Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
co ted pro zmenu delas...co vim tak jsi praci pomerne casto menil

ty mě děsíš, to zní hrozně lol momentálně obchodník - průmyslové lepení - tavná lepidla

to víš O2 i nokia je pasé - chce to nezakrnět a hlavně účelem je víc vidělat a když to nejde jinak tak změna lol

Vloženo
tak tohle zni celkem zajimave...tak to hodne cestujes ne??

no vzhledem k tomu že mám na starosti celou Moravu a Slovensko tak celkem jo, zrovna včera Kopřivnice, Opava a z5 do Brna cca 433km minulý týden jednou 420 a jednou 590 ;)

Vloženo
jj to jsem si myslel, ze budes hodne cestovat...jak dlouho to delas??

je to čerstvý ještě mi běží zkušebka ;) no minulej měsíc jsem byl na školení ve Wroclavi, no dost se toho řeší i po mejlu, většinou vyjíždím na předváděčky, zkoušky, dohled nad instalací nových zařízení atd.

Vloženo (editace)

Tak to Ti gratuluju :dj:

Ted na to koukam ,je to fakt mazec... asi jsou ty stránky hodně navštěvovaný

Editováno: , autor: Sleep77
Vloženo
Jsem vcera sla spat az kolem pul 2... nejak nemuzu spat... dneska jsem byla vzhuru uz v pul 8 :( Copak ty?

Momentalne jsem v praci a dostal jsem ukol ,ktery vubec nesouvisi s truhlarskou praci ., :) nekde se podely výdejky a shichtovnice tak delam nove..,Mam porad problemy s tou nohou,tak jsem alespon vyuzivan takto.... Jinak :D ,jsme tady uz s Dakiem resili obmenu zamestnani a pokud se zdari od pocatku pristiho mesice budu nachvili rozvazet pizzu :D,, min prace vic penez ....

Vloženo
Momentalne jsem v praci a dostal jsem ukol ,ktery vubec nesouvisi s truhlarskou praci ., :) nekde se podely výdejky a shichtovnice tak delam nove..,Mam porad problemy s tou nohou,tak jsem alespon vyuzivan takto.... Jinak :D ,jsme tady uz s Dakiem resili obmenu zamestnani a pokud se zdari od pocatku pristiho mesice budu nachvili rozvazet pizzu :D,, min prace vic penez ....

Ani nevim ze mas neco s nohou... sakra my sme kryplici co? :D Rozvazet pizzu toe dobra hokna :p

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...