donuti uvazovat o zmene,,,ja to tam taky nevidim na dlouho ,ted akorat hledam neco jinyho at jeno prelezu z pracoviste na pracoviste..,uvidime,,Je tam super kolektiv,ale penez malo a prace zase az moc,,takze tak .,,, Nic tedko mizim za znamou tak se zatim mej ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 mě ta práce bavila, kolektiv taky super, ale bohužel už to stojí za... jj, taky se měj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 A já se mám taky dobře, ale v pátek se budu mít úplně nejlíp... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Cago Tak co je tady k veceru novyho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 CagoTak co je tady k veceru novyho? Čao Jirko, novýho nic, dneska jsem měl jít do práce, ale nějak nebyla konstelace, tak musím jít zítra, protože v pátek chci být zase doma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Čao Jirko, novýho nic, dneska jsem měl jít do práce, ale nějak nebyla konstelace, tak musím jít zítra, protože v pátek chci být zase doma... tak to jo,no ja dnes do prace musel,ale jen na chvilku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 tak to jo,no ja dnes do prace musel,ale jen na chvilku Správně, nic se nemá přehánět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Správně, nic se nemá přehánět... Presne tak,a v patek si asik udelam taky volno,chci se pustit do poradny ocisty auta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Presne tak,a v patek si asik udelam taky volno,chci se pustit do poradny ocisty auta A co jináč pane...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 A co jináč pane...? Vsechno v pohode,nestezuju si.Minulej tyden jsem byl na otocku v CR a privezl jsem si novou plechovou milenku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Neda se nic delat,ale zaclo mi krucet v brise,tak to jdu necim zahnat.Jeste se tu zastavim,tak zatim cao Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Vsechno v pohode,nestezuju si.Minulej tyden jsem byl na otocku v CR a privezl jsem si novou plechovou milenku No povídej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Koukám že se to na tento pátek pěkně rozpadá. CMF neumí jezdit na motorce, Bazz už s ní není a taky nejede, Ty máš taky něco. Nakonec jedeme s pentadiusem sami a jsem zvědav jestli se aspoň bobík ukáže a zajdeme někam na kafe. Nejedu protože mám k tomu určité důvody , které tu nemíním ventilovat a pak jsem pracovně dost vytížen sice si za to můžu sám ,ale s tím se nedá nic dělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Tady se to vůbec nehébe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Jé koukám na novu za méně než 100Kč si můžeme v Africe koupit černouška. A já blbec si meju auto sám Akorát nevím jestli mi ho pošlou na dobírku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 zabiak: ty woe, rasista? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Bre ranko ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky