Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

bre rano :-)

bre rano :-)

Čao Baui, jak se máš po ránu...?

Ahojte po ranu,dneska se budeme potit :w00t1:

Čao Baui, jak se máš po ránu...?

sice jsem toho moc nenaspal ale pohodicka ;) jak u tebe??

sice jsem toho moc nenaspal ale pohodicka ;) jak u tebe??

No já jsem šel spat negdy v jedenáct večer, ale taky nic moc, byl hic jak gatě a klima už to nejak nebrala. Ale je fajn, akorát musím sežrat zase po ránu nejaký vitamíny, abych byl celej den fit & slim... ;)

Jinak od rána na obloze weebonz - ani mráčku a hnedle z kraja hic jak kráva. Vidím to na odpoledne na letišti... ;)

Ahojte po ranu,dneska se budeme potit :w00t1:

Jj, bude hic... ;)

No já jsem šel spat negdy v jedenáct večer, ale taky nic moc, byl hic jak gatě a klima už to nejak nebrala. Ale je fajn, akorát musím sežrat zase po ránu nejaký vitamíny, abych byl celej den fit & slim... ;)

Jinak od rána na obloze weebonz - ani mráčku a hnedle z kraja hic jak kráva. Vidím to na odpoledne na letišti... ;)

jj s tim pocasim to dnes bude vsude uplne stejny ;) tady taky vedro hned od rana.

jj s tim pocasim to dnes bude vsude uplne stejny ;) tady taky vedro hned od rana.

Baže...

Včera jsem koukal na policajty z předměstí, na ten díl s velikonocama, jak ten Suchánek se Šimáčkem byli na tych kolotočách a jezdili na tych šóklautech, pak do sebe naráželi a nakonec se zastavovali a pokutovali, to sem tedá scáál... lol

Ja ale nezoufam,je to dano tim,ze zimu moc nemusim a leto miluju ( a taky trosicku tim,ze mam v praci klimu :D )

Upraveno od Sleep77

Baže...

Včera jsem koukal na policajty z předměstí, na ten díl s velikonocama, jak ten Suchánek se Šimáčkem byli na tych kolotočách a jezdili na tych šóklautech, pak do sebe naráželi a nakonec se zastavovali a pokutovali, to sem tedá scáál... lol

oni jsou blaaazni to je neuveritelny co jsou schopny vymyslet lol

Ja ale nezoufam,je to dano tim,ze zimu moc nemusim a leto miluju ( a taky trosicku tim,ze mam v praci klimu :D )

Tak to jsme na tym nápodobně, hlavně kvůli tomu, že v zimě jsou na silnici sračky, auto je špinavý, na plecháčách, je kosa, jezdím ve svetru jak magor, nemůžu vytáhnót paprču z okýnka, holky na benzince neleží v křesílkách a o motorce to platí tuplem... ;)

oni jsou blaaazni to je neuveritelny co jsou schopny vymyslet lol

A jak vám říkají ? Mě říkají nejčastěj vole... lollollol

tak jsme si dneska vsiml jak nadherne nafta leze dolu,uz stoji na Unicornu 32.90 kc,tam ale netankuju,pockam na odpoved Shellky :-)

tak jsme si dneska vsiml jak nadherne nafta leze dolu,uz stoji na Unicornu 32.90 kc,tam ale netankuju,pockam na odpoved Shellky :-)

No na Unicornu bych si teda asi nekoupil ani noviny, ale je vidět, že už to pěkne leze důle... ;)

jee jak ja bych si sel lehnout k vode ihned a na cely den...a kua musim byt v praci

No na Unicornu bych si teda asi nekoupil ani noviny, ale je vidět, že už to pěkne leze důle... ;)

tady v okoli teda zatim nic moc nafta, porad pres 34kc

Nejsi jediny Baui -_- k tomu a je to perfekto

tady v okoli teda zatim nic moc nafta, porad pres 34kc

Pujde taky,uvidis,pockej do zimy,spadnou !! :p

jee jak ja bych si sel lehnout k vode ihned a na cely den...a kua musim byt v praci

Já jdu do práce akorát zítra na dopoledne, takže se dneska někde vyvalím... ;)

ty woe , to ma nekdo zivot

ty woe , to ma nekdo zivot

Dneska to vidím na to Znojmo... ;)

Kde jedes do Znojma ? Na Louku ?

Kde jedes do Znojma ? Na Louku ?

Ba, na Louku, asi po obědě...

Nejsi jediny Baui -_- k tomu a je to perfekto

presne tak nejak bych si to predstavoval :palec2:

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.