Jero Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Ani nevim ze mas neco s nohou... sakra my sme kryplici co? Rozvazet pizzu toe dobra hokna Bude zemne otesanek ) nafasuju Péžota 206 a bude se jezdit ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Bude zemne otesanek ) nafasuju Péžota 206 a bude se jezdit ... To asi nebudou mit zakaznici radost kdyz jim dovezes polovicni pizzu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 To asi nebudou mit zakaznici radost kdyz jim dovezes polovicni pizzu Neco si vymyslim,,napriklad ,ze me behem trasy okradli .... ne,samozrejme ,jsou tam nejake bonusy,kdy si muze zamestnanec nejaky ten kousek vzit zadarmo,, samozrejme ne porad ze mluvil jsem se znamym co todle chvili delal a rikal mi ,ze po nejake dobe se ti vuně a celkove pizza zhnusi ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Neco si vymyslim,,napriklad ,ze me behem trasy okradli .... ne,samozrejme ,jsou tam nejake bonusy,kdy si muze zamestnanec nejaky ten kousek vzit zadarmo,, samozrejme ne porad ze mluvil jsem se znamym co todle chvili delal a rikal mi ,ze po nejake dobe se ti vuně a celkove pizza zhnusi ... No to verim kdyz v tom budes cely den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 (editace) No to verim kdyz v tom budes cely den Bude to hoodne zajimavy no ,ale docela se tesim uvidim jak se to projevi na vyplatni pasce.... Editováno: 19. Červen 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Bude to hoodne zajimavy no ,ale docela se tesim uvidim jak se to projevi na vyplatni pasce.... Tak good luck Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 tak to bude prednostini dovoz ne? zadne skoro 2 hodinove cekani? muzes prozradit pro koho asi budes jezdit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Tak good luck Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 (editace) tak to bude prednostini dovoz ne? zadne skoro 2 hodinove cekani? muzes prozradit pro koho asi budes jezdit? jsem takovy ,ze se vzdycky snazim byt vsude vcas 2hodinova cekani ,to urcite ne ,samozrejme pokud se nic nevyse*e .,Jinak jezdit budu pravdepodobne pro sit' pizzerii Vergnano... Editováno: 19. Červen 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 tak to bude prednostini dovoz ne? zadne skoro 2 hodinove cekani? muzes prozradit pro koho asi budes jezdit? Ono to mas jak kdy ... my si objednavame do prace a nekdy to privezou do 15 minut a nekdy za hodinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Dobre poledne vsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Dobre poledne vsem Zdarec pane .... jak je ? ,,, a jak bylo na fotbale ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Dobre poledne vsem Ahojik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Zdarec pane .... jak je ? ,,, a jak bylo na fotbale ? ahoj,mam se fajn.Fotbal byl neskutecny zklamani.Pred zapasem jsme byli stastny,ze se nam podarilo vymenit listky-puvodne jsme meli mista v tureckym kotli,no a do 83.minuty jsme byli spokojeny,pak jsme ztuhli a jenom cuceli co se deje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Ahojik Ahoj kocko,jak je?Co novyho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Ahoj kocko,jak je?Co novyho? Nic moc.. venku krasne a ja doma Novyho vubec nic a u tebe? Co autiko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 ahoj,mam se fajn.Fotbal byl neskutecny zklamani.Pred zapasem jsme byli stastny,ze se nam podarilo vymenit listky-puvodne jsme meli mista v tureckym kotli,no a do 83.minuty jsme byli spokojeny,pak jsme ztuhli a jenom cuceli co se deje V tureckym kotli ,, tak tj .No byl to neskutecny zaver ,ale abych pravdu rekl,kdyz zacali Turci tlacit tak mi bylo jasne ,ze je zle... Co jinak Fabule ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 V tureckym kotli ,, tak tj .No byl to neskutecny zaver ,ale abych pravdu rekl,kdyz zacali Turci tlacit tak mi bylo jasne ,ze je zle...Co jinak Fabule ? Fabule jezdi jao drak,jsem hodne mile prekvapenej ze ty km absolutne nejsou poznat-vubec nic neboucha ani neklepe,nevrze,proste nic.Akorat mi prijde,ze trosku vic kouri,spini mi to zadek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Nic moc.. venku krasne a ja doma Novyho vubec nic a u tebe? Co autiko? Tady je od vcera taky nadherne,o vikendu se chystame na jezero trosku provetrat clun .Jinak auti super,ale dostal jsem tady hooodne dobrou nabidku,tak vaham.Nevite jak je to z dovozem z CH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Fabule jezdi jao drak,jsem hodne mile prekvapenej ze ty km absolutne nejsou poznat-vubec nic neboucha ani neklepe,nevrze,proste nic.Akorat mi prijde,ze trosku vic kouri,spini mi to zadek Joo,to je Diesel@Power Fabule jsou celkem tichoucka auta co se tyce spracovani vnitrnich materialu,alespon co jsem ja mel zkusenost., Mas nejakou fotecku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Tady je od vcera taky nadherne,o vikendu se chystame na jezero trosku provetrat clun .Jinak auti super,ale dostal jsem tady hooodne dobrou nabidku,tak vaham.Nevite jak je to z dovozem z CH Koukam ,ze je tady Bady ,,ten by ti snad mohl pomoci ..,o jake vozitko se jedna ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Joo,to je Diesel@Power Fabule jsou celkem tichoucka auta co se tyce spracovani vnitrnich materialu,alespon co jsem ja mel zkusenost., Mas nejakou fotecku ? o vikendu se chystam ji poradne vypucovat-teda jestli bude cas a pak ji hned nafotim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Koukam ,ze je tady Bady ,,ten by ti snad mohl pomoci ..,o jake vozitko se jedna ? Celkem se mi s tema super nabidkama roztrhl pytel,v CR mi nabizi znama 4 roky starou Octu TDI s poctivejma 40ti tisicema,prvni majitelka,servis,garaz.....No ale tady mi jeden kolega nabizi 2 roky staryho Passata combi v nafte,najeto cca 47 tis v plny nalozi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 (editace) o vikendu se chystam ji poradne vypucovat-teda jestli bude cas a pak ji hned nafotim Jasne ,budem se tesit : ) tak mrkni na oboji , ktery je v lepsim stavu ,, kde co klepe neklepe atak.,,, jinak bych asi sel do pašíka... Editováno: 19. Červen 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 nic ,musim zmizet ,... prace vola., zatím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky