baurak Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 je tak to je hnus udelali ti neco?? no uvidim mozna pristi tyden, ze si nejaky den vemu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 je tak to je hnus udelali ti neco??no uvidim mozna pristi tyden, ze si nejaky den vemu no neco me trefilo do hlavy tak me poboliva,ale darilo se mi vcelku branit,,zjistil ,ze mam v kapse penezenku ,ale nedal jsem ji...., V noci kdyz chodim pesky,mam mezi prstama zašprajcovane klice a dostal jednu ,tak ho urcite poznam podle itisku na tvari kdyby nahodou .... No ,ale nebyt nahodneho cyklisty ,nvim nevim,typek mi akorat natrhl mikinu sbabral gate jinak nic,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 no ty voe taky si vzdycky rikam, kdyz jdu nekde lesem vecer co kdyby nahodou ale zatim nastesti nic...je to hnus co se u nas deje. Jeste ze to dobre dopadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Nazdarek vsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 cau Jirko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 no ty voe taky si vzdycky rikam, kdyz jdu nekde lesem vecer co kdyby nahodou ale zatim nastesti nic...je to hnus co se u nas deje. Jeste ze to dobre dopadlo. Tez jsem rad no ... clovek si nejak takove ty situace predstavuje,jake by to asi mohlo byt ,ale nejde se na to ani nijak pripravit,jen se snazit branit... Čačau Jirko ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 tak jeste fakt, ze to dobre dopadlo to je dulezity. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Cau Baui a Jeronymo,co novyho?Docela dlouho jsem tu nebyl,mam docela fofry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 a jsi tady nebo ve svajcu?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 tak to cucim, kde se to stalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 a jsi tady nebo ve svajcu?? Porad ve Svajcu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Cau Baui a Jeronymo,co novyho?Docela dlouho jsem tu nebyl,mam docela fofry U me tak akorat o5 ymeneny vyfuk,,jinak mam pocit ,ze zhynu v tom vedru..., co ty ? .a jak RSka ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 tak to cucim, kde se to stalo? V jednom mistnim lese u Třince.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 U me tak akorat o5 ymeneny vyfuk,,jinak mam pocit ,ze zhynu v tom vedru..., co ty ? .a jak RSka ? Ted tady ctu co se stalo,docela narez,ale hlavne ze to dobre dopadlo.Jinak u me vse OK,max.spokojenost.Na RSku neni moc casu,tak s ni akorat jezdim a super.Uz si musim najit chvilku casu a nalestit ji,vyfotit a dam sem nejaky foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Ted tady ctu co se stalo,docela narez,ale hlavne ze to dobre dopadlo.Jinak u me vse OK,max.spokojenost.Na RSku neni moc casu,tak s ni akorat jezdim a super.Uz si musim najit chvilku casu a nalestit ji,vyfotit a dam sem nejaky foto No drobna neprijemnost ,horsi kdyby se fakt neco podelalo..... kazdopadne nalesti a pofot' Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 aspon ze jsi OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 No drobna neprijemnost ,horsi kdyby se fakt neco podelalo..... kazdopadne nalesti a pofot' to jo. jaky je u nas vubec pocasko?Tady je strasny vedro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 No drobna neprijemnost ,horsi kdyby se fakt neco podelalo..... hlasils? aby se to nevotocilo oproti tobe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 to jo.jaky je u nas vubec pocasko?Tady je strasny vedro tady je to stejny ... nehorazny dusno,.. ale jinac krasne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 hlasils? aby se to nevotocilo oproti tobe nene,, nic se mi neztratilo jsem cely a myslim si ,ze by nasi''Pomáhači''nad tim jenom mavli .Kdybych ho alespon trosku videl jak vypada,ale vubec., jen siluetu .., zatim to necham tak ,kazdopadne pokud ho potkam mel bych ho poznat,dle tech otisku na tvari ,... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Porad ve Svajcu jaky je tam pocasi...mozna se tam jeste letos v lete vydam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 jaky je tam pocasi...mozna se tam jeste letos v lete vydam Tohle leto je docela vydareny,nadherny pocasi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 tady je to stejny ... nehorazny dusno,.. ale jinac krasne tak to je jako tady.Uz jsem cernej jako bota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 tak to je jako tady.Uz jsem cernej jako bota jak by rekl Marty..,, buds fešák opálenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 jak by rekl Marty..,, buds fešák opálenej ,presne tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky