Jero Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Tak to jo... Jináč po dnešku to vypadá, že mám VŠECHNY BÉŽOVÝ plasty pohromadě... no , jeste chvili a upadne polovina podlahy ..., a jezdit jak Flinstoun'' se mi nechce ..... kurec ,no tvoji octuli jsem jeste vevnitr nevidel jen mam nejakou fotecku z venci..,,, takze L&K style rulezz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 no , jeste chvili a upadne polovina podlahy ..., a jezdit jak Flinstoun'' se mi nechce ..... kurec ,no tvoji octuli jsem jeste vevnitr nevidel jen mam nejakou fotecku z venci..,,, takze L&K style rulezz No z laurinky jsem dal jen středovej panel a těsnění do dveří (který tam stejně ještě není), jináč je to klasickej béžovej karneol... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 No z laurinky jsem dal jen středovej panel a těsnění do dveří (který tam stejně ještě není), jináč je to klasickej béžovej karneol... ouu,, no pekny pekny..,, vim jak jsem sedel poprve v Badyho octuli ,,zamiloval jsem se do te bezove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 tady mam tu dvojku se*oucich se vozů ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 ouu,, no pekny pekny..,, vim jak jsem sedel poprve v Badyho octuli ,,zamiloval jsem se do te bezove Přemejšlím, že bych dal plasty v motoru taky do béžové, aby to spolu ladilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Přemejšlím, že bych dal plasty v motoru taky do béžové, aby to spolu ladilo... To by mohlo vypadat hodne stylove .., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Trošku mimo diskuzi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Přemejšlím, že bych dal plasty v motoru taky do béžové, aby to spolu ladilo... jj slonova kost doplnena o svetle a tmave hnede linkovani + zlaty vicka to by byla pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Trošku mimo diskuzi... asi si poridim takovy kolace ,at slecny lesti .,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 jj slonova kost doplnena o svetle a tmave hnede linkovani + zlaty vicka to by byla pecka Nenaváděj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 a nemam pravdu predsedo?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 a nemam pravdu predsedo?? Ale no samože... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 no tak vidis, ja myslim ze by ses do toho mel pomalinku polehounku pustit .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 no tak vidis, ja myslim ze by ses do toho mel pomalinku polehounku pustit .-) O.K. Zítra začnu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 O.K. Zítra začnu... To pak bude BOM - bastic '' Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 To pak bude BOM - bastic '' Baže... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 O.K. Zítra začnu... uz ted je pozde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 uz ted je pozde Nikdy není pozdě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 no jak na co :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Baže... a co cupra ?... tu neštajluješ ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 a co cupra ?... tu neštajluješ ? Ta je na kšeft, v úterý na ni byl jeden kupec a asi půjde do světa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Ta je na kšeft, v úterý na ni byl jeden kupec a asi půjde do světa... kolik lowé'' ? ... jaky je vtom rozdil,,je to lepsi nez RS ?... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 kolik lowé'' ? ... jaky je vtom rozdil,,je to lepsi nez RS ?... Cca 300.000,- Kč a 165 kW oproti 132 v ORS je docela znát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Cca 300.000,- Kč a 165 kW oproti 132 v ORS je docela znát... aha,,no jasne ..myslel jsem ,ze to ma taky 132kw,,,v seatkach se vubec nevyznam.,,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 aha,,no jasne ..myslel jsem ,ze to ma taky 132kw,,,v seatkach se vubec nevyznam.,,, No značka ideál by bylo Audi TT se stejným motorem, bo to je Quattro, ale s mýma 188 cm by bylo tétéčko za trest... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky