Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
jj chčije no kol12 ale hlavne ať nechčije zítra,mám práci pod širákem :wacko:

Pláštěnka to jistí :) ... ;) ,,nebojte chlapi ono to urcite přejde,,jen at se dneska vyprsi a zitra bude paradně !...

Vloženo
Dnes,teda hlavně teď se můžu přiznat,že se v práci nudím :wallbash: nevím co mám dělat.

Treba premyslej co bys jeste mohl zkraslit na svym auti ;) ...

Vloženo
Treba premyslej co bys jeste mohl zkraslit na svym auti ;) ...

Své myšlenky co bych udělal se svým autí se teď raději nebudu projevovat,protože řeším obtížnou volbu mezi dvěmi vzájemně se vylučujícími možnostmi.

Vloženo
Své myšlenky co bych udělal se svým autí se teď raději nebudu projevovat,protože řeším obtížnou volbu mezi dvěmi vzájemně se vylučujícími možnostmi.

aha,,, tak to bude asi vazne obtizne se rozhdnout.., :)

Vloženo
a navíc mně tu strašně sere komár alu už toho máám doooost ........................ :kol-93:

j,jsou to svině sosákovité...,pro tyto pripady mam na sobe OFF! ..,, samozrejme ne porad(abyste si treba nemysleli,ze to pouzivam misto deo) ;)

Vloženo
a navíc mně tu strašně sere komár alu už toho máám doooost ........................ :kol-93:

toho sem Ti poslal jako bonus lol lol lol lol lol:p:smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich:

Vloženo
nepotrebujes radu treba ? ....

je to byznys,ted bych strelil karu"boze to by bolelo" prachy bych investoval do firmy a mel bych 2x - 3x toho co beru,resim,jestli si vzit pujcku,nebo strelit auto a byt v pripade problemu bez dluhu :feve: kazdopadne te veci verim ale nevim jak pokracovat ...

Vloženo
j,jsou to svině sosákovité...,pro tyto pripady mam na sobe OFF! ..,, samozrejme ne porad(abyste si treba nemysleli,ze to pouzivam misto deo) ;)

tak Off do prace nenosim :D je to nejakej zbloudilej hovad

Vloženo
je to byznys,ted bych strelil karu"boze to by bolelo" prachy bych investoval do firmy a mel bych 2x - 3x toho co beru,resim,jestli si vzit pujcku,nebo strelit auto a byt v pripade problemu bez dluhu :feve: kazdopadne te veci verim ale nevim jak pokracovat ...

No pokud se na nějakou dobu dokážeš bez toho auta obejít (což v dnešní době snad už nejde, aspoň já si to vůbec nedokážu představit), tak je to podle mně asi přijatelnější.

Ale tohle rozhodování Ti fakt nezávidím...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...