Jero Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Co v Polsku? Pro jednu znamou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 LUXUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUS, se ví, tam je to super, už se těším nevemeš provětrat GLS ? Asi vezmu koktawison, bo v GLS se na pochvu chrápe.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Pro jednu znamou.... Ach so Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 To vis,kdyz nejde usnouti ,zachili jedu do polska a pak na 5 do prace ,,bude to zajimave naladeny den ,,, uz se strasne tesim nejsi sám, já si zítra hraju na topenáře, dělám trubky, dneska jsem věšel radiátory a v noci na otočku Hannover 1200km, taky se těším jak dětsko na cicek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Asi vezmu koktawison, bo v GLS se na pochvu chrápe.... to je f-ck hlavně že se pojede a bude ricina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 nejsi sám, já si zítra hraju na topenáře, dělám trubky, dneska jsem věšel radiátory a v noci na otočku Hannover 1200km, taky se těším jak dětsko na cicek Ty blaho,no tak to hodne stesti ... ja to budu mit nejakch 60 km v jeden smer takze pohoda,,akorat v praci bude krizovka..., Predelavas baracek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 to je f-ck hlavně že se pojede a bude ricina Moja řeč, zase zazpíváme Holky z naší školky ve verzi Pochvald a Vložek a bude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Zase mizim o dum dal... caute Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Ty blaho,no tak to hodne stesti ... ja to budu mit nejakch 60 km v jeden smer takze pohoda,,akorat v praci bude krizovka..., Predelavas baracek? tak nějak, na chalupě novéj central hajcunk a koupelka obklady co pizza už jezdíš ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Asi vezmu koktawison, bo v GLS se na pochvu chrápe.... vemes Karitat'ku ,stan, spacaček a hura na cesty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Zase mizim o dum dal... caute teda nevím jestli bych byl nadšeny kdyby mě někdo v tuto dobu busil na barák ale tak proti gustu ....měj se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 teda nevím jestli bych byl nadšeny kdyby mě někdo v tuto dobu busil na barák ale tak proti gustu ....měj se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 (editace) tak nějak, na chalupě novéj central hajcunk a koupelka obkladyco pizza už jezdíš ? tj, no prace sice hafec ,ale bude to pak parada .... hlavne at se dari... Rozvoz mi nakonec vyfouk nejaky blbecek z rodiny vedeni pizzerie,., takze nic z toho ,ale mam se ted celkem fajn z5 u nabytku ,jednoduse., si nestezuji ... jinac porad hledam neco ,co by bylo to prave,, zatim jsem ,ale jak rikam spokojen takze na pizzerkovyho pežota jen tak vrazedne koukam ;)uz jsem se videl jak klepu tem kockam co si objednaji menu na dvířka Editováno: 9. Červenec 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 taky moznost ,kterou nedodporucuji .... ... delam si srandu,,nastesi jsem vzdycky mel alespon deku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 ty woe spidaku zase ti ujel bus od ČH co lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 ty woe spidaku zase ti ujel bus od ČH co lol Mě naštěstí neee... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Vepřov 4ever... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 tj, no prace sice hafec ,ale bude to pak parada .... hlavne at se dari...Rozvoz mi nakonec vyfouk nejaky blbecek z rodiny vedeni pizzerie,., takze nic z toho ,ale mam se ted celkem fajn z5 u nabytku ,jednoduse., si nestezuji ... jinac porad hledam neco ,co by bylo to prave,, zatim jsem ,ale jak rikam spokojen takze na pizzerkovyho pežota jen tak vrazedne koukam ;)uz jsem se videl jak klepu tem kockam co si objednaji menu na dvířka ahá, takže nakonec změny kurec, no tak hlavně že je spokojenost i ve starém jobu a to je hlavní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Vepřov 4ever... hehe "muchy zasratééé" lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 (editace) ahá, takže nakonec změny kurec, no tak hlavně že je spokojenost i ve starém jobu a to je hlavní Hodne zmen ,posledni dva tydny byly divoky ,ale vyresilo se to pekne.,,, hehe,,tudle fotku mam jeste nekde ulozenou .., Editováno: 9. Červenec 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 No jo, to je taková mediálně profláklá fotka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 No jo, to je taková mediálně profláklá fotka... to teda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Kurec kvůli pivu ani nepíšu na fórec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 jdu ležet, maj te sa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky