maros Vloženo 1. Září 2008 Vloženo 1. Září 2008 to je burdel.Ja mam volno a tu je mrtvo. To jste vseci ve skole
Ol@f Vloženo 1. Září 2008 Vloženo 1. Září 2008 Zdravim pracujici, z evidence nezamestnanych. Kuva tolik behani okolo te podpory, ze se divim, ze ty lidi radeji nejdou do prace.
Jero Vloženo 1. Září 2008 Vloženo 1. Září 2008 Zdravim pracujici, z evidence nezamestnanych. Kuva tolik behani okolo te podpory, ze se divim, ze ty lidi radeji nejdou do prace. Bre odpoledne ..... .... tak jak ? je toho fest ze ... Kdy nastupujes do novyho jobíku ?..
Standis Vloženo 2. Září 2008 Vloženo 2. Září 2008 Zdravím Koukám, že od doby kdy začal školní rok, je to tu stále stejně mrtvý
Hrábě Fernétti Vloženo 2. Září 2008 Vloženo 2. Září 2008 Jak kterým zase začal školní rok, že ! Nebýt mladýho tak už ani nevím jaká to na škole byla haway !
Jero Vloženo 2. Září 2008 Vloženo 2. Září 2008 Jak kterým zase začal školní rok, že ! Nebýt mladýho tak už ani nevím jaká to na škole byla haway ! tak haway nevim ..., ale jo ,mekdy bych se rad vratil treba na zakladku a neresil par nektere problemy..... jinak zdravicko vsem ...
Standis Vloženo 2. Září 2008 Vloženo 2. Září 2008 Jak kterým zase začal školní rok, že ! Nebýt mladýho tak už ani nevím jaká to na škole byla haway ! Tak za sebe můžu říct, že mě nezačal, i když byh se občas taky vrátil do školních lavic
Hrábě Fernétti Vloženo 2. Září 2008 Vloženo 2. Září 2008 Holt přestávky a to co se dělo před a za školou či po škole nebo o weekendech - v příštím životě se určitě budu učit líp abych si toho užil podstatně dýl. Co naplat, zítra ráno v 3:20 do hokny
Standis Vloženo 2. Září 2008 Vloženo 2. Září 2008 To se v příštím životě teda potkáme někde ve škole, když tam budeš tak dlouho Tak brzo, to by mě asi zabilo.
Standis Vloženo 2. Září 2008 Vloženo 2. Září 2008 To je zase pěkný, to chodíš spát po večerníčku, ne?
Hrábě Fernétti Vloženo 2. Září 2008 Vloženo 2. Září 2008 To tak nějak nestíhám ale dospím se až další týden co mám odpolední. Pokaždý to ale není 3:20 - to je nejdřív.
Ol@f Vloženo 2. Září 2008 Vloženo 2. Září 2008 tak to mi prozradis jak je to stou 75, jakoze nejezdi uz na cernovicke terasy? Jakou linku jezdis?
Doporučené příspěvky