Ol@f Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 jj a to to zpozdeni nabral hned na zacatku v Cajzlove. Dneska jedu nach Tisnov budes hospe ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 jj a to to zpozdeni nabral hned na zacatku v Cajzlove. Dneska jedu nach Tisnov budes hospe ? Čéče, smolík jak gatě, já su mimo domovinu a zítra zase mažu pro změnu na to Slovensko. Co takhle po neděli ? Jináč fčilkaj sem ve zdejším bazárku vyšmelil řadičku z O1 RS, Spíďula si bude zase hrát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 ja bych spal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 ja bych spal :-) Čao Baui, tak si lehni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 kdyz ono to nende Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 kdyz ono to nende Blbě zařízený... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 no to je kua spatne zarizeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 no to je kua spatne zarizeny Baui, dotaz na odborníka přes styling motorového prostoru: Jakou barvou by jsi udělal na mém voze plasty motoru, béžovou nebo stříbrnou ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 jestli mas nebu budes mit bezovy vnitrek tak bych to udelal bezovy a taky zalezi co vsechno chces lakovat .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 tak kuva kde je ta 17:00 ????? potrebuju do ty hospy... uz mam vyschlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 jestli mas nebu budes mit bezovy vnitrek tak bych to udelal bezovy a taky zalezi co vsechno chces lakovat .-) Béžovej vnitřek mám... No chci lakovat klasiku . motordeckel, airbox a batterybox... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 no to byla zase akcicka..... doufam ze zitra nebudu jak baui Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 Čéče, smolík jak gatě, já su mimo domovinu a zítra zase mažu pro změnu na to Slovensko. Co takhle po neděli ? nakonec jsem tama jel dvakrat a pokazde jsem chvatal takze by z toho nic nebylo, po nedeli se uvidi. Uz bych mel konecne mit cas zajet i k Marovy takze se v tech koncinach budu motat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 Zdravíčko,za chvíli razím do OT ,tak jsem tady jen na skok :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Tak se priznejte kdo jel dneska rano predemnou do prace se stribrnym combikem a vzadu nalepka Octavia club? Jinak bry ranko po delsi dobe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 bre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Tak se priznejte kdo jel dneska rano predemnou do prace se stribrnym combikem a vzadu nalepka Octavia club? Jinak bry ranko po delsi dobe no já to nebyl bo makám doma :p jinak bré ránko fšem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 no já to nebyl bo makám doma :p jinak bré ránko fšem Sakra pocituju zavist Ahooooj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Sakra pocituju zavist Ahooooj Achooooj závist kde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Achooooj závist kde? Tady ... v praci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Tady ... v praci a proooč ? kol7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 a proooč ? kol7 Protoze ty ses doma a ja se tu potim ve worku zvlast kdyz jsem tu sama a vsichni to asi zabalili nebo co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Protoze ty ses doma a ja se tu potim ve worku zvlast kdyz jsem tu sama a vsichni to asi zabalili nebo co no já vidím akorat na skypu kdo to zabalil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 no jooo uz zase se vali to sem si mohl myslet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 cest praci soudruzi dam si 7 piv a 1 zelenou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky