Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
hostesky hostesky - na to vas uzije :)

kdo bude od zitra v Brne? nezajdem na jedno?

Taky bych zasel byt v Brne,,,ale nekdy jindy :) ...

-ted me tak akorat zhypnotizoval ten tvuj pohyblivej podpis lol;) ..,

Vloženo
hostesky hostesky - na to vas uzije :)

kdo bude od zitra v Brne? nezajdem na jedno?

Jasně, já tam chodím jen kvůli hosteskám, ostatní je mě buřt... ;)

Vloženo
Jeronymo kouká zase jinam :t

:D , trosku mi ocko odbocilo..,

zacina se tu zatahovat ,cekam poradnou bouri ..,jak to vypada u vas panove ? .. uz se neco chysta ?..

Vloženo

zacina se tu zatahovat ,cekam poradnou bouri ..,jak to vypada u vas panove ? .. uz se neco chysta ?..

No Brno hlásí oblačno, ale jinak fajn. Pravda 2x cestou na okruh jsem měl kapičky na štítku helmy, ale jinač zatím fakt pohodička...

Vloženo

Tady jsem musel aktivovat všechny světelné zdroje lol takže možná ano

Vloženo
jo i kucí ze s. Moravy zdravím ;)

Zdar jak sviňa , to je dost že se tu taky objevíš :palec2:

Nechceš dorazit o víkendu na kus řeči ? :p

Vloženo
Zdar jak sviňa , to je dost že se tu taky objevíš :palec2:

Nechceš dorazit o víkendu na kus řeči ? :p

Zdar jak sfiňa pekelníku, času málo a někdy ještě míň bohužel :(

Víkend už je obsazen, bohužel...rodinné záležitosti (dcééérunka má 2.narozky, takže sobota oslava a neděle nějaký rodinný výlet, pokud počasí dovolí)

Sleep77: Tak to vidíš, o víkendu GP Brna s možností setkání s klukama z OC a já jedu zase akorát do pr....teda vlastně s rodinou

Vloženo

Frenkí,já to mám obdobné,akurát sobota bude pracovní a Borq říkal,že přijede pomoct :rolleyes:

Každopádně by jsme mohli někdy zajet :scooter: na nějakou akcičku

Vloženo

sluncééé :D .,,

uvazoval jsem ,ze si udelam nejake meteo skoleni :) .., dokonce jsem koukal do lednice a mam tam nejaky sirup na ,kterym je napsano slunce v duši lol

Vloženo
Zdar jak sfiňa pekelníku, času málo a někdy ještě míň bohužel :(

Víkend už je obsazen, bohužel...rodinné záležitosti (dcééérunka má 2.narozky, takže sobota oslava a neděle nějaký rodinný výlet, pokud počasí dovolí)

Sleep77: Tak to vidíš, o víkendu GP Brna s možností setkání s klukama z OC a já jedu zase akorát do pr....teda vlastně s rodinou

jj to se tak občas uděje - nějaký narozky mě taky čekaj (dokonce i vlastní) a pro změnu asi dvě svatby a na jedné minmálně účast jako doprovod nutná na druhé pouze vyzvednu přítuli,ale taky to dva víkendy slušně rozhodí .

Ale jak bude chvíle tak dej vědět :palec2:

Vloženo
Frenkí,já to mám obdobné,akurát sobota bude pracovní a Borq říkal,že přijede pomoct :rolleyes:

Každopádně by jsme mohli někdy zajet :scooter: na nějakou akcičku

no to víš pomáhám Ti nadálku tu nejhorší bouřku posílám směr znojmo lol:p

Vloženo

" ale " máš to blbě naplánované a předem Ti děkuji,protože tráva bude o to jemnější a líp půjde k zemi -_- takže je odpuštěno jelikož se to dnes přežene a zítra to bude olrajt :rock:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...