Hrábě Fernétti Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Bry den... Kdes ponocoval ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 zdarec vsem,,,, Nevite o necem na rozptyl a zlepseni nalady ? ,,musim se uklidnit..., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Mám odpolední takže jedině večer ale tak nějak spíš až k noci ! Tak v noci... naposled jsme byli taky v noci Ahoooj Spidulko Caau Jerysku copak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 zdarec vsem,,,, Nevite o necem na rozptyl a zlepseni nalady ? ,,musim se uklidnit..., CMF dostala 5 bodů a 2.500 Kč tak seš lepší když potřebuješ zlepšit náladu a uklidnit se ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 CMF dostala 5 bodů a 2.500 Kč tak seš lepší když potřebuješ zlepšit náladu a uklidnit se ??? Jeste ty si ze me delej srandu... staci mi to v ulovkach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Bry den... Kdes ponocoval ??? Zdar Hrábě, woe zas náročné víkend jak sviňa, tejden nescu vidět chlast... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 prijel jsem ze zahrady a u baraku na me cekali pani policiste ..,, nejaka pí*a sousedka ,jmeno nebylo odkryto., me naprasila ,ze prej domu jezdim prez vesnici moc rychle ,a ze jsem ji parkrat ohrozil.,, jenze ja si nepamatuju zebych jezdil nejak moc rychle a zebych nekoho ohrozoval a to jeste opakovane,,,tak jsem panum policistum rekl,ze jestli me chce nekdo obvinovat at dolozi nejaky dukaz a pak na me vola fizly,,jinak se nebudu s nikym bavit ,,nashle.,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 zdarec vsem,,,, Nevite o necem na rozptyl a zlepseni nalady ? ,,musim se uklidnit..., Čao Jero, na rozptyl a zlepšení nálady doporučuju buď projížďku autem nebo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Já vím, to se mě to směje když mám ještě všechny, že !!! Ty sis nekoupila k telefonu HandsFree že máš sterch o další bodíky ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Ahoooj Spidulko Ahoj Janinko Čárynko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Čao Jero, na rozptyl a zlepšení nálady doporučuju buď projížďku autem nebo Projizku autkem jsem mel ,,ale to musim jeste nekde vyhledat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Já vím, to se mě to směje když mám ještě všechny, že !!!Ty sis nekoupila k telefonu HandsFree že máš sterch o další bodíky ??? Ja uz myslela ze neco s tebou zase No mam ho ale vetsinou ho zapominam doma zase nejezdim na takovy streky abych ho potrebovala 2 Jery: U nas si taky jedna sousedka stezovala ze jezdim rychle v ulici ke kamaradovi a vyresili to tim ze tam dali pricnej prah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Zdar Hrábě, woe zas náročné víkend jak sviňa, tejden nescu vidět chlast... Sem četl něco o nějakých "pivních slavnostech" !!! Holt čím ses zkazil, tím se musíš napravit, né !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Sem četl něco o nějakých "pivních slavnostech" !!! Holt čím ses zkazil, tím se musíš napravit, né !!! No špatně mě není, jen mám trochu špatný svědomí při představě, kolik jsem toho vypil. Nesmím se takhle ničit, už nejsu nejmladší a měl by se šetřit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 U nas si taky jedna sousedka stezovala ze jezdim rychle v ulici ke kamaradovi a vyresili to tim ze tam dali pricnej prah tady conevidet dostane ta baba nejakym prahem ,jestli zjistim kdo to byl.,,, vsak to poznam,kdyz me bude nekdo fotit nebo natacet :DD ,ale prekvapilo me ,ze ti poishi k necemu takovemu vyjizdej a jeste cekaji kdy prijedu.,,, to asi o me ta zenska vi vsecko.,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 tady conevidet dostane ta baba nejakym prahem ,jestli zjistim kdo to byl.,,, vsak to poznam,kdyz me bude nekdo fotit nebo natacet :DD ,ale prekvapilo me ,ze ti poishi k necemu takovemu vyjizdej a jeste cekaji kdy prijedu.,,, to asi o me ta zenska vi vsecko.,, Asi nemeli co jinyho na praci .... kdyz vidim tady u nas ty policajty... to jsou furt kaficka na benzinkach nebo zasiti u hrbitova auto zafuneny a chlupaci chrni Tohle vubec neres to nema cenu se nad necim takovym rozcilovat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 (editace) Kua up Editováno: 13. Červenec 2008, autor: Cary_mary_fuck Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Ja uz myslela ze neco s tebou zase No mam ho ale vetsinou ho zapominam doma zase nejezdim na takovy streky abych ho potrebovala ... Ale di ty - se mnou ? To jenom dobrá zkratka ! HF nosím do hokny protože bez něho nehraje rádio v telefonu a do auta jsem koupil rádio co má Blutooth a můžou čumět orkáni třeba hvězdářským dalekohledem a Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Ale di ty - se mnou ? To jenom dobrá zkratka ! HF nosím do hokny protože bez něho nehraje rádio v telefonu a do auta jsem koupil rádio co má Blutooth a můžou čumět orkáni třeba hvězdářským dalekohledem a No tak ja v praci radio mam a v aute nemam radio na Bluetooth takze mam vlastne HF k nicemu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Asi nemeli co jinyho na praci .... kdyz vidim tady u nas ty policajty... to jsou furt kaficka na benzinkach nebo zasiti u hrbitova auto zafuneny a chlupaci chrni Tohle vubec neres to nema cenu se nad necim takovym rozcilovat ... stve me jen ta dě*ka co se se*e do meho rizeni a prijezdu k baraku.,,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 rádio co má Blutooth Blutooth ? To je nějakej prachatej Maďar nééé...??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 stve me jen ta dě*ka co se se*e do meho rizeni a prijezdu k baraku.,,, I takovy holt jsou mezi nami 2 Spidi: Detailisto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 No špatně mě není, jen mám trochu špatný svědomí při představě, kolik jsem toho vypil. Nesmím se takhle ničit, už nejsu nejmladší a měl by se šetřit... Na to se šetřit je času dost pod kytičkama ale takový ledvinový kameny, ty se přece musí pořád něčím odplavovat - a to tvrdou vodou nejde !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Na to se šetřit je času dost pod kytičkama ale takový ledvinový kameny, ty se přece musí pořád něčím odplavovat - a to tvrdou vodou nejde !!! Se ví, ale všeho s mírou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 No tak ja v praci radio mam a v aute nemam radio na Bluetooth takze mam vlastne HF k nicemu Tak to je od Tebe moc pěkný - že HF je Ti k ničemu !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky