Jero Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 Baby, don´t say maybe... caues všem ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 Driv v Mokre ale v ramci akce demotivace jsem byl presunut na druhy konec tovarny na samotku brana Sivice, nejvic me s*r*, ze zrovna v dobe kdy jsou cely Sivice a Tvarozna rozkopany vsude samej semafor tak mam ruzny objizdky ale ty cesty jsou kvalita fakt na pikacu, fakt se netesim az tu v tom budu jezdit na 17" Aha tak to nevim tam tudma nejezdim... ani nevim presne kde toe Akorat vim ze jsou nebo byli uzavreny Bosonohy bo co to bylo za cast tady u nas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 Kus porad Do konce roku by meli byt i normalni moto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 to je na druhou stranu, na Vyskov; a s tema Bosonohama tomu taky davaji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 to je na druhou stranu, na Vyskov; a s tema Bosonohama tomu taky davaji. Jo uz asi vim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 PC ukazuje 16:01 mazu doma, see you later .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 PC ukazuje 16:01 mazu doma, see you later .... Hezky week Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 Už jsem zase zde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 Už jsem zase zde... No a kde porad litas hele ... jak je pri patku ,... ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 No a kde porad litas hele ... jak je pri patku ,... ? ... ze Ti do toho sakcu ale ja si myslim,ze patky jsou pro kazdeho super nebo alespon pro vetsinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 Do konce roku by meli byt i normalni moto A kdo na to ma porad delat ridicaky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 ... ze Ti do toho sakcu ale ja si myslim,ze patky jsou pro kazdeho super nebo alespon pro vetsinu To mas pravdu .) ... ja ho mam dnes zatim primo grandiozne rozjety..., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 A kdo na to ma porad delat ridicaky Na ridicak to nejezdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 No a kde porad litas hele ... jak je pri patku ,... ? No mám to jakýsik rozlítaný, bo pátek... Ráno mě nasrali na D2, za Hustopečama leže ve směru na Bratislavu kamion na pravým boku přes oba pruhy, tak to benga odkláněli přes Hustopeče na Exitu 25 na okresu a po té se jelo až k Exitu 41 u Podivína, kde se dalo najet zpět na dálnici, ovšem naprosto bez značení, kdo to tam moc nezná, tak se taky možná dokodrcal po té okresce až do Břeclavi. Fakt nádhera... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 Na ridicak to nejezdi Baže... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 To marodeni ma na me nejakej dobrej vliv... zhubla jsem 4 kila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 No mám to jakýsik rozlítaný, bo pátek... Ráno mě nasrali na D2, za Hustopečama leže ve směru na Bratislavu kamion na pravým boku přes oba pruhy, tak to benga odkláněli přes Hustopeče na Exitu 25 na okresu a po té se jelo až k Exitu 41 u Podivína, kde se dalo najet zpět na dálnici, ovšem naprosto bez značení, kdo to tam moc nezná, tak se taky možná dokodrcal po té okresce až do Břeclavi. Fakt nádhera... Tjn ,nekery ty objizdky jsou reseny dost blbe ,o znaceni nemluve,,ale spravny ridic se vzdycky dostane tam kaj potrebuje no ne ?.., To kolegovi se patecni odpoledne celkem podelalo,,... jel v moji shadé,jenze se slecna rozhodla ,ze zacne varit... kdyz dojel na misto jakoby mu vyply vsecky mozkove funkce,otevrel kapotu a nevim proc i viko na nadrzce od chladice,,,dostal od ni slito pekne varici vodou., popalen je dosti pekne.., Jeste jsem ho zdupal co vubec dela,,co ho to napadlo.,on ,ze nevi..,, dneska mame mit garden party tak snad se z toho ''shoku borec dostane.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 To marodeni ma na me nejakej dobrej vliv... zhubla jsem 4 kila to je tim nepravidelnym prisunem pizzeriovych vyrobku az na pracoviste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 No mám to jakýsik rozlítaný, bo pátek... Ráno mě nasrali na D2, za Hustopečama leže ve směru na Bratislavu kamion na pravým boku přes oba pruhy, tak to benga odkláněli přes Hustopeče na Exitu 25 na okresu a po té se jelo až k Exitu 41 u Podivína, kde se dalo najet zpět na dálnici, ovšem naprosto bez značení, kdo to tam moc nezná, tak se taky možná dokodrcal po té okresce až do Břeclavi. Fakt nádhera... jezdíš špatným směrem, to je jak do Bruntálu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 To mas pravdu .) ... ja ho mam dnes zatim primo grandiozne rozjety..., To se máš,já jsem zatím v práci a večer pošteluju digi TV a budu tiše odpočívat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 to je tim nepravidelnym prisunem pizzeriovych vyrobku az na pracoviste Asi bych si mela zacit objednavat i domu ... zvlast kdyz to rozvazi takovej peknej kluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 To se máš,já jsem zatím v práci a večer pošteluju digi TV a budu tiše odpočívat Taky dobrý mozna se to nejak zvrtne a budu co nevidet taky tise odpocivat ,,akorat ne u DiGi ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 Asi bych si mela zacit objednavat i domu ... zvlast kdyz to rozvazi takovej peknej kluk No vidis,,hned je tady duvod proc si tu pizzu objednat ,,kasli na kila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 Taky dobrý mozna se to nejak zvrtne a budu co nevidet taky tise odpocivat ,,akorat ne u DiGi Jses jeste v praci ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 Na ridicak to nejezdi A co sou velky teda ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky