Spidi Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Oukyy dam pak este vedet kde... a predbezne asi kolem 19 - 20 A je známa lokalita ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 A je známa lokalita ? Minule jsme byli v Bystrci u Stira - pak sli nekteri domu a asi 4 jsme zustali a presunuli se do Taniky kde jsme pokracovali takze tezko rict kde to bude tedka. Ale klidne neco navrhni to tam napisu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Minule jsme byli v Bystrci u Stira - pak sli nekteri domu a asi 4 jsme zustali a presunuli se do Taniky kde jsme pokracovali takze tezko rict kde to bude tedka. Ale klidne neco navrhni to tam napisu Mě je to jedno, kde se zostudím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Mě je to jedno, kde se zostudím... Me uz taky... ale Bystrc jednou stacil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Me uz taky... ale Bystrc jednou stacil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 I kdyz si toho moc nepamatuju... bohuzel bohudik Takze tentokrat bys me mohl aspon ty krotit kdyz ostatni nemaji rozum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 I kdyz si toho moc nepamatuju... bohuzel bohudik Takze tentokrat bys me mohl aspon ty krotit kdyz ostatni nemaji rozum Já si taky většinou ty nejpovedenější kousky moc nepamatuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Já si taky většinou ty nejpovedenější kousky moc nepamatuju... Vetsinou az z vypraveni nebo z fotek se nejak rozvzpomenes ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Vetsinou az z vypraveni nebo z fotek se nejak rozvzpomenes ze? Dokonce z videozáznamu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Zdarec chuligáni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Zdarec chuligáni Zdar jak sviňa Jirko, jak se máme takhle ve čtvrtek dopoledne...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Zdar jak sviňa Jirko, jak se máme takhle ve čtvrtek dopoledne...? Jde to,jsem teď na 14 dní v Čechách na dovče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Dokonce z videozáznamu... Jezis jirka3: Ahooooj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Jde to,jsem teď na 14 dní v Čechách na dovče Tak to jóóóó... Co ten motor ve Fábce ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Tak to jóóóó... Co ten motor ve Fábce ? Musel jsem to nechat opravit ve Škodovce ve Švajcu,měnili všech 8 zdvihátek,vačkovou hřídel,samozřejmě olej,filtry atd.Prostě taková generálka za 33 tis.Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Jezis jirka3: Ahooooj Ahooj kočko,tebe jsem tady docela dlouho neviděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Musel jsem to nechat opravit ve Škodovce ve Švajcu,měnili všech 8 zdvihátek,vačkovou hřídel,samozřejmě olej,filtry atd.Prostě taková generálka za 33 tis.Kč A to se vyplatí... Dyž vezmu, že tady na fóru nabízejí komplet motor pro moji koktu za 13.000,- Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Ahooj kočko,tebe jsem tady docela dlouho neviděl Ja se schovavam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Opět něco z dovolenky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 A tuhle kočku jsem ještě loni hobloval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Opět něco z dovolenky... Kocicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Kocicka Jj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 A to se vyplatí... Dyž vezmu, že tady na fóru nabízejí komplet motor pro moji koktu za 13.000,- Kč hele ja se koukal po celým motoru a na RSo jsem pod 20 tis neviděl,a když přičteš odtah atd,tak by mě to vyšlo na víc.A taky mě docela pobavi cenovej rozdíl náhradních dílů ve Švajcu a tady u nás.Například hřídel v CH stojí 10 tis,u nás 20 tis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 A tuhle kočku jsem ještě loni hobloval... pěkná,pěknáJen co je pravda.Ale stejně mám radši 4 kola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 hele ja se koukal po celým motoru a na RSo jsem pod 20 tis neviděl,a když přičteš odtah atd,tak by mě to vyšlo na víc.A taky mě docela pobavi cenovej rozdíl náhradních dílů ve Švajcu a tady u nás.Například hřídel v CH stojí 10 tis,u nás 20 tis No já bych díl u Škodovky nebo VW u nás v životě nekoupil, to je normální regulérní zlodějna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky