O.v.i. Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 hostesky hostesky - na to vas uzije kdo bude od zitra v Brne? nezajdem na jedno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Já určitě nebudu :-) kdybych byl tak bych bejvale šel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 hostesky hostesky - na to vas uzije kdo bude od zitra v Brne? nezajdem na jedno? Taky bych zasel byt v Brne,,,ale nekdy jindy ... -ted me tak akorat zhypnotizoval ten tvuj pohyblivej podpis .., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Jeronymo kouká zase jinam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 hostesky hostesky - na to vas uzije kdo bude od zitra v Brne? nezajdem na jedno? Jasně, já tam chodím jen kvůli hosteskám, ostatní je mě buřt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Jeronymo kouká zase jinam , trosku mi ocko odbocilo.., zacina se tu zatahovat ,cekam poradnou bouri ..,jak to vypada u vas panove ? .. uz se neco chysta ?.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 , trosku mi ocko odbocilo.., zacina se tu zatahovat ,cekam poradnou bouri ..,jak to vypada u vas panove ? .. uz se neco chysta ?.. No Brno hlásí oblačno, ale jinak fajn. Pravda 2x cestou na okruh jsem měl kapičky na štítku helmy, ale jinač zatím fakt pohodička... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Zdárek ve spolek Obzvláště zdravím kucí z j. Moravy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Zdárek ve spolek Obzvláště zdravím kucí z j. Moravy zdar i tobě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 jo i kucí ze s. Moravy zdravím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 , trosku mi ocko odbocilo.., zacina se tu zatahovat ,cekam poradnou bouri ..,jak to vypada u vas panove ? .. uz se neco chysta ?.. Tady jsem musel aktivovat všechny světelné zdroje takže možná ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Zdárek ve spolek Obzvláště zdravím kucí z j. Moravy Ahoj :-) jsem Tě dlouho neviděl psát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 jo i kucí ze s. Moravy zdravím Zdar jak sviňa , to je dost že se tu taky objevíš Nechceš dorazit o víkendu na kus řeči ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 No to by ti strach nedovolil ,jinak bych si pro tebe fakt dojel a makal bys sam nemám strach lol lol lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Ahoj :-) jsem Tě dlouho neviděl psát Jo tak Tebe jsem taky dlouho neslyšel (nečetl) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 nemám strach Děláš dobře,protože se tady pěkně začíná zatahovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Děláš dobře,protože se tady pěkně začíná zatahovat a bude hůř lol lol lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Zdar jak sviňa , to je dost že se tu taky objevíš Nechceš dorazit o víkendu na kus řeči ? Zdar jak sfiňa pekelníku, času málo a někdy ještě míň bohužel Víkend už je obsazen, bohužel...rodinné záležitosti (dcééérunka má 2.narozky, takže sobota oslava a neděle nějaký rodinný výlet, pokud počasí dovolí) Sleep77: Tak to vidíš, o víkendu GP Brna s možností setkání s klukama z OC a já jedu zase akorát do pr....teda vlastně s rodinou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Frenkí,já to mám obdobné,akurát sobota bude pracovní a Borq říkal,že přijede pomoct Každopádně by jsme mohli někdy zajet na nějakou akcičku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 sluncééé .,, uvazoval jsem ,ze si udelam nejake meteo skoleni .., dokonce jsem koukal do lednice a mam tam nejaky sirup na ,kterym je napsano slunce v duši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Zdar jak sfiňa pekelníku, času málo a někdy ještě míň bohužel Víkend už je obsazen, bohužel...rodinné záležitosti (dcééérunka má 2.narozky, takže sobota oslava a neděle nějaký rodinný výlet, pokud počasí dovolí) Sleep77: Tak to vidíš, o víkendu GP Brna s možností setkání s klukama z OC a já jedu zase akorát do pr....teda vlastně s rodinou jj to se tak občas uděje - nějaký narozky mě taky čekaj (dokonce i vlastní) a pro změnu asi dvě svatby a na jedné minmálně účast jako doprovod nutná na druhé pouze vyzvednu přítuli,ale taky to dva víkendy slušně rozhodí . Ale jak bude chvíle tak dej vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 tak to je nemoc od duše neboli duševní choroba ale fandím ti kámo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Frenkí,já to mám obdobné,akurát sobota bude pracovní a Borq říkal,že přijede pomoct Každopádně by jsme mohli někdy zajet na nějakou akcičku no to víš pomáhám Ti nadálku tu nejhorší bouřku posílám směr znojmo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Borq-u tady prší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 " ale " máš to blbě naplánované a předem Ti děkuji,protože tráva bude o to jemnější a líp půjde k zemi takže je odpuštěno jelikož se to dnes přežene a zítra to bude olrajt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky