Přejít na obsah

HOSPODA 2008 č. 7

rolbař

Doporučené příspěvky

Hmh.. je to sice TOP SECRET... ale ze ste to vy.. :D Ne.. budu delat pomocnou ucetni.. potrebuju hlavne praxi.. pak uz muzu uvazovat o uplne jinych mistech... Mohla sem delat v Kawasaki ale konkurence mela vetsi protekci :D

Fuuuuj,ucetnictvi..To mi nikdy neslo a ani me nikdy nebavilo..Jednou sem delal zkousku asi 5x.. :D Strasnej voser.. :D Jo na nasem trhu je praxe treba,to je fakt a halvne je to to nejdebilnejsi,co po cloveku muzou chtit..Snad jinde ve svete to neni...

Ja zase mohl delat v Suzuki,ale nakonec sem to nevzal.. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fuuuuj,ucetnictvi..To mi nikdy neslo a ani me nikdy nebavilo..Jednou sem delal zkousku asi 5x.. :D Strasnej voser.. :D Jo na nasem trhu je praxe treba,to je fakt a halvne je to to nejdebilnejsi,co po cloveku muzou chtit..Snad jinde ve svete to neni...

Skoda, mohl si nam udelat cenu na masiny ;)

Odkaz ke komentáři

No me ucetnictvi taky nikdy neslo... hehe vzdycky za 4 se vsim odrenym :D Ale zase v praxi toe uplne neco jinyho nez ve skole. Mas uz tedka na vsechno programy v PC a tak. Kdyz sem hledala praci v Brne tak vsude chteli bud praxi nebo mi pak zavolali ze pro velky zajem davaji prednost tem s praxi a co ja po skole.. ale tak ted snad budu aspon trochu spokojena.. automechanik to sice neni ale co uz :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...