Borg Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Borgu ,, Jirko zdarec ! Zdar jak sviňa -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 (editace) Cagos,co novyho?Me je nejak blbe,chtel jsem dneska vypucovat auti,ale nejak jsem to vcera vecer prehnal,tak nevim,asi jeste chvilku pockam jesstli se mi udela lip Cau Novyho ,asi nic porad vse pri starem,jen se mi rysuje pomalicku ten novy provizorni jobik tak uvidime ... Jinak vim o cem mluvis ,v patek jsme meli tu garden a okynko jsem mel po ranu moc pekny, o bolesti hlavy ani raci nemluvim ...ale preslo me to ., vecer jsem se byl podivat na Desmody v Ceskem tesine a do rana pak trajdal @Borg - Dari se? Editováno: 22. Červen 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Cau Novyho ,asi nic porad vse pri starem,jen se mi rysuje pomalicku ten novy provizorni jobik tak uvidime ... Jinak vim o cem mluvis ,v patek jsme meli tu garden a okynko jsem mel po ranu moc pekny, o bolesti hlavy ani raci nemluvim ...ale preslo me to ., vecer jsem se byl podivat na Desmody v Ceskem tesine a do rana pak trajdal No jo,hlava se musi obcas vycistit Nova prace?Povidej jestli to teda neni tajny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Cau Novyho ,asi nic porad vse pri starem,jen se mi rysuje pomalicku ten novy provizorni jobik tak uvidime ... Jinak vim o cem mluvis ,v patek jsme meli tu garden a okynko jsem mel po ranu moc pekny, o bolesti hlavy ani raci nemluvim ...ale preslo me to ., vecer jsem se byl podivat na Desmody v Ceskem tesine a do rana pak trajdal @Borg - Dari se? no mohlo by to bejt lepší,ale de to akorát mi vrtá hlavou co měl na mysli kolega "Hrábě" tím odpolednem na mysli - je jako nějaká akce či co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 No jo,hlava se musi obcas vycistit Nova prace?Povidej jestli to teda neni tajny To mas recht,,ted jsem ji vymydlil az moc:) ...co se tyce prace,neni to zadne zavratne misto..., od truhlare se presunu pod pizzerii a budu rozvazet.Kdyz jsem si to tak porovnaval,tak bude vic penez za prakticky min prace.,sice budu delat na shichty ,ale to nevadi ,Potrebuju se nejak rozject..,. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 no mohlo by to bejt lepší,ale de to akorát mi vrtá hlavou co měl na mysli kolega "Hrábě" tím odpolednem na mysli - je jako nějaká akce či co? Jo .) jj vsiml jsem si ... nemate nejaky srazek u prehrady ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 e? netuším o čem je řeč? Malej srázek na pryglu v 15:00 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...st&p=805117 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 To mas recht,,ted jsem ji vymydlil az moc:) ...co se tyce prace,neni to zadne zavratne misto..., od truhlare se presunu pod pizzerii a budu rozvazet.Kdyz jsem si to tak porovnaval,tak bude vic penez za prakticky min prace.,sice budu delat na shichty ,ale to nevadi ,Potrebuju se nejak rozject..,. tak to jo,tak at se ti dari a jsi v novy praci spokojenej. Jinak nevis jak vycistit koberecky?Napadla me pracka,ale nevim jestli to rozdejchaj.Co myslis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Malej srázek na pryglu v 15:00 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...st&p=805117 hmmm tak to nevím sem nějak nechyt to bohužel tentokráte stíhat nebudu snad příště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 tak to jo,tak at se ti dari a jsi v novy praci spokojenej.Jinak nevis jak vycistit koberecky?Napadla me pracka,ale nevim jestli to rozdejchaj.Co myslis? diky,snad to bude vpohode .... No koberecky,nez jsem presel na gumace tak jsem je pucoval rejžakem a vanishem ,udelala se pena a slo to celkem hezky.., kdyztak to muzes zkusit timhle..jeste mam vysavac ,kterym muzes cistit koberce tim by to mozna taky slo,.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 diky,snad to bude vpohode .... No koberecky,nez jsem presel na gumace tak jsem je pucoval rejžakem a vanishem ,udelala se pena a slo to celkem hezky.., kdyztak to muzes zkusit timhle..jeste mam vysavac ,kterym muzes cistit koberce tim by to mozna taky slo,.. Dikec,nejak to zkusim.Vcera jsem akorat stihnul sundat potahy,myslel jsem,ze to bude peklo,ale slo to docela rychle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda40 Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 (editace) No tak jak jinak Jiříku... Včera na večer jsem byl na návštěvě v hotelu Gaudeamus, je tam opět nový majitel, ten předchozí vybral zálohy na pobyty a zmizel... Kdopak Ti dal takovou informaci? To Ti řekli na hotelu GAUDEAMUS? Editováno: 22. Červen 2008, autor: Jarda40 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 hmmm tak to nevím sem nějak nechyt to bohužel tentokráte stíhat nebudu snad příště Taky se tam otočím jenom asi na 1:30 Mám toho na dnešní odpoledne taky povíc. Třeba trefím i Pentadiuse s Lugem !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Dikec,nejak to zkusim.Vcera jsem akorat stihnul sundat potahy,myslel jsem,ze to bude peklo,ale slo to docela rychle Neni zac...,na to se prave taky v brzke dobe chci mrknout,rikas pohoda jo ?..nevim,horsi to bude asi nasadit z5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Taky se tam otočím jenom asi na 1:30 Mám toho na dnešní odpoledne taky povíc. Třeba trefím i Pentadiuse s Lugem !!! no u mě je to kapku bez šance to vůbec stihnout natož se tam otočit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Neni zac...,na to se prave taky v brzke dobe chci mrknout,rikas pohoda jo ?..nevim,horsi to bude asi nasadit z5 Zpatky je nebudu asi nandavat,byly tam od novoty potahy na miru od firmy MAD,vypadaj pekne a sedej aky dobre,ale origo potahy jsou hezci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 No ja jedu s kolegou v utery do Brna..,tak doufam,ze bude hezky ..vcera nas bylo sice vic,ale venoval jsem se hlavne jedne osobe.,, Tak to můžeme někam skáknout na kafe když bude čas ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Zpatky je nebudu asi nandavat,byly tam od novoty potahy na miru od firmy MAD,vypadaj pekne a sedej aky dobre,ale origo potahy jsou hezci Jasne . Davas fabcu do pucu jo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Tak to můžeme někam skáknout na kafe když bude čas ??? Nevim prave ,v kolik a na jakem miste budem ,ale kdyby byl cas tak myslim,ze jo .,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Jasne . Davas fabcu do pucu jo ? jojo,auto musi bejt cisty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 jojo,auto musi bejt cisty tak to uz se pomalu budu tesit na nejakou fotecku ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 tak to uz se pomalu budu tesit na nejakou fotecku ... jestli to dneska zvladnu,tak se do toho pstim.Ale rosku me boli hlava a venku je pekelny vedro...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 jestli to dneska zvladnu,tak se do toho pstim.Ale rosku me boli hlava a venku je pekelny vedro...... V takovem hycku se mi vzdycky autacek myje nejlip,trýgo dole:D,vapka ,teplo ...letni az ledova voda....ooo,, Pak i hlava preboli.., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Nevim prave ,v kolik a na jakem miste budem ,ale kdyby byl cas tak myslim,ze jo .,, Se uvidí. Při nejhorším se můžu projít na Rohlenku !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Se uvidí. Při nejhorším se můžu projít na Rohlenku !!! jeste se domluvime behem zitrka:) .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky