Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
V třinci ,kousek od Frydku - na nekolika mistech zhruba 4-5 centaku vody na vozovce ,auta jely krokem ,.... ted uz je skoro sucho a slunko..,

Jeronymo,peknej avatarek akurat bych to oriznul,at neni videt ta zem :-) a bude to cool

Vloženo
32 500 Kc / m2 obytne plochy domu se posrali ne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tyvoe,

To je blbost ne ? ... taky ranec :feve:

Vloženo

jestli tam budu stavet tak urcite ne s nima, znamej prohlasil ze standardni cena je tak okolo 20 000 Kc /m2, takze pujdu jen po pozemku. Je to Menin kousek od Brna.

Vloženo (editace)
jestli tam budu stavet tak urcite ne s nima, znamej prohlasil ze standardni cena je tak okolo 20 000 Kc /m2, takze pujdu jen po pozemku. Je to Menin kousek od Brna.

jasne ,no 12 tisicovek dolu,to uz je preci jen o neco lepsi ... Rikas ,ze je to krasne mistecko jo ?

Editováno: , autor: Jeronymo
Vloženo
u vody a nebo zavření v mrazáku kol11lol:palec:

hh,po vcerejsi bouri bych do toho mrazaku docela rad vlezl,,dneska o5 hyc jako prase ....

jinac dobre dopoledne preji !:)

Vloženo
zdary vary.....jak je ?

Jery.take vcera 15 -17 slejvak jak prase ?

Zdar ! :)

joo,mazec prave jsem jezdil a neslo,... fakt hodne vody vsude.A mam diru v podbehu tak na to musim mrknout jestli to neudelalo nejakou neplechu,zacalo se mi mlzit svetlo.

Vloženo
sakra,tak treba novy,at je sucho.. Byl jsi v tom Brne ?

Treba treba,ale nejak jsem na to zapomnel a dkyz bylo porad teplo,,ted pri tech slejvacich se musim po necem mrknout,, V Brnicku jsem byl :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...