Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

nekteri dva krat :D uvazuju ze hodim slofika :D

nekteri dva krat :D uvazuju ze hodim slofika :D

jo ták :D ,.to je potom jiná ;) ...

jsem zvedav kolik nas tam bude ;)

jsem zvedav kolik nas tam bude ;)

vypada to,ze vic nez dost ... beru nahradni baterky do fotaku raci pac toho asi bude hafo : )

jj,treba fotit at je dokumentace....

Jery,tak mne napadlo. Mohl bys fotonout me auti nejak fajnove abych mel na avartik neco super ...co ty na to ?

Upraveno od maros

jj,treba fotit at je dokumentace....

Jery,tak mne napadlo. Mohl bys fotonout me auti nejak fajnove abych mel na avartik neco super ...co ty na to ?

To vis ,ze jo :) ... neni problem ,,kdyztak vemu i stativ ,pokud nezapomenu ;)

Cao Jani ! :)

Aoj Jerysku :) Jakpak se mame?

Aoj Jerysku :) Jakpak se mame?

ale joo ,pohodicka :) ...zitra srazek tak uz se nemuzu dockat ,snad vse vyjde dle predstav ;) jakpak u tebe ?

ale joo ,pohodicka :) ...zitra srazek tak uz se nemuzu dockat ,snad vse vyjde dle predstav ;) jakpak u tebe ?

Ja si uzivam posledni week v Brne... pak v utery rozlucka s motorkarema a pak uz pomalu se balit a domu :) Jinak si teda nemuzu stezovat. Tak at vam srazik vyjde :)

Ja si uzivam posledni week v Brne... pak v utery rozlucka s motorkarema a pak uz pomalu se balit a domu :) Jinak si teda nemuzu stezovat. Tak at vam srazik vyjde :)

Takze tedy uz opoustis Brnicko ... Diky :) vam tez at se rozlucka vydari ..,

To vis ,ze jo :) ... neni problem ,,kdyztak vemu i stativ ,pokud nezapomenu ;)

Cao Jani ! :)

diky diky

diky diky

Vůbec nemáš zaco :);)

Takze tedy uz opoustis Brnicko ... Diky :) vam tez at se rozlucka vydari ..,

Jj uz stacilo :) Urcite vydari prihlasilo se vic lidi nez jsem cekala :) Akorat na to musim pripravit penezenku a zaludek :D

Jj uz stacilo :) Urcite vydari prihlasilo se vic lidi nez jsem cekala :) Akorat na to musim pripravit penezenku a zaludek :D

tak ho moc netrap,, ten zaludek :D;)

tak ho moc netrap,, ten zaludek :D;)

S tema brnenskyma motorkarema se to neda :D

S tema brnenskyma motorkarema se to neda :D

:D:p ...ono nejen s Brnenskyma asi ;) .... A co prace...uz mas neco novyho ? ...

:D:p ...ono nejen s Brnenskyma asi ;) .... A co prace...uz mas neco novyho ? ...

No to bys tady nektery musel znat s nima strizlivej neodejdes :D Jinak prace ... noo ... tak nejak jsem byla v kontaktu s sefem Radeva racing - toe to kam sem mela nastoupit predtim a nakonec jsem si to rozmyslela a rikal ze porad za me jeste nesehnali nahradu a to misto je volne... takze premyslim :) Pokud mi teda tim chtel rict ze by mi dali druhou sanci :D

No to bys tady nektery musel znat s nima strizlivej neodejdes :D Jinak prace ... noo ... tak nejak jsem byla v kontaktu s sefem Radeva racing - toe to kam sem mela nastoupit predtim a nakonec jsem si to rozmyslela a rikal ze porad za me jeste nesehnali nahradu a to misto je volne... takze premyslim :) Pokud mi teda tim chtel rict ze by mi dali druhou sanci :D

:D ... no,asi to bude bourliva akce .....

Jinac parada,drzim palce at to vyjde urcite bys to mela vpohode a je videt,ze o tebe porad jevi zajem .nesmis je zklamat ;)

:D ... no,asi to bude bourliva akce .....

Jinac parada,drzim palce at to vyjde urcite bys to mela vpohode a je videt,ze o tebe porad jevi zajem .nesmis je zklamat ;)

Skoda ze nejsi z Brna byl bys zvan :D Noo zatim nad tim premyslim a nevim estli do toho znova jit. Uvidime :)

Skoda ze nejsi z Brna byl bys zvan :D Noo zatim nad tim premyslim a nevim estli do toho znova jit. Uvidime :)

Asi bych se jinak prisel podivat .) ... Ja myslim,ze za zkousku to stoji ... :)

Asi bych se jinak prisel podivat .) ... Ja myslim,ze za zkousku to stoji ... :)

No minulou akci jsem myslela ze si pamatuju ale kdyz jsem pak videla nektery fotky tak jsem ani netusila ze jsem neco takovyho delala... skoda no :( Jj ale kdybych si to zase na posledni chvili rozmyslela tak to uz by me museli trefit :D

No minulou akci jsem myslela ze si pamatuju ale kdyz jsem pak videla nektery fotky tak jsem ani netusila ze jsem neco takovyho delala... skoda no :( Jj ale kdybych si to zase na posledni chvili rozmyslela tak to uz by me museli trefit :D

To tak nekdy byva no :D ... Vsak uvidis ,kazdopadne drzim pesti..

To tak nekdy byva no :D ... Vsak uvidis ,kazdopadne drzim pesti..

Dekujuuu :)

Ahoj všichni, taxem dorazil do Práglu a je tady ještě hnusnějc než u nás na Moravě... :feve::help:

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.