BadyS Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 balíček jsem předal a také ochutnal a pak pekl na 250stupnů 2 hodiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 balíček jsem předal a také ochutnal však ty uši byly pro všechny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 to mi posílá kámoš,jako kdyby mě to zajímalo Už jsem to taky zhlédl, hustoles tedy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Už jsem to taky zhlédl, hustoles tedy... lesa sem moc neviděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 však ty uši byly pro všechny Uši si kupuju pravidelně v Brně, jenže jich nesmím kupovat moc, já si totiž vezmu k telce a žeru a žeru, dokud to všechno nesežeru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 lesa sem moc neviděl hajný je lesa páááááán... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 jinak Ivy tento je nejlepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Uši si kupuju pravidelně v Brně, jenže jich nesmím kupovat moc, já si totiž vezmu k telce a žeru a žeru, dokud to všechno nesežeru... podle návykovosti jsou ty uši z perníku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Uši si kupuju pravidelně v Brně, jenže jich nesmím kupovat moc, já si totiž vezmu k telce a žeru a žeru, dokud to všechno nesežeru... však je to na jídlo...a na tobě to není vůbec vidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 jinak Ivy tento je nejlepší jj taky jsem se zasmála Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 však je to na jídlo...a na tobě to není vůbec vidět na mě to asi nebude vidět nikdy leda že bych plaval týden v Orlíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 už mě opravdu cáká na maják, jdu umýt hrnek, neteče voda, řikam ok., dávám do myčky, myčka plná, hmmmm, dávám tabletu zavírám, zapnu a nic :D bože rosviť :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 jinak Ivy tento je nejlepší Vaši, to je nějaká faleš, protože ta blondýnka má černýho bobra, asi peroxidovka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 však je to na jídlo...a na tobě to není vůbec vidět A na to právě hřeším... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 jj taky jsem se zasmála nebo tento Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 už mě opravdu cáká na maják, jdu umýt hrnek, neteče voda, řikam ok., dávám do myčky, myčka plná, hmmmm, dávám tabletu zavírám, zapnu a nic :D bože rosviť :smich: to se stává i v lepších rodinách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 už mě opravdu cáká na maják, jdu umýt hrnek, neteče voda, řikam ok., dávám do myčky, myčka plná, hmmmm, dávám tabletu zavírám, zapnu a nic :D bože rosviť :smich: už to nehul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 nebo tento Vaši, vyloženě ze života... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 to se stává i v lepších rodinách Njn, i u Badíka se stává... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Njn, i u Badíka se stává... už to pere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 už to pere To je dóóóóst... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 už to pere šikovný kluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 kua spidi, potřebuju sehnat rudého bratříčka, nemáju u teba ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 kua spidi, potřebuju sehnat rudého bratříčka, nemáju u teba ??? Je to z 1000MB ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Je to z 1000MB ? to je jedno na co to bylo, koupil jsem ted tudle novou,ale couvačku, a chci ještě mlhovku, vyráběl to AUTOPAL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky