Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
kua sama akce koukam, ze bych taky na rychlo neco vymyslel?? :-)

No Jirko, asi takhle, dnes je u nás palermo jak gatě, tak by byl hřích toho nevyužít... ;)

Zítra už se to má kazit a jelikož fouká stále západní vítr, tak tomu ujedeme na Slovač... lol

Vloženo
No Jirko, asi takhle, dnes je u nás palermo jak gatě, tak by byl hřích toho nevyužít... ;)

Zítra už se to má kazit a jelikož fouká stále západní vítr, tak tomu ujedeme na Slovač... lol

jj tady je to dnes uplne stejny bronzato jak vysity ;)

Vloženo
Zdar, já su v poločase... ;)

ja uz mam po ,dneska jsem si dal sekanou ,mmm,byla dobrá :) .., a za nejakou hodku a pul vyrazim s ''traktorem''menit vyfuk..., doufam,ze budou vedet kde ho hledat., :D ,

Vloženo
to ja zatim v klidku kancelare a klimatizace ;)

To já sedím jen v kraťasech u bazénu, chytám bronz... ;)

Volal mě kamoš, že má natankovaný, jestli si nechci dát skok na dvoukile, ale když si představím, jak se trmácím v pátek odpoledne přes celý Brno do Tuřan, tak mě jímá hrůza... :feve:

Vloženo
tak je dobry ze to beres s nadhledem lollol

a co mi zbejva se tam ani nemam jak dostat abych si je podal. doufam ze chlapci na neco prijdou nez tam ve 4 dorazim.

Vloženo
To já sedím jen v kraťasech u bazénu, chytám bronz... ;)

Volal mě kamoš, že má natankovaný, jestli si nechci dát skok na dvoukile, ale když si představím, jak se trmácím v pátek odpoledne přes celý Brno do Tuřan, tak mě jímá hrůza... :feve:

Praha je ted pres prazdniny celkem v pohode a nic hroznyho se nedeje... jinak ten bazen teda mozna malinko zavidim

Vloženo
Praha je ted pres prazdniny celkem v pohode a nic hroznyho se nedeje... jinak ten bazen teda mozna malinko zavidim

No Brno, je teď trochu divoký, jak se dělají kaskády pro napojení tunelů v Krpoli... ;)

Vloženo
no na Letny delaji defakto vyjez a vjezd do 3 tunelo tak je to tam taky hodne zajimavy :-)

To už tak na těch staveništích bývá... ;)

Kudla to je hic, ani nemám chuť na škopek, piju Citrus friss mix s ledem a asi půjdu do vody... ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...