Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

se to stydim i rict jak jsem blbej.Potreboval jsem neco previzt,bylo to trosku delsi a ja vul zkusil zabouchnout dvere :feve::feve::feve:

:smich:

Romariooo: Ale uz me s tim nestvete! :D

Ale no tak!...Ty viš jak to myslim...mám Tě rád a nejraději bych Ti pomohl ale nevim jak...Co Ti je?S čim marodiš?

Ale no tak!...Ty viš jak to myslim...mám Tě rád a nejraději bych Ti pomohl ale nevim jak...Co Ti je?S čim marodiš?

No doktor se me ptal jestli nejsem tehotna... rekla jsem mu ze o nicem nevim tak tezko rict lol

zachvat lenosti lol

Tak to je nějakej vednej doktůrek,ne?Já bych se neptal a rovnou udělal vyšetření!!! Přijed do H.K a udělám Ti to vyšetření zadarmo.

Tak to je nějakej vednej doktůrek,ne?Já bych se neptal a rovnou udělal vyšetření!!! Přijed do H.K a udělám Ti to vyšetření zadarmo.

hezky pekne,tady zacina hra na doktora a ja musim odjet....no tak si pak prectu konec.... lol

Toe dobry lol

hezky pekne,tady zacina hra na doktora a ja musim odjet....no tak si pak prectu konec.... lol

Budeme si hrat na doktory? Tak mi kazdej dejte 30 korun lol

To neni hra ale vážná vjec!!! Ale být těhotná neni vůbec špatny,ne?Dostaneš porodny okolo 10 tisic,ne?A pak budeš na mateřsky válet šunky a lakovat nehtičky... :p

A ne že si budete myslet že jsem snídal vtipnou kaši...já jsem to ráno nestihala a jedl až v práci... lol

To neni hra ale vážná vjec!!! Ale být těhotná neni vůbec špatny,ne?Dostaneš porodny okolo 10 tisic,ne?A pak budeš na mateřsky válet šunky a lakovat nehtičky... :p

To este nejakej ten rok vydrzim lol Nemusim mit vsechno :D

Budeme si hrat na doktory? Tak mi kazdej dejte 30 korun lol

Az po prohlidce lol

Mizim,tak zatim cau

Az po prohlidce lol

To by mohl rict kazdej :p

A ja si jdu lehnout... caauu :D

Lehnout?V tom teple? ;)

Lehnout?V tom teple? ;)

asi zacina kopat......

Panejo co je to tady za diskuzi :D .... Zdravim vsechny

Upraveno od Jeronymo

To by mohl rict kazdej :p

nabizim 50% a 50% po, zatim nejlepsi nabidka bych rekl lol lol

2 Sleep: doufam ze nemam pravdu ale auti uz spinka v garazi takze SUMAK

nabizim 50% a 50% po, zatim nejlepsi nabidka bych rekl lol lol

a to se vyplatííí....., lol;)

jsem mel vcera uklizet ve vchodu, nejak jsem to nedal tak mazu ted at zase neni dusno.

good job

Moje nabídka je 60 před a 40 po...a to je si myslím lepší nabidka...kdo dá víc? :p

nevim kdo da vic, ja prihazuju na zajice v pytli, by bylo abych vyhral a pak se mi zajic nelibil

ja nedam ani korunu coz je si myslim dost dobra nabidka

jinak vam preji hezke destive rano :-)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.