Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
sice jsem toho moc nenaspal ale pohodicka ;) jak u tebe??

No já jsem šel spat negdy v jedenáct večer, ale taky nic moc, byl hic jak gatě a klima už to nejak nebrala. Ale je fajn, akorát musím sežrat zase po ránu nejaký vitamíny, abych byl celej den fit & slim... ;)

Jinak od rána na obloze weebonz - ani mráčku a hnedle z kraja hic jak kráva. Vidím to na odpoledne na letišti... ;)

Vloženo
No já jsem šel spat negdy v jedenáct večer, ale taky nic moc, byl hic jak gatě a klima už to nejak nebrala. Ale je fajn, akorát musím sežrat zase po ránu nejaký vitamíny, abych byl celej den fit & slim... ;)

Jinak od rána na obloze weebonz - ani mráčku a hnedle z kraja hic jak kráva. Vidím to na odpoledne na letišti... ;)

jj s tim pocasim to dnes bude vsude uplne stejny ;) tady taky vedro hned od rana.

Vloženo
jj s tim pocasim to dnes bude vsude uplne stejny ;) tady taky vedro hned od rana.

Baže...

Včera jsem koukal na policajty z předměstí, na ten díl s velikonocama, jak ten Suchánek se Šimáčkem byli na tych kolotočách a jezdili na tych šóklautech, pak do sebe naráželi a nakonec se zastavovali a pokutovali, to sem tedá scáál... lol

Vloženo (editace)

Ja ale nezoufam,je to dano tim,ze zimu moc nemusim a leto miluju ( a taky trosicku tim,ze mam v praci klimu :D )

Editováno: , autor: Sleep77
Vloženo
Baže...

Včera jsem koukal na policajty z předměstí, na ten díl s velikonocama, jak ten Suchánek se Šimáčkem byli na tych kolotočách a jezdili na tych šóklautech, pak do sebe naráželi a nakonec se zastavovali a pokutovali, to sem tedá scáál... lol

oni jsou blaaazni to je neuveritelny co jsou schopny vymyslet lol

Vloženo
Ja ale nezoufam,je to dano tim,ze zimu moc nemusim a leto miluju ( a taky trosicku tim,ze mam v praci klimu :D )

Tak to jsme na tym nápodobně, hlavně kvůli tomu, že v zimě jsou na silnici sračky, auto je špinavý, na plecháčách, je kosa, jezdím ve svetru jak magor, nemůžu vytáhnót paprču z okýnka, holky na benzince neleží v křesílkách a o motorce to platí tuplem... ;)

Vloženo
tak jsme si dneska vsiml jak nadherne nafta leze dolu,uz stoji na Unicornu 32.90 kc,tam ale netankuju,pockam na odpoved Shellky :-)

No na Unicornu bych si teda asi nekoupil ani noviny, ale je vidět, že už to pěkne leze důle... ;)

Vloženo
jee jak ja bych si sel lehnout k vode ihned a na cely den...a kua musim byt v praci

Já jdu do práce akorát zítra na dopoledne, takže se dneska někde vyvalím... ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...