maros Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 nekteri dva krat uvazuju ze hodim slofika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 nekteri dva krat uvazuju ze hodim slofika jo ták ,.to je potom jiná ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 jsem zvedav kolik nas tam bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 jsem zvedav kolik nas tam bude vypada to,ze vic nez dost ... beru nahradni baterky do fotaku raci pac toho asi bude hafo : ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 (editace) jj,treba fotit at je dokumentace.... Jery,tak mne napadlo. Mohl bys fotonout me auti nejak fajnove abych mel na avartik neco super ...co ty na to ? Editováno: 20. Září 2008, autor: maros Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 Baf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 jj,treba fotit at je dokumentace....Jery,tak mne napadlo. Mohl bys fotonout me auti nejak fajnove abych mel na avartik neco super ...co ty na to ? To vis ,ze jo ... neni problem ,,kdyztak vemu i stativ ,pokud nezapomenu Cao Jani ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 Aoj Jerysku Jakpak se mame? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 Aoj Jerysku Jakpak se mame? ale joo ,pohodicka ...zitra srazek tak uz se nemuzu dockat ,snad vse vyjde dle predstav jakpak u tebe ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 ale joo ,pohodicka ...zitra srazek tak uz se nemuzu dockat ,snad vse vyjde dle predstav jakpak u tebe ? Ja si uzivam posledni week v Brne... pak v utery rozlucka s motorkarema a pak uz pomalu se balit a domu Jinak si teda nemuzu stezovat. Tak at vam srazik vyjde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 Ja si uzivam posledni week v Brne... pak v utery rozlucka s motorkarema a pak uz pomalu se balit a domu Jinak si teda nemuzu stezovat. Tak at vam srazik vyjde Takze tedy uz opoustis Brnicko ... Diky vam tez at se rozlucka vydari .., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 To vis ,ze jo ... neni problem ,,kdyztak vemu i stativ ,pokud nezapomenu Cao Jani ! diky diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 diky diky Vůbec nemáš zaco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 Takze tedy uz opoustis Brnicko ... Diky vam tez at se rozlucka vydari .., Jj uz stacilo Urcite vydari prihlasilo se vic lidi nez jsem cekala Akorat na to musim pripravit penezenku a zaludek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 Jj uz stacilo Urcite vydari prihlasilo se vic lidi nez jsem cekala Akorat na to musim pripravit penezenku a zaludek tak ho moc netrap,, ten zaludek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 tak ho moc netrap,, ten zaludek S tema brnenskyma motorkarema se to neda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 S tema brnenskyma motorkarema se to neda ...ono nejen s Brnenskyma asi .... A co prace...uz mas neco novyho ? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 ...ono nejen s Brnenskyma asi .... A co prace...uz mas neco novyho ? ... No to bys tady nektery musel znat s nima strizlivej neodejdes Jinak prace ... noo ... tak nejak jsem byla v kontaktu s sefem Radeva racing - toe to kam sem mela nastoupit predtim a nakonec jsem si to rozmyslela a rikal ze porad za me jeste nesehnali nahradu a to misto je volne... takze premyslim Pokud mi teda tim chtel rict ze by mi dali druhou sanci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 No to bys tady nektery musel znat s nima strizlivej neodejdes Jinak prace ... noo ... tak nejak jsem byla v kontaktu s sefem Radeva racing - toe to kam sem mela nastoupit predtim a nakonec jsem si to rozmyslela a rikal ze porad za me jeste nesehnali nahradu a to misto je volne... takze premyslim Pokud mi teda tim chtel rict ze by mi dali druhou sanci ... no,asi to bude bourliva akce ..... Jinac parada,drzim palce at to vyjde urcite bys to mela vpohode a je videt,ze o tebe porad jevi zajem .nesmis je zklamat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 ... no,asi to bude bourliva akce ..... Jinac parada,drzim palce at to vyjde urcite bys to mela vpohode a je videt,ze o tebe porad jevi zajem .nesmis je zklamat Skoda ze nejsi z Brna byl bys zvan Noo zatim nad tim premyslim a nevim estli do toho znova jit. Uvidime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 Skoda ze nejsi z Brna byl bys zvan Noo zatim nad tim premyslim a nevim estli do toho znova jit. Uvidime Asi bych se jinak prisel podivat .) ... Ja myslim,ze za zkousku to stoji ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 Asi bych se jinak prisel podivat .) ... Ja myslim,ze za zkousku to stoji ... No minulou akci jsem myslela ze si pamatuju ale kdyz jsem pak videla nektery fotky tak jsem ani netusila ze jsem neco takovyho delala... skoda no Jj ale kdybych si to zase na posledni chvili rozmyslela tak to uz by me museli trefit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 No minulou akci jsem myslela ze si pamatuju ale kdyz jsem pak videla nektery fotky tak jsem ani netusila ze jsem neco takovyho delala... skoda no Jj ale kdybych si to zase na posledni chvili rozmyslela tak to uz by me museli trefit To tak nekdy byva no ... Vsak uvidis ,kazdopadne drzim pesti.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 To tak nekdy byva no ... Vsak uvidis ,kazdopadne drzim pesti.. Dekujuuu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 Ahoj všichni, taxem dorazil do Práglu a je tady ještě hnusnějc než u nás na Moravě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky