Jero Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 Tobě taky :-) ... jak je pri neděli ? ... mašiny sledujes ?... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 Nesleduju :-) jsem stahanej z vcerejsi akce :-) ps:touto cestou pozdravuju Borqa,ten dest se mu opravdu vydaril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 jdu zatim zahrat CoD4 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 (editace) Nesleduju :-) jsem stahanej z vcerejsi akce :-) ps:touto cestou pozdravuju Borqa,ten dest se mu opravdu vydaril Rikas ze si mel vcera narocny vecer jo ... S tim destem uz me to taky prestava bavit ., tak at se ve hre dari ., tyo tez bych mel sehnat nejakou strilecku ., semtam se nudim ., Editováno: 17. Srpen 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 Nesleduju :-) jsem stahanej z vcerejsi akce :-) ps:touto cestou pozdravuju Borqa,ten dest se mu opravdu vydaril lol lol lol lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 (editace) Zdary vary kamaradi . Tak kde je zpravodaj z Brna Editováno: 17. Srpen 2008, autor: maros Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 Zdary vary kamaradi .Tak kde je zpravodaj z Brna zrovna neprší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 ted si predpovidej panacku,uz jsem schovanej v boude a dlouho nevylezu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 Rikas ze si mel vcera narocny vecer jo ... S tim destem uz me to taky prestava bavit ., tak at se ve hre dari ., tyo tez bych mel sehnat nejakou strilecku ., semtam se nudim ., Cod 4 je rulezzzzz, po netu je to docela zabava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 (editace) Baf Diky vsem za prani k narozkam at uz sms ICQ nebo tady... omlouvam se ze jsem nepodekovala jednotlive ale uz od rana 25 sms a na ICQ 40 vzkazu toe fakt nad me sily.... takze jeste jednou dekujuu kuciii Editováno: 17. Srpen 2008, autor: Cary_mary_fuck Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 Baf Diky vsem za prani k narozkam at uz sms ICQ nebo tady... omlouvam se ze jsem nepodekovala jednotlive ale uz od rana 25 sms a na ICQ 40 vzkazu toe fakt nad me sily.... takze jeste jednou dekujuu kuciii Jejda,tak ja se pripojuji a preji Ti hodně zdravicka a stesticka,to ostatni prijde samo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 ted si predpovidej panacku,uz jsem schovanej v boude a dlouho nevylezu sem slyšel že kulovej blesk rád chodí na návštěvy lol lol lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 členové dnes slaví narozeniny Borg(33) takže ještě jednou pane vše nej at život jede v těch správnejch kolejích a at dojede jen do těch nejlepších stanic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 členové dnes slaví narozeninyBorg(33) takže ještě jednou pane vše nej at život jede v těch správnejch kolejích a at dojede jen do těch nejlepších stanic Díky moc Vašíku -_- -_- -_- -_- -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 no nazdar to je teda serie, to vypada ze v Srpnu ma narozeniny snad pulka JMK. Tak vse, nej hodne stesti, ......, zadny poruchy, dobrej vzorek na gume aby ti to nekde neuklouzlo a at se mas tenhle rok minimalne 2x tak lip nez ten minulej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 Borgíno taky ti přeji -_- -_- -_- -_- -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 Taky se pridavam ke gratulacim .... Vsechno nej ,hlavne toho zdravicka štěsticka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 oooooo díky moc pánové, však to někdy na nějakým srazíku třeba besídce kapku zapijem -_- -_- -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 Jinak, co říkáte na článek paní Vlasty?http://www.feministky.com/index.php?option...78&Itemid=9 Já bych ho označil jako článek měsíce Paráááda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 tak ,, pocatek noveho tydne a uz jsem chudsi o jeden zub .., pani zubarka me dnes nesetrila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 tak ,, pocatek noveho tydne a uz jsem chudsi o jeden zub .., pani zubarka me dnes nesetrila Čao Jero, já tam byl minulej pátek (8.8.) a měli mě vyškubnout osmičku, s čímž jsem vyslovil svůj kategorický nesouhlas, takže z toho sešlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 Čao Jero, já tam byl minulej pátek (8.8.) a měli mě vyškubnout osmičku, s čímž jsem vyslovil svůj kategorický nesouhlas, takže z toho sešlo... ČauČau ...,, No ,ja necitim pul pusy vcetne jazyka,..tankoval jsem a pani na pumpe - tak dneska za kolik - musel jsem ji pouze ukazat na cislovku pac zemne vyslo jen ,hmm,mm,ehm ..., uz aby to preslo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 Teď jsem si musel nalepit na woknu tudletu šaškárnu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 ČauČau ...,, No ,ja necitim pul pusy vcetne jazyka,..tankoval jsem a pani na pumpe - tak dneska za kolik - musel jsem ji pouze ukazat na cislovku pac zemne vyslo jen ,hmm,mm,ehm ..., uz aby to preslo Hmmm, to je pěkný, nejlepší je po takovým zákroku jet vlakem, bo u kasy nemožeš klódně béknót, kam sceš jet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 Teď jsem si musel nalepit na woknu tudletu šaškárnu... tj, nejaka spešl dalnicni znamka na silnice ve slovinsku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky