Tomáš Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Dobrej ve spolek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Dobrej ve spolek Zdravíčko pane kolego, jak se máme...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Zdravíčko pane kolego, jak se máme...? Ahoj ahoj,dneska jde okta dolů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Ahoj ahoj,dneska jde okta dolů No paráda, moje se na to teď nejbližší dobou taky chystá, ale ještě mi chybí nový šrouby do tlumičů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 No paráda, moje se na to teď nejbližší dobou taky chystá, ale ještě mi chybí nový šrouby do tlumičů... Jenom mám strach,aby mi neštrejchli pak s tím lízátkem pod nárazníkem... ještě jsem je na to ráno upozorňoval. Nejedeš ten Turnov? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 přátelé omlouvám se za zpoždění - byl jsem zaměstnavatelem donucen pracovat 2Tomáš: Tak gratulace a těším se až to uvidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Jenom mám strach,aby mi neštrejchli pak s tím lízátkem pod nárazníkem... ještě jsem je na to ráno upozorňoval. Nejedeš ten Turnov? No já musím vždycky, když najíždím na zvedák, sundávat RS nárazník... Turnov je ještě ve fázi vyjednávání, zatial je to tak 50/50... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Sem fčilkaj umejval fichtl, bo byl z lítaní po slovači jak dobytek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 přátelé omlouvám se za zpoždění - byl jsem zaměstnavatelem donucen pracovat 2Tomáš: Tak gratulace a těším se až to uvidím Už jsem to nevydržel čekat a fouknul jsem to do škodovky. Tak v pátek uvidíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 No já musím vždycky, když najíždím na zvedák, sundávat RS nárazník... Turnov je ještě ve fázi vyjednávání, zatial je to tak 50/50... Tak to asi jezdíš na zvedák rád Ja už tam právě nahmátnul nějakej škrábaneček minulej týden,když to tam bylo na rozvodech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Už jsem to nevydržel čekat a fouknul jsem to do škodovky. Tak v pátek uvidíš Pak dej reference, co se od toho dá čekat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 No já musím vždycky, když najíždím na zvedák, sundávat RS nárazník... Turnov je ještě ve fázi vyjednávání, zatial je to tak 50/50... já bych ho potřeboval sundávat kdykoliv se potřebuju otočit na chatě. A protože se mi nechce odtamtud couvám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Caute piskoti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Tak to asi jezdíš na zvedák rád Ja už tam právě nahmátnul nějakej škrábaneček minulej týden,když to tam bylo na rozvodech Tak to mě zase až tak netrápí, letos jsem na něm byl jen jednou - před 14 dny, když jsem dělal olej, jinak pohoda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 já bych ho potřeboval sundávat kdykoliv se potřebuju otočit na chatě. A protože se mi nechce odtamtud couvám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Caute piskoti Bry den... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Bry den... Nazdaar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Nazdaar Máš se...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Máš se...? Mam a ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Caute piskoti Hoj cukríku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Caute piskoti čau piškotko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Mam a ty? Pohoda, klídek a mytí strojů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Tomáš + Petr81: To jsou pozdravy Spidi: Ja jsem taky umyvala po zasahu "kamaradky" od "kamarada" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Spidi: Ja jsem taky umyvala po zasahu "kamaradky" od "kamarada" Ee, samozřejmě tomu rozumím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Ee, samozřejmě tomu rozumím... Tak toe hlavni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky