Petr81 Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Tomáš + Petr81: To jsou pozdravy viď? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Právě jsem výstupem na osobní váhu zjistil, že jsem na Slovensku přibral 2 kila, tak to by takhle vážně nešlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 viď? Hmm to teda Jakpak se mame chlape? 2 Spidi: Kilo sem kilo tam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 2 Spidi: Kilo sem kilo tam... Njn, ale nesmí to kontinuálně stoupat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Njn, ale nesmí to kontinuálně stoupat... V ramci mezi muze Ja jsem zase zhubla takze mam radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Hmm to teda Jakpak se mame chlape?2 Spidi: Kilo sem kilo tam... máme se docela dobře - nechce se mi před dovolenou nic rozdělávát, dělám jen co je nutný a tak jsem si vzal do kanclu notebook a surfuju si po netu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 V ramci mezi muze Ja jsem zase zhubla takze mam radost No zkrátka zase budu muset strávit nějakej čas ve fitku na spinningu a basta fidli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 máme se docela dobře - nechce se mi před dovolenou nic rozdělávát, dělám jen co je nutný a tak jsem si vzal do kanclu notebook a surfuju si po netu Kurnik tak bych se chtěl mít taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Njn, ale nesmí to kontinuálně stoupat... ty woe Lubo, ty když přibereš 2 kila tak to navadí. Co máme říkat my skoro u metráku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Kurnik tak bych se chtěl mít taky... asi to máš špatně zařízený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 máme se docela dobře - nechce se mi před dovolenou nic rozdělávát, dělám jen co je nutný a tak jsem si vzal do kanclu notebook a surfuju si po netu Kam se chystas na dovcu at muzu zavidet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 ty woe Lubo, ty když přibereš 2 kila tak to navadí. Co máme říkat my skoro u metráku? Tak já vím, že mejch 80 kg je hovno, co má říkat takovej Dimouš, což ? Ještě chodí s Martinou, nebo už zase vzal do zaječích ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 No zkrátka zase budu muset strávit nějakej čas ve fitku na spinningu a basta fidli... Ono staci tolik nezrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 asi to máš špatně zařízený Asi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 máme se docela dobře - nechce se mi před dovolenou nic rozdělávát, dělám jen co je nutný a tak jsem si vzal do kanclu notebook a surfuju si po netu Tak to se dneska na silnici asi nepotkáme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Kam se chystas na dovcu at muzu zavidet nikam, jen denní výlety po republice, nechci nechávat štěňáka naším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Tak já vím, že mejch 80 kg je hovno, co má říkat takovej Dimouš, což ? Ještě chodí s Martinou, nebo už zase vzal do zaječích ? stále spolu, zatím neutíká a ani o tom nemluví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Tak to se dneska na silnici asi nepotkáme může se stát, že jo protože v Praze bohužel jsem takže domů pojedu A teď jdu na oběd tak se tu chvilku mějte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 nikam, jen denní výlety po republice, nechci nechávat štěňáka naším Sakra to by se mi taky libilo :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 stále spolu, zatím neutíká a ani o tom nemluví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 A teď jdu na oběd tak se tu chvilku mějte Nech si chrochtat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 může se stát, že jo protože v Praze bohužel jsem takže domů pojeduA teď jdu na oběd tak se tu chvilku mějte Já jsem právě dnes v Doxech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Zase mizim .... ahojte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Zase mizim .... ahojte Papapa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 (editace) ty jo normalne se tady udejou max 2 stranky za den, prijde CFM, ja si pustim v praci film, vratim se z obeda a mam co dohanet. Spidi: kam chodis do fitka? Editováno: 30. Červenec 2008, autor: Ol@f Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky