Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

nekteri dva krat :D uvazuju ze hodim slofika :D

nekteri dva krat :D uvazuju ze hodim slofika :D

jo ták :D ,.to je potom jiná ;) ...

jsem zvedav kolik nas tam bude ;)

jsem zvedav kolik nas tam bude ;)

vypada to,ze vic nez dost ... beru nahradni baterky do fotaku raci pac toho asi bude hafo : )

jj,treba fotit at je dokumentace....

Jery,tak mne napadlo. Mohl bys fotonout me auti nejak fajnove abych mel na avartik neco super ...co ty na to ?

Upraveno od maros

jj,treba fotit at je dokumentace....

Jery,tak mne napadlo. Mohl bys fotonout me auti nejak fajnove abych mel na avartik neco super ...co ty na to ?

To vis ,ze jo :) ... neni problem ,,kdyztak vemu i stativ ,pokud nezapomenu ;)

Cao Jani ! :)

Aoj Jerysku :) Jakpak se mame?

Aoj Jerysku :) Jakpak se mame?

ale joo ,pohodicka :) ...zitra srazek tak uz se nemuzu dockat ,snad vse vyjde dle predstav ;) jakpak u tebe ?

ale joo ,pohodicka :) ...zitra srazek tak uz se nemuzu dockat ,snad vse vyjde dle predstav ;) jakpak u tebe ?

Ja si uzivam posledni week v Brne... pak v utery rozlucka s motorkarema a pak uz pomalu se balit a domu :) Jinak si teda nemuzu stezovat. Tak at vam srazik vyjde :)

Ja si uzivam posledni week v Brne... pak v utery rozlucka s motorkarema a pak uz pomalu se balit a domu :) Jinak si teda nemuzu stezovat. Tak at vam srazik vyjde :)

Takze tedy uz opoustis Brnicko ... Diky :) vam tez at se rozlucka vydari ..,

To vis ,ze jo :) ... neni problem ,,kdyztak vemu i stativ ,pokud nezapomenu ;)

Cao Jani ! :)

diky diky

diky diky

Vůbec nemáš zaco :);)

Takze tedy uz opoustis Brnicko ... Diky :) vam tez at se rozlucka vydari ..,

Jj uz stacilo :) Urcite vydari prihlasilo se vic lidi nez jsem cekala :) Akorat na to musim pripravit penezenku a zaludek :D

Jj uz stacilo :) Urcite vydari prihlasilo se vic lidi nez jsem cekala :) Akorat na to musim pripravit penezenku a zaludek :D

tak ho moc netrap,, ten zaludek :D;)

tak ho moc netrap,, ten zaludek :D;)

S tema brnenskyma motorkarema se to neda :D

S tema brnenskyma motorkarema se to neda :D

:D:p ...ono nejen s Brnenskyma asi ;) .... A co prace...uz mas neco novyho ? ...

:D:p ...ono nejen s Brnenskyma asi ;) .... A co prace...uz mas neco novyho ? ...

No to bys tady nektery musel znat s nima strizlivej neodejdes :D Jinak prace ... noo ... tak nejak jsem byla v kontaktu s sefem Radeva racing - toe to kam sem mela nastoupit predtim a nakonec jsem si to rozmyslela a rikal ze porad za me jeste nesehnali nahradu a to misto je volne... takze premyslim :) Pokud mi teda tim chtel rict ze by mi dali druhou sanci :D

No to bys tady nektery musel znat s nima strizlivej neodejdes :D Jinak prace ... noo ... tak nejak jsem byla v kontaktu s sefem Radeva racing - toe to kam sem mela nastoupit predtim a nakonec jsem si to rozmyslela a rikal ze porad za me jeste nesehnali nahradu a to misto je volne... takze premyslim :) Pokud mi teda tim chtel rict ze by mi dali druhou sanci :D

:D ... no,asi to bude bourliva akce .....

Jinac parada,drzim palce at to vyjde urcite bys to mela vpohode a je videt,ze o tebe porad jevi zajem .nesmis je zklamat ;)

:D ... no,asi to bude bourliva akce .....

Jinac parada,drzim palce at to vyjde urcite bys to mela vpohode a je videt,ze o tebe porad jevi zajem .nesmis je zklamat ;)

Skoda ze nejsi z Brna byl bys zvan :D Noo zatim nad tim premyslim a nevim estli do toho znova jit. Uvidime :)

Skoda ze nejsi z Brna byl bys zvan :D Noo zatim nad tim premyslim a nevim estli do toho znova jit. Uvidime :)

Asi bych se jinak prisel podivat .) ... Ja myslim,ze za zkousku to stoji ... :)

Asi bych se jinak prisel podivat .) ... Ja myslim,ze za zkousku to stoji ... :)

No minulou akci jsem myslela ze si pamatuju ale kdyz jsem pak videla nektery fotky tak jsem ani netusila ze jsem neco takovyho delala... skoda no :( Jj ale kdybych si to zase na posledni chvili rozmyslela tak to uz by me museli trefit :D

No minulou akci jsem myslela ze si pamatuju ale kdyz jsem pak videla nektery fotky tak jsem ani netusila ze jsem neco takovyho delala... skoda no :( Jj ale kdybych si to zase na posledni chvili rozmyslela tak to uz by me museli trefit :D

To tak nekdy byva no :D ... Vsak uvidis ,kazdopadne drzim pesti..

To tak nekdy byva no :D ... Vsak uvidis ,kazdopadne drzim pesti..

Dekujuuu :)

Ahoj všichni, taxem dorazil do Práglu a je tady ještě hnusnějc než u nás na Moravě... :feve::help:

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.