Spidi Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Ahoj spidulo Ahoj Badysku,jsme se dlouuuho neviděli,že Ona není němá... Sledujete četníka ? Já po 9999té Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Ahoj spidulo Ahoj Badysku,jsme se dlouuuho neviděli,že to jo, ale já tě vidím rád jako všici zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 no konečně a až narazíš na někoho kdo bude mít gumy do dvěři na laurina dé vědět, asi bych dal taky new Já mám, na kombýka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Kura káry na sněhu,to by byla lítačka Čao Cosby, taky jsem byl teď na večer na chvíli zablbnout... Jinak už je rok 2008, takže slevuju pašíka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Já mám, na kombýka... sice jsu býk, ale to necu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 to jo, ale já tě vidím rád jako všici zde Samože... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Ona není němá... Sledujete četníka ? Já po 9999té no to teda nejsem jasnačka že sledujeme Jak se máš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 sice jsu býk, ale to necu Já taky ne, ale sjistil jsem, že ve Svitávce na vrakovišti je Lára v sedanu otočenej o strom a těsnění tam jsou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Samože... Pěkně děkujii kluci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Ona není němá... Sledujete četníka ? Já po 9999té Si piš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 no to teda nejsem jasnačka že sledujeme Jak se máš? Vyřízeno separátně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Pěkně děkujii kluci Není zač a děkujeme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Si piš Čao Jirko, to je přece filmová klasika a město Saint Tropez je moje srdeční záležitost... navíc komedie žeru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Já taky ne, ale sjistil jsem, že ve Svitávce na vrakovišti je Lára v sedanu otočenej o strom a těsnění tam jsou... + pulka smrka zdarma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Čao Jirko, to je přece filmová klasika a město Saint Tropez je moje srdeční záležitost... navíc komedie žeru... mě se libi to tuli tuli tuli Sant tropez, tuli tuli lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Ivanko zajimavej zpusob pití pifča to musím v pátek navrhnout v nalejvárně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Čao Jirko, to je přece filmová klasika a město Saint Tropez je moje srdeční záležitost... navíc komedie žeru... Čao,jojo,tyle klasiky já můžu.Nedávno jsem se ale u televize vzbudil u nějaký komedie a čuměl jsem jak vůl,co všechno se točí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Čao,jojo,tyle klasiky já můžu.Nedávno jsem se ale u televize vzbudil u nějaký komedie a čuměl jsem jak vůl,co všechno se točí Mrknul jsem do programu-jmenovalo se to Bulšit.Neskutečná chujovina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 mě se libi to tuli tuli tuli Sant tropez, tuli tuli lol tuli tuli taky můžu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Ivanko zajimavej zpusob pití pifča to musím v pátek navrhnout v nalejvárně Povídej a přeháněj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Ivanko zajimavej zpusob pití pifča to musím v pátek navrhnout v nalejvárně to mi posílá kámoš,jako kdyby mě to zajímalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Mrknul jsem do programu-jmenovalo se to Bulšit.Neskutečná chujovina jj, to jsem taky sledoval, ale mám rád klasiku, četníky, fantomase, bourvila, z českých sněženky, vesničku a tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Mrknul jsem do programu-jmenovalo se to Bulšit.Neskutečná chujovina jo todle no je to dosti émerický Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 to mi posílá kámoš,jako kdyby mě to zajímalo balíček jsem předal a také ochutnal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 to mi posílá kámoš,jako kdyby mě to zajímalo nó Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky