Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Znám kámoša a ten taky chodí s jednou ze sester, ta druhá je taky nezadaná a ti tři dokonce :prc: společně... ;)

omg... :D , to je neco pro Ol@fa ;)

Vloženo

chlapi shanim tip na nejaky misto v Brne nebo okoli Brna, kde je k pronajmu misto kde se bezne delaji akce typu grilovani a becka s potrebnym zazemim. cca pro 30 lidi.

Vloženo
kdyz jsem to dopsal tak jsem si rikal jestli nahodou nejsi na motorce :-)

jj Akrapovic je klasa ted to daval kamarad na R1 :-)

Jj, bylo to v sólo stopě... ;) Akrapy jsou teď asi to nejlepší na trhu... :palec2:

Vloženo

helouu boyzz... tak jsem z5 ,,, asi kupuju ladacek ,praskl mi vyfuk a ten zvoucek mmm,,nad 3 tisice jak nejaky hondarsky V-tec :D ...

ne je to hruza ,zitra jedu do servisu a omrknout nejaky novy vuz,,, uz me to nebavi...

Vloženo
helouu boyzz... tak jsem z5 ,,, asi kupuju ladacek ,praskl mi vyfuk a ten zvoucek mmm,,nad 3 tisice jak nejaky hondarsky V-tec :D ...

ne je to hruza ,zitra jedu do servisu a omrknout nejaky novy vuz,,, uz me to nebavi...

Zdar, na čem praskl...?

Vloženo
Zdar, na čem praskl...?

to se mi prave nepodarilo zjistit,,, ani nevim jakto ., jel jsem si po meste a najednou byl ten zvoucek vic a vic intenzivnejsi.,, ale mam takovy pocit ,ze to prdlo na spoji koncoveho dilu.,nedokazu to ted urcit.,..

Vloženo
to se mi prave nepodarilo zjistit,,, ani nevim jakto ., jel jsem si po meste a najednou byl ten zvoucek vic a vic intenzivnejsi.,, ale mam takovy pocit ,ze to prdlo na spoji koncoveho dilu.,nedokazu to ted urcit.,..

No já myslel na jakým voze... ;)

Vloženo
aha :D sry,, na octe..., shade pujde do šrotu.., uz s ni nejezdim.,

Tak to jo... ;)

Jináč po dnešku to vypadá, že mám VŠECHNY BÉŽOVÝ plasty pohromadě... :palec2:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...