MichalF Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 tady vyresis naprosto vsechno Tak to kazdopadne ... s nama na vecne casy ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 tady vyresis naprosto vsechno Eee tohle nemuzu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 nedelam nic ! Kecas, vsichni delaj ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Tak to kazdopadne ... s nama na vecne casy ! Az do hrobu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Eee tohle nemuzu nesmis se nas bat...ja si myslim ze to nebude nic tak hroznyho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Kecas, vsichni delaj ! fakt jo...ty taky delas?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Tak to kazdopadne ... s nama na vecne casy ! no lepe bych to nerekl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 fakt jo...ty taky delas?? Dela ze dela.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 nesmis se nas bat...ja si myslim ze to nebude nic tak hroznyho Ja se vas nebojim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Dela ze dela.. lol tak dela ze dela nebo dela jako ze fakt dela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Hmh.. je to sice TOP SECRET... ale ze ste to vy.. Ne.. budu delat pomocnou ucetni.. potrebuju hlavne praxi.. pak uz muzu uvazovat o uplne jinych mistech... Mohla sem delat v Kawasaki ale konkurence mela vetsi protekci Fuuuuj,ucetnictvi..To mi nikdy neslo a ani me nikdy nebavilo..Jednou sem delal zkousku asi 5x.. Strasnej voser.. Jo na nasem trhu je praxe treba,to je fakt a halvne je to to nejdebilnejsi,co po cloveku muzou chtit..Snad jinde ve svete to neni... Ja zase mohl delat v Suzuki,ale nakonec sem to nevzal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Ja se vas nebojim to je jedine dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 tak dela ze dela nebo dela jako ze fakt dela No dela,ze dela,ze fakt dela.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 fakt jo...ty taky delas?? Nedelam nic ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Nedelam nic ! A je to tady..!Vzdyt semt o rikal.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Fuuuuj,ucetnictvi..To mi nikdy neslo a ani me nikdy nebavilo..Jednou sem delal zkousku asi 5x.. Strasnej voser.. Jo na nasem trhu je praxe treba,to je fakt a halvne je to to nejdebilnejsi,co po cloveku muzou chtit..Snad jinde ve svete to neni...Ja zase mohl delat v Suzuki,ale nakonec sem to nevzal.. Skoda, mohl si nam udelat cenu na masiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 A je to tady..!Vzdyt semt o rikal.. lol CO ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Fuuuuj,ucetnictvi..To mi nikdy neslo a ani me nikdy nebavilo..Jednou sem delal zkousku asi 5x.. Strasnej voser.. Jo na nasem trhu je praxe treba,to je fakt a halvne je to to nejdebilnejsi,co po cloveku muzou chtit..Snad jinde ve svete to neni...Ja zase mohl delat v Suzuki,ale nakonec sem to nevzal.. No me ucetnictvi taky nikdy neslo... hehe vzdycky za 4 se vsim odrenym Ale zase v praxi toe uplne neco jinyho nez ve skole. Mas uz tedka na vsechno programy v PC a tak. Kdyz sem hledala praci v Brne tak vsude chteli bud praxi nebo mi pak zavolali ze pro velky zajem davaji prednost tem s praxi a co ja po skole.. ale tak ted snad budu aspon trochu spokojena.. automechanik to sice neni ale co uz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 No dela,ze dela,ze fakt dela.. lol tak to konecne chapu...diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Nedelam nic ! no jo ten ma taky tuleni nemoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Skoda, mohl si nam udelat cenu na masiny a to by bylo velmi zajimave!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 no jo ten ma taky tuleni nemoc Jak TY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Skoda, mohl si nam udelat cenu na masiny Hlavne nejdriv sobe.. pak jsem taky mohl delat v prodejne motorek BMW,ale taky sme se nakonec nedohodli.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Jak TY ale prd pane...ja dru jako nikdy predtim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 CO ? Ze nic nedelas.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky