Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Hi Škodováci -_- tak po menší odmlce jsem z5,předělával jsem si pracovnu ;) takže jsem byl bez pc :kol-59: ale myslím si,že je tady stejně mrtvo jako předtím ..

Vloženo
taky zdravim,,ale koukam,,dnes je tu nejak prazdno ...)

Jj, asi všichni pracujou... lol Já už mám dneska splněno, olej vyměněnej, brzdovka jak by smet... ;):palec2:

Vloženo
Jj, asi všichni pracujou... lol Já už mám dneska splněno, olej vyměněnej, brzdovka jak by smet... ;):palec2:

a naraznicek na miste ? :) takze dneska uz jen vecer nejaky pivinko a relax :) ja mam ted dovolenou tak si budu uzivat :)

Vloženo
a naraznicek na miste ? :) takze dneska uz jen vecer nejaky pivinko a relax :) ja mam ted dovolenou tak si budu uzivat :)

Nárazníček je ještě v garáži, proběhne ještě šampon + vosk... ;)

Jináč večer pivko asi ne, pojedu nejspíš z Kolína do Břeclavi na R375 "Pannonia"... ;)

Vloženo
Nárazníček je ještě v garáži, proběhne ještě šampon + vosk... ;)

Jináč večer pivko asi ne, pojedu nejspíš z Kolína do Břeclavi na R375 "Pannonia"... ;)

Tak tj,,to pak hod nejakou fotku jak jsi v akci :D:) ..., uplne jsem zapomnel ,ze je ctvrtek ,jasny,pivinko pocka do zitrka :)

Vloženo
Tak tj,,to pak hod nejakou fotku jak jsi v akci :D:) ..., uplne jsem zapomnel ,ze je ctvrtek ,jasny,pivinko pocka do zitrka :)

V akci u nárazníku nebo v rychlíku...? lol

Vloženo
:) a co hvezdicka ? uz je na masince .... ? ;)

Hvězdička už je dost možná v popelnici, bylo to nalepeno jen na víkend 5.-6. 7. kvůli focení, barča byla půjčená z Prahy... ;)

Vloženo
Hvězdička už je dost možná v popelnici, bylo to nalepeno jen na víkend 5.-6. 7. kvůli focení, barča byla půjčená z Prahy... ;)

jo tak :) .... Nevim cim to je,ale ty vlacky vypadaji na fotkach strasne pekne

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...