Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Bry den... ;)

Kdes ponocoval ??? :smich:

zdarec vsem,,,, Nevite o necem na rozptyl a zlepseni nalady ? ,,musim se uklidnit...,

Mám odpolední takže jedině večer ale tak nějak spíš až k noci !

Tak v noci... naposled jsme byli taky v noci :D

Ahoooj Spidulko :)

Caau Jerysku copak? :(

zdarec vsem,,,, Nevite o necem na rozptyl a zlepseni nalady ? ,,musim se uklidnit...,

CMF dostala 5 bodů a 2.500 Kč tak seš lepší když potřebuješ zlepšit náladu a uklidnit se ???

CMF dostala 5 bodů a 2.500 Kč tak seš lepší když potřebuješ zlepšit náladu a uklidnit se ???

Jeste ty si ze me delej srandu... staci mi to v ulovkach :D

Bry den... ;)

Kdes ponocoval ??? :smich:

Zdar Hrábě, woe zas náročné víkend jak sviňa, tejden nescu vidět chlast... lol

prijel jsem ze zahrady a u baraku na me cekali pani policiste ..,, nejaka pí*a sousedka ,jmeno nebylo odkryto., me naprasila ,ze prej domu jezdim prez vesnici moc rychle ,a ze jsem ji parkrat ohrozil.,, jenze ja si nepamatuju zebych jezdil nejak moc rychle a zebych nekoho ohrozoval a to jeste opakovane,,,tak jsem panum policistum rekl,ze jestli me chce nekdo obvinovat at dolozi nejaky dukaz a pak na me vola fizly,,jinak se nebudu s nikym bavit ,,nashle.,,

Čao Jero, na rozptyl a zlepšení nálady doporučuju buď projížďku autem nebo :prc:

Já vím, to se mě to směje když mám ještě všechny, že !!!

Ty sis nekoupila k telefonu HandsFree že máš sterch o další bodíky ???

Ahoooj Spidulko :)

Ahoj Janinko Čárynko... kol5

Čao Jero, na rozptyl a zlepšení nálady doporučuju buď projížďku autem nebo :prc:

Projizku autkem jsem mel :) ,,ale :prc: to musim jeste nekde vyhledat :Dlol;)

Já vím, to se mě to směje když mám ještě všechny, že !!!

Ty sis nekoupila k telefonu HandsFree že máš sterch o další bodíky ???

Ja uz myslela ze neco s tebou zase :D No mam ho ale vetsinou ho zapominam doma zase nejezdim na takovy streky abych ho potrebovala :D

2 Jery: U nas si taky jedna sousedka stezovala ze jezdim rychle v ulici ke kamaradovi a vyresili to tim ze tam dali pricnej prah :D

Zdar Hrábě, woe zas náročné víkend jak sviňa, tejden nescu vidět chlast... lol

Sem četl něco o nějakých "pivních slavnostech" !!! Holt čím ses zkazil, tím se musíš napravit, né !!!

Sem četl něco o nějakých "pivních slavnostech" !!! Holt čím ses zkazil, tím se musíš napravit, né !!!

No špatně mě není, jen mám trochu špatný svědomí při představě, kolik jsem toho vypil. Nesmím se takhle ničit, už nejsu nejmladší a měl by se šetřit... ;)

U nas si taky jedna sousedka stezovala ze jezdim rychle v ulici ke kamaradovi a vyresili to tim ze tam dali pricnej prah :D

tady conevidet dostane ta baba nejakym prahem ,jestli zjistim kdo to byl.,,, vsak to poznam,kdyz me bude nekdo fotit nebo natacet :DD ,ale prekvapilo me ,ze ti poishi k necemu takovemu vyjizdej a jeste cekaji kdy prijedu.,,, to asi o me ta zenska vi vsecko.,,

tady conevidet dostane ta baba nejakym prahem ,jestli zjistim kdo to byl.,,, vsak to poznam,kdyz me bude nekdo fotit nebo natacet :DD ,ale prekvapilo me ,ze ti poishi k necemu takovemu vyjizdej a jeste cekaji kdy prijedu.,,, to asi o me ta zenska vi vsecko.,,

Asi nemeli co jinyho na praci .... kdyz vidim tady u nas ty policajty... to jsou furt kaficka na benzinkach nebo zasiti u hrbitova auto zafuneny a chlupaci chrni lol Tohle vubec neres to nema cenu se nad necim takovym rozcilovat ... :D

Kua up :D

Upraveno od Cary_mary_fuck

Ja uz myslela ze neco s tebou zase :D No mam ho ale vetsinou ho zapominam doma zase nejezdim na takovy streky abych ho potrebovala :D

...

Ale di ty - se mnou ? To jenom dobrá zkratka !

HF nosím do hokny protože bez něho nehraje rádio v telefonu a do auta jsem koupil rádio co má Blutooth a můžou čumět orkáni třeba hvězdářským dalekohledem a fuck

Ale di ty - se mnou ? To jenom dobrá zkratka !

HF nosím do hokny protože bez něho nehraje rádio v telefonu a do auta jsem koupil rádio co má Blutooth a můžou čumět orkáni třeba hvězdářským dalekohledem a fuck

No tak ja v praci radio mam a v aute nemam radio na Bluetooth takze mam vlastne HF k nicemu :D

Asi nemeli co jinyho na praci .... kdyz vidim tady u nas ty policajty... to jsou furt kaficka na benzinkach nebo zasiti u hrbitova auto zafuneny a chlupaci chrni lol Tohle vubec neres to nema cenu se nad necim takovym rozcilovat ... :D

stve me jen ta dě*ka co se se*e do meho rizeni a prijezdu k baraku.,,,

rádio co má Blutooth

Blutooth ? To je nějakej prachatej Maďar nééé...???

stve me jen ta dě*ka co se se*e do meho rizeni a prijezdu k baraku.,,,

I takovy holt jsou mezi nami :D

2 Spidi: Detailisto lol

No špatně mě není, jen mám trochu špatný svědomí při představě, kolik jsem toho vypil. Nesmím se takhle ničit, už nejsu nejmladší a měl by se šetřit... ;)

Na to se šetřit je času dost pod kytičkama ale takový ledvinový kameny, ty se přece musí pořád něčím odplavovat - a to tvrdou vodou nejde !!!

Na to se šetřit je času dost pod kytičkama ale takový ledvinový kameny, ty se přece musí pořád něčím odplavovat - a to tvrdou vodou nejde !!!

Se ví, ale všeho s mírou... ;)

No tak ja v praci radio mam a v aute nemam radio na Bluetooth takze mam vlastne HF k nicemu :D

Tak to je od Tebe moc pěkný - že HF je Ti k ničemu !!!

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.