Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tobě taky :-)

:) ... jak je pri neděli ? :) ... mašiny sledujes ?...

Nesleduju :-) jsem stahanej z vcerejsi akce :-) ps:touto cestou pozdravuju Borqa,ten dest se mu opravdu vydaril :kol-29:

jdu zatim zahrat CoD4 :-)

Nesleduju :-) jsem stahanej z vcerejsi akce :-) ps:touto cestou pozdravuju Borqa,ten dest se mu opravdu vydaril :kol-29:

Rikas ze si mel vcera narocny vecer jo :) ... S tim destem uz me to taky prestava bavit .,

:) tak at se ve hre dari ., tyo tez bych mel sehnat nejakou strilecku ., semtam se nudim .,

Upraveno od Jeronymo

:palec2:lol lol lol lol lol lol lol lol

Zdary vary kamaradi .

Tak kde je zpravodaj z Brna :D

Upraveno od maros

Zdary vary kamaradi .

Tak kde je zpravodaj z Brna :D

zrovna neprší lol:p

:palec2:lollollollollollollollol

:p

ted si predpovidej panacku,uz jsem schovanej v boude a dlouho nevylezu lol

Rikas ze si mel vcera narocny vecer jo :) ... S tim destem uz me to taky prestava bavit .,

:) tak at se ve hre dari ., tyo tez bych mel sehnat nejakou strilecku ., semtam se nudim .,

Cod 4 je rulezzzzz, po netu je to docela zabava :palec2:

Baf :) Diky vsem za prani k narozkam at uz sms ICQ nebo tady... omlouvam se ze jsem nepodekovala jednotlive ale uz od rana 25 sms a na ICQ 40 vzkazu toe fakt nad me sily.... takze jeste jednou dekujuu kuciii kol5

Upraveno od Cary_mary_fuck

Baf :) Diky vsem za prani k narozkam at uz sms ICQ nebo tady... omlouvam se ze jsem nepodekovala jednotlive ale uz od rana 25 sms a na ICQ 40 vzkazu toe fakt nad me sily.... takze jeste jednou dekujuu kuciii kol5

Jejda,tak ja se pripojuji a preji Ti hodně zdravicka a stesticka,to ostatni prijde samo :-)

:p

ted si predpovidej panacku,uz jsem schovanej v boude a dlouho nevylezu lol

sem slyšel že kulovej blesk rád chodí na návštěvy lol lol lol lol lol lol lol

členové dnes slaví narozeniny

Borg(33)

takže ještě jednou pane vše nej at život jede v těch správnejch kolejích a at dojede jen do těch nejlepších stanic ;)

-_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_-

členové dnes slaví narozeniny

Borg(33)

takže ještě jednou pane vše nej at život jede v těch správnejch kolejích a at dojede jen do těch nejlepších stanic ;)

Díky moc Vašíku :skoda:-_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_-

no nazdar to je teda serie, to vypada ze v Srpnu ma narozeniny snad pulka JMK. Tak vse, nej hodne stesti, ......, zadny poruchy, dobrej vzorek na gume :smich: aby ti to nekde neuklouzlo :o a at se mas tenhle rok minimalne 2x tak lip nez ten minulej.

Borgíno taky ti přeji -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_-

Taky se pridavam ke gratulacim .... Vsechno nej ,hlavne toho zdravicka štěsticka... -_-

oooooo díky moc pánové, však to někdy na nějakým srazíku třeba besídce kapku zapijem :skoda::kol-35:-_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_-

tak ,, pocatek noveho tydne a uz jsem chudsi o jeden zub :( .., pani zubarka me dnes nesetrila

tak ,, pocatek noveho tydne a uz jsem chudsi o jeden zub :( .., pani zubarka me dnes nesetrila

Čao Jero, já tam byl minulej pátek (8.8.) a měli mě vyškubnout osmičku, s čímž jsem vyslovil svůj kategorický nesouhlas, takže z toho sešlo... :)

Čao Jero, já tam byl minulej pátek (8.8.) a měli mě vyškubnout osmičku, s čímž jsem vyslovil svůj kategorický nesouhlas, takže z toho sešlo... :)

ČauČau ...,,

No ,ja necitim pul pusy vcetne jazyka,..tankoval jsem a pani na pumpe - tak dneska za kolik - musel jsem ji pouze ukazat na cislovku pac zemne vyslo jen ,hmm,mm,ehm ..., uz aby to preslo

Teď jsem si musel nalepit na woknu tudletu šaškárnu... :feve:

post-272-1219056659_thumb.jpg

ČauČau ...,,

No ,ja necitim pul pusy vcetne jazyka,..tankoval jsem a pani na pumpe - tak dneska za kolik - musel jsem ji pouze ukazat na cislovku pac zemne vyslo jen ,hmm,mm,ehm ..., uz aby to preslo

Hmmm, to je pěkný, nejlepší je po takovým zákroku jet vlakem, bo u kasy nemožeš klódně béknót, kam sceš jet... lol

Teď jsem si musel nalepit na woknu tudletu šaškárnu... :feve:

tj, nejaka spešl dalnicni znamka na silnice ve slovinsku ? :help:

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.