Jero Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 No proto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 no to jo ale ja se ted pozastavuju nad tim objektem co sedi na sedacce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 no to jo ale ja se ted pozastavuju nad tim objektem co sedi na sedacce Mozna si ji uz nekde potkal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 Mozna si ji uz nekde potkal V Brně zcela určitě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 V Brně zcela určitě... no vida Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 no nevim jak si tim uzes bejt tak jistej ale je to mozny. a nebo na prasecu ale tam uz jsem nebyl tak 4 roky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 no nevim jak si tim uzes bejt tak jistej ale je to mozny. a nebo na prasecu ale tam uz jsem nebyl tak 4 roky. I na prasecu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 no vida Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 vcera jsem stavel na benzine v tisnove a byla tam moc pekna cerecka za pokoladnou asi jako brigada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 vcera jsem stavel na benzine v tisnove a byla tam moc pekna cerecka za pokoladnou asi jako brigada. špinavě blond ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 vcera jsem stavel na benzine v tisnove a byla tam moc pekna cerecka za pokoladnou asi jako brigada. Nekdy jsou ty brygadnice hodne pekne divciny ,clovek by tam pak tankoval porad..., , Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 spis hnedy, takova mensi, sympatickej oblicejik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 dalsi server nainstalovanej, ted jeste udelam knihu jizd a mazu domu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 spis hnedy, takova mensi, sympatickej oblicejik. Tak to byla nejspíš Anetka, ta bude dnes na 100% na Prasecu roznášet pití... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 Tak to byla nejspíš Anetka, ta bude dnes na 100% na Prasecu roznášet pití... no já zírám ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 dalsi server nainstalovanej Tomu naštěstí nerozumím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 no já zírám ... Je potřeba to mít zmapovaný a podchycený... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 Je potřeba to mít zmapovaný a podchycený... Tak to kazdopadne ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 Kudla ještě musím přehodit zpět RS nárazník, abych večer před hospodou nedělal ostudu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 byla fesna, ale na prasec uz asi nevlezu, pripadal bych si tam jak duchodce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 Kudla ještě musím přehodit zpět RS nárazník, abych večer před hospodou nedělal ostudu... tak at ho pak neopres o nejake vyzsi obrubnicek ,.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 do hospody autem ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 byla fesna, ale na prasec uz asi nevlezu, pripadal bych si tam jak duchodce No já už tam taky nějakej pátek nebyl, ale ta hospoda, do které teď chodím, je hned vedle prasecu, takže je to na dohled a omladina toho využívá, trsaj na prasecu a chlastaj v hospodě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 do hospody autem ? na cepovanou kofolku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 tak at ho pak neopres o nejake vyzsi obrubnicek ,.... Bez obav... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky