Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

jj je nekde pristi tyden to probehne, horim samou nedockavosti jakej bude zitra ucet v servisu, jeste sehnat ty mrizky co potrebuju a hura na LED denni svetla.

Editováno: , autor: Ol@f
Vloženo

zdarec pánové.....

Prave jsem dorazil z prace a jak tak koukam,dneska se to tema polišema hemží.,, me staveli ,ale nastesti vse ok ...

Vloženo
zdarec pánové.....

Prave jsem dorazil z prace a jak tak koukam,dneska se to tema polišema hemží.,, me staveli ,ale nastesti vse ok ...

Zdar Jero, tak co, jak to v noci dopadlo...? ;)

Vloženo
Zdar Jero, tak co, jak to v noci dopadlo...? ;)

Caues :)

nakonec jsme ji stravili opravdu pouze jako pratele :D ,nic vasnivyho se neuskutecnilo ;) ... akorat jsme se jeste stavili v jedne vísce, tusim v Ogrodzonej?u nejakych znamych co z nepochopitelnych duvodu nespali a do prace jsem valil primo ,ted mam takovou drobnejsi krizovku ... Jinac celkem pekny nocni vylet ;) ...

Vloženo
Caues :)

nakonec jsme ji stravili opravdu pouze jako pratele :D ,nic vasnivyho se neuskutecnilo ;) ... akorat jsme se jeste stavili v jedne vísce, tusim v Ogrodzonej?u nejakych znamych co z nepochopitelnych duvodu nespali a do prace jsem valil primo ,ted mam takovou drobnejsi krizovku ... Jinac celkem pekny nocni vylet ;) ...

No to sou věci... ;)

Vloženo (editace)
No to sou věci... ;)

:) ... uz jsem za hranicema nebyl nejakou tu dobu a je zajimavy srovnat tady ten nas ''bordel'¨s tim co tam meli oni..,,

jeste se opravim ,,,kdyz rikam nas myslim náš - tady u tech hranic je to k nicemu ..,

Editováno: , autor: Jeronymo
Vloženo
Já na to taky myslel... lol

Golfík je parádní... :palec2:

a kdo ne že :D;) ....

kurec jj, krasny kousek,, musim si nekdy zajet na nejaky deutsche' srázek.,

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...