FRANK Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 (editace) Ty ve, tady ščije jako sfiňa Editováno: 15. Srpen 2008, autor: FRANK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 jj chčije no ale hlavne ať nechčije zítra,mám práci pod širákem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 jj chčije no ale hlavne ať nechčije zítra,mám práci pod širákem Pláštěnka to jistí ... ,,nebojte chlapi ono to urcite přejde,,jen at se dneska vyprsi a zitra bude paradně !... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 přesně tak Jeronymo,zítra nám to bude svítit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Dnes,teda hlavně teď se můžu přiznat,že se v práci nudím nevím co mám dělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 přesně tak Jeronymo,zítra nám to bude svítit kazdopadne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Dnes,teda hlavně teď se můžu přiznat,že se v práci nudím nevím co mám dělat. Treba premyslej co bys jeste mohl zkraslit na svym auti ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Borq-u tady prší jojo já vím lol lol lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Dnes,teda hlavně teď se můžu přiznat,že se v práci nudím nevím co mám dělat. Se dívej na olympiádu, jako já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Se dívej na olympiádu, jako já To je dobra idea .. videls dneska jak se nam malem Hilgertova utopila ? .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 No pěkně si lokla myslím....škoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Treba premyslej co bys jeste mohl zkraslit na svym auti ... Své myšlenky co bych udělal se svým autí se teď raději nebudu projevovat,protože řeším obtížnou volbu mezi dvěmi vzájemně se vylučujícími možnostmi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Se dívej na olympiádu, jako já Koukal bych rád ale nemám tu nataženou anténu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 No pěkně si lokla myslím....škoda tjn ,,,, ale coz,hlavne ,ze je vpohode ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Své myšlenky co bych udělal se svým autí se teď raději nebudu projevovat,protože řeším obtížnou volbu mezi dvěmi vzájemně se vylučujícími možnostmi. aha,,, tak to bude asi vazne obtizne se rozhdnout.., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 aha,,, tak to bude asi vazne obtizne se rozhdnout.., věř tomu že je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 věř tomu že je nepotrebujes radu treba ? .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 a navíc mně tu strašně sere komár alu už toho máám doooost ........................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 a navíc mně tu strašně sere komár alu už toho máám doooost ........................ j,jsou to svině sosákovité...,pro tyto pripady mam na sobe OFF! ..,, samozrejme ne porad(abyste si treba nemysleli,ze to pouzivam misto deo) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 a navíc mně tu strašně sere komár alu už toho máám doooost ........................ toho sem Ti poslal jako bonus lol lol :smich: :smich: :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 nepotrebujes radu treba ? .... je to byznys,ted bych strelil karu"boze to by bolelo" prachy bych investoval do firmy a mel bych 2x - 3x toho co beru,resim,jestli si vzit pujcku,nebo strelit auto a byt v pripade problemu bez dluhu kazdopadne te veci verim ale nevim jak pokracovat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 toho sem Ti poslal jako bonus tak ty mi takhle dopravas jo ? hmmm nemas mne moc rad pacholku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 j,jsou to svině sosákovité...,pro tyto pripady mam na sobe OFF! ..,, samozrejme ne porad(abyste si treba nemysleli,ze to pouzivam misto deo) tak Off do prace nenosim je to nejakej zbloudilej hovad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 tak ty mi takhle dopravas jo ? hmmm nemas mne moc rad pacholku to víš su dobrák od kosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 je to byznys,ted bych strelil karu"boze to by bolelo" prachy bych investoval do firmy a mel bych 2x - 3x toho co beru,resim,jestli si vzit pujcku,nebo strelit auto a byt v pripade problemu bez dluhu kazdopadne te veci verim ale nevim jak pokracovat ... No pokud se na nějakou dobu dokážeš bez toho auta obejít (což v dnešní době snad už nejde, aspoň já si to vůbec nedokážu představit), tak je to podle mně asi přijatelnější. Ale tohle rozhodování Ti fakt nezávidím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky