Borg Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 co ted pro zmenu delas...co vim tak jsi praci pomerne casto menil ty mě děsíš, to zní hrozně momentálně obchodník - průmyslové lepení - tavná lepidla to víš O2 i nokia je pasé - chce to nezakrnět a hlavně účelem je víc vidělat a když to nejde jinak tak změna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 ted uz neco kolem 600-700 Slusny ... a to prevazne silnice nebo mimo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 tak tohle zni celkem zajimave...tak to hodne cestujes ne?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 bre rano Hoj mladezniku ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Slusny ... a to prevazne silnice nebo mimo ? ja bych to videl tak pul silnice a pul mimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 tak tohle zni celkem zajimave...tak to hodne cestujes ne?? no vzhledem k tomu že mám na starosti celou Moravu a Slovensko tak celkem jo, zrovna včera Kopřivnice, Opava a z5 do Brna cca 433km minulý týden jednou 420 a jednou 590 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 jj to jsem si myslel, ze budes hodne cestovat...jak dlouho to delas?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 jj to jsem si myslel, ze budes hodne cestovat...jak dlouho to delas?? je to čerstvý ještě mi běží zkušebka no minulej měsíc jsem byl na školení ve Wroclavi, no dost se toho řeší i po mejlu, většinou vyjíždím na předváděčky, zkoušky, dohled nad instalací nových zařízení atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 tak to zni hodne zajimave....tak drzim palce at te to bavi a at to vyjde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 tak to zni hodne zajimave....tak drzim palce at te to bavi a at to vyjde díky zajímavý to je někdy až moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 no nic tak ja musim do Plzne :-) tak se s vami loucim :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 no nic tak ja musim do Plzne :-) tak se s vami loucim :-) Tak se tam moc neopij Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Ahoj lidi. Hustý. Můj článek se dostal na nějaký Maďarský stránky http://www.ize.hu/ . A teď mám brutální návštěvnost je 10:26 a na stránkách bylo 814lidí a stránky si prohlíží 378 lidí online. Masakr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 (editace) Tak to Ti gratuluju Ted na to koukam ,je to fakt mazec... asi jsou ty stránky hodně navštěvovaný Editováno: 19. Červen 2008, autor: Sleep77 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 To dost, Maďarů je taky 10milionů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Ahojte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Ahojte Ještě pozdravím všechny zde přítomné, a s velkým zármutkem oznamuji že ač nerad ale "odcházím do hokny" - ó jak mě se chce !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Ahojte Ahojky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Ahojte ahojte. Tak japak je doufám že dneska veselejc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Dobre dopoledne všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Ahojky Jakpak se mame? 2 zabiak: Jafny 2 Jeronymo: Ahoooj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Ahoooj caues tak jakpak se dari ? ... vyspala ses dositosti ? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 caues tak jakpak se dari ? ... vyspala ses dositosti ? ... Jsem vcera sla spat az kolem pul 2... nejak nemuzu spat... dneska jsem byla vzhuru uz v pul 8 Copak ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Jsem vcera sla spat az kolem pul 2... nejak nemuzu spat... dneska jsem byla vzhuru uz v pul 8 Copak ty? Momentalne jsem v praci a dostal jsem ukol ,ktery vubec nesouvisi s truhlarskou praci ., nekde se podely výdejky a shichtovnice tak delam nove..,Mam porad problemy s tou nohou,tak jsem alespon vyuzivan takto.... Jinak ,jsme tady uz s Dakiem resili obmenu zamestnani a pokud se zdari od pocatku pristiho mesice budu nachvili rozvazet pizzu ,, min prace vic penez .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Momentalne jsem v praci a dostal jsem ukol ,ktery vubec nesouvisi s truhlarskou praci ., nekde se podely výdejky a shichtovnice tak delam nove..,Mam porad problemy s tou nohou,tak jsem alespon vyuzivan takto.... Jinak ,jsme tady uz s Dakiem resili obmenu zamestnani a pokud se zdari od pocatku pristiho mesice budu nachvili rozvazet pizzu ,, min prace vic penez .... Ani nevim ze mas neco s nohou... sakra my sme kryplici co? Rozvazet pizzu toe dobra hokna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky