Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

No to je asi právě problém OII a obzvláště na sedmnáctkách - rychle se sjíždí zadek.

Už jsem o tom taky párkrát slyšel.

Vloženo

nevim mrknu se ti do knihy jizd jestli te to fakt zajima ale podle me to auto jezdi porad stejne zima nezima takze cca 15 000 km.

Vloženo

Tak člověk chce dodržovat pravidla fóra a necitovat předchozí post a než nadatluju svoji myšlenku, tak jsem o 6 postů níž lol

Vloženo
nevim mrknu se ti do knihy jizd jestli te to fakt zajima ale podle me to auto jezdi porad stejne zima nezima takze cca 15 000 km.

tak to je hodne smutny ale je pravda, ze s tou zadni napravou na OII bude asi nejaky problem. slysel jsem, ze snad i cas od casu uskakuje treba na dalnici.

Vloženo
nic pánové,jdu něco podělat... :dj: ať to nevypadá,že jsem pořát jen v hospodě

Tady máš na cestu jedno foto, schválně širokoúhlý... lol

post-272-1219221051_thumb.jpg

Vloženo
Tak člověk chce dodržovat pravidla fóra a necitovat předchozí post a než nadatluju svoji myšlenku, tak jsem o 6 postů níž lol

to znamena jediny, ze pud neumis psat nebo pomalu myslis lollol na to pravidla fora nepamatuji to mas pravdu lol

Vloženo
to znamena jediny, ze pud neumis psat nebo pomalu myslis lollol na to pravidla fora nepamatuji to mas pravdu lol

Na tom něco bude, to si poznamenám... ;)

Vloženo

a nebo vy ostatní nemáte co dělat a mydlíte jeden příspěvek za druhým lol

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...