Spidi Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 A zase prolétávám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 ty woe jery to pak musíš dát kontakt na sebe a pizzu a ne že to dovalíš studený Spidi: dobré ráno, máme se takhle v čase obědovém ? -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 ty woe jery to pak musíš dát kontakt na sebe a pizzu a ne že to dovalíš studený Spidi: dobré ráno, máme se takhle v čase obědovém ? -_- -_- Co to meleš, já jsem vstával ve štyry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 to já chvilku po tobě asi 5:59 ale ještě jsem nějak oběd nestihl nó Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 to já chvilku po tobě asi 5:59 ale ještě jsem nějak oběd nestihl nó No já měl akorát v deset rizoto a teď bagetu s máslem a marmeládou. Ale zas ta půlmetrová bageta stála 4.20,- Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 bagetu s marmeládou sem eště nežral to ja narazím max na kuřecí mls, raráškovic dukáty,ale s marmeládou ee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 bagetu s marmeládou sem eště nežral to ja narazím max na kuřecí mls, raráškovic dukáty,ale s marmeládou ee Bageta byla koupená včera dopoledne v Tunisku... Namazaná byla až doma... Tak si nech chutnat, já večer zajisté taky na něco vyrazím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 A taky že jsem byl a teď je mě pěkně blbě, my být totiž pěkně zcákaní... A fčíl razím na kafee a gábl do Vaňkovky, přidá se někdo...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 Bry ranko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 zadrec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 (editace) Sakra ,nereste tady jidlo,,, a bagetu s marmeladou uz vubec .... jinak caues ! Bady,to vis,... jak budu jezdit,tak se semtam urvu tady odnas smer Ostrava ;) --- loudim z nudy po inzeratech a .., to mě laká , http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6453510 Editováno: 21. Červen 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 A taky že jsem byl a teď je mě pěkně blbě, my být totiž pěkně zcákaní... A fčíl razím na kafee a gábl do Vaňkovky, přidá se někdo...? kua já chrněl jinak bych se taky přidal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Preju pekne,,skoro poledne !... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Nápodobně !!! Nuda před obědem ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Nápodobně !!!Nuda před obědem ??? Ty,nuda ani ne ,za chvili asi vyrazim na bazenek,je tam nehorazne krasne .Jinak vcera jsem zase do rana trajdal tak odpocivam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Bazén u mě dneska nehrozí. Možná jenom u synátora až dojedeme navečer ke švagrovi. Jenom kouknu o co jsem přišel za poslední dny a pudu sundat muchy co nestačili uhnout jak jsme jeli v pátek z MB. Někam do Brna na oběd a v 15:00 je sraz na přehradě, tak se zajedu kouknout na kus řeči a po 17:00 máme bejt u švagra na narozeninách. Takže zase trochu letecký odpoledne !!! Doufám že po nocích aspoň nechodíš sám !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Bazén u mě dneska nehrozí. Možná jenom u synátora až dojedeme navečer ke švagrovi. Jenom kouknu o co jsem přišel za poslední dny a pudu sundat muchy co nestačili uhnout jak jsme jeli v pátek z MB. Někam do Brna na oběd a v 15:00 je sraz na přehradě, tak se zajedu kouknout na kus řeči a po 17:00 máme bejt u švagra na narozeninách. Takže zase trochu letecký odpoledne !!!Doufám že po nocích aspoň nechodíš sám !!! Panejo ,tak koukam,ze program mas naplanovan uplne dokonale ... Tak samozrejme,ze mam doprovod bez toho by to nebylo vončo .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Bré poledne ve spolek -_- -_- -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 http://www.novinky.cz/clanek/143124-cesko-...eorologove.html Jenom doufám že se to okolí Brna zase vyhne, ikdyž v noci by mohlo trochu zapršet !!! A aby těch akcí nebylo v Brně málo, tak ještě jedna ale ta už nehrozí !!! http://www.adrex.cz/akce/red-bull-kary-brno-2008.html "Ve dvou se to lépe táhne" a meze jsou už teplé - teda v případě že to nejsou kamarádi ale ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Bré poledne ve spolek Zdarec Už máš naleštíno na odpoledne ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Zdravicko panove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 ZdarecUž máš naleštíno na odpoledne ??? e? netuším o čem je řeč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 http://www.novinky.cz/clanek/143124-cesko-...eorologove.htmlJenom doufám že se to okolí Brna zase vyhne, ikdyž v noci by mohlo trochu zapršet !!! A aby těch akcí nebylo v Brně málo, tak ještě jedna ale ta už nehrozí !!! http://www.adrex.cz/akce/red-bull-kary-brno-2008.html "Ve dvou se to lépe táhne" a meze jsou už teplé - teda v případě že to nejsou kamarádi ale ... No ja jedu s kolegou v utery do Brna..,tak doufam,ze bude hezky .. vcera nas bylo sice vic,ale venoval jsem se hlavne jedne osobe.,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Borgu ,, Jirko zdarec ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Borgu ,, Jirko zdarec ! Cagos,co novyho?Me je nejak blbe,chtel jsem dneska vypucovat auti,ale nejak jsem to vcera vecer prehnal,tak nevim,asi jeste chvilku pockam jesstli se mi udela lip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky