Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
A k čemu dojde (pouze) ???

Je to moje byvala slecna a i presto mame celkem pohodovy vztah,myslim ted jako kamaradsky:P..Poprosila me z rady adeptu jestli bych si neudelal cas ., samozrejme ja dobra duse jsem kyvl :) ... Uvidime co bude ,nic monstrozniho ,ale nekutim :D, ..

Vloženo
Je to moje byvala slecna a i presto mame celkem pohodovy vztah,myslim ted jako kamaradsky:P..Poprosila me z rady adeptu jestli bych si neudelal cas ., samozrejme ja dobra duse jsem kyvl :) ... Uvidime co bude ,nic monstrozniho ,ale nekutim :D, ..

Jo takhle... ;) No ale i tak, já už pomalu stárnu a tak zjišťuju, že časem člověk víc lituje věcí, který neudělal, než těch, který udělal... ;)

Vloženo
Jo takhle... ;) No ale i tak, já už pomalu stárnu a tak zjišťuju, že časem člověk víc lituje věcí, který neudělal, než těch, který udělal... ;)

To si rikam skoro porad :D ,... rano budu vedet vice .)

Vloženo
Čao draku, hele 15.-16.8. sraz ve Vepřově... ;)

nekecej, on letos bude? jsem nikde neviděl ani termín nic, no tak to je balada, jedem :palec:

Jery: hoj šéfíku ;)

Vloženo
nekecej, on letos bude? jsem nikde neviděl ani termín nic, no tak to je balada, jedem :palec:

Jasně, bude, opět na výstavišti... ;) Takže jedeme i kdyby padaly dvanáctky matičky... lol

Vloženo
Ahoj Jerysku :)

Co tu vsichni delate tak pozde? To zitra rano nikdo nepracuje? :D

To vis,kdyz nejde usnouti :D,zachili jedu do polska a pak na 5 do prace ,,bude to zajimave naladeny den ,,, :) uz se strasne tesim :feve:

Vloženo
Jasně, bude, opět na výstavišti... ;) Takže jedeme i kdyby padaly dvanáctky matičky... lol

LUXUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUS, se ví, tam je to super, už se těším ;) nevemeš provětrat GLS ? :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...