baurak Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Bade budes poustet icq, potreboval bych transport :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 dyk su na icq jo ten turnov pojedu, spidi pojed taky, máš to kusek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 dyk su na icqjo ten turnov pojedu, spidi pojed taky, máš to kusek Čus Bady, kolkého to je ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 dyk su na icqjo ten turnov pojedu, spidi pojed taky, máš to kusek Hoj,ty vo, nějak jsem to nezaregistroval. Jel bych též Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 dyk su na icqjo ten turnov pojedu, spidi pojed taky, máš to kusek Zdravím ve spolek takhle po poledni !!! Tak to se tam uvidíme Bady !!! A doufám že se Spidi ukáže ráno 9.8.2008 v 9:00 na Shelce za Brnem a pojede taky !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Čus Bady, kolkého to je ? čau draci, heled spidi, hrábě fernet už to popsal důle vlastne hore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Hoj,ty vo, nějak jsem to nezaregistroval. Jel bych též hoj, tak co už lítáš na eibachách ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Zdravím ve spolek takhle po poledni !!! Tak to se tam uvidíme Bady !!! A doufám že se Spidi ukáže ráno 9.8.2008 v 9:00 na Shelce za Brnem a pojede taky !!! Až 9.8. ? To je ještě daleko... Teď trochu OT - takhle jsme řádili na Slovači... http://www.youtube.com/watch?v=t-xu81c3e-Q Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Hoj,ty vo, nějak jsem to nezaregistroval. Jel bych též Zdar jak Brno Tome, jak žiješ draku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 čau draci, heled spidi, hrábě fernet už to popsal důle vlastne hore Jj, už jsem to vočuchl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 kua to než mě to video natáhne se po, mobil je sviňa pomala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Hoj,ty vo, nějak jsem to nezaregistroval. Jel bych též no tak pojed :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 jinak doufam, ze Spidak taky dorazi bo by to bylo betelna kalbicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 jinak doufam, ze Spidak taky dorazi bo by to bylo betelna kalbicka A je k dispozici nejaké intenerář akce ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 taky doufam, by jsme popili a přikupili dalšího čuňáka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 A je k dispozici nejaké intenerář akce ? http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...t=0&start=0 ja vim jen o tomto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 hoj, tak co už lítáš na eibachách ? Čéče ještě pořád ne,páč chlápek ke kterýmu to chci dát měl minulý týden chřipku,tenhle týden dodělává co nestihl a od příštího má 14 dni dovolenou Možná to dám do škodovky,abych si to ještě letos vůbec užil. Dneska tam mám zrovna auti na rozvodech. Je,zrovna mi volá,že je to hotový... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 A je k dispozici nejaké intenerář akce ? tak ja vždycky né????? cesta-přijezd-pozdrav-pokec-pivo-pokec-pivo-pivo-pivo-pivo-pokec-mala strana-pivo-pivo-čuňas-pivo-čuňas-diskoška-pivo-pivo-velká strana-spánek lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 tak co Garny, ten me to delal a super .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Jak to tak vypadá, tak se to tam protáhne nejenom do neděle !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 tak ja vždycky né?????cesta-přijezd-pozdrav-pokec-pivo-pokec-pivo-pivo-pivo-pivo-pokec-mala strana-pivo-pivo-čuňas-pivo-čuňas-diskoška-pivo-pivo-velká strana-spánek lol joj ty kok*t Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Čéče ještě pořád ne,páč chlápek ke kterýmu to chci dát měl minulý týden chřipku,tenhle týden dodělává co nestihl a od příštího má 14 dni dovolenou Možná to dám do škodovky,abych si to ještě letos vůbec užil. Dneska tam mám zrovna auti na rozvodech. Je,zrovna mi volá,že je to hotový... tak to joo, ja jsem ted na vysočině a vyndal bych to hned, tady na ty záplaty to je horor ale na nové cestě zase luxus tady ty zatáčky, to je nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 jo a spidi jak je to s tím srazem ve veprově- sraz škodovek, ja k tomu nikde nic oficiál nenašel že letos bude ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 tak co Garny, ten me to delal a super .-) Taky možnost. Ještě jsem zvědav,co na to bude říkat nivelace od xenonů Každej tvrdí něco jinýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Zdar jak Brno Tome, jak žiješ draku ? Zdarek kolego, až na to jak mě poslední dobou sere práce nebo spíš kolega v práci, je to celkem na pohodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky