Přejít na obsah

HOSPODA 2008 č. 7

rolbař

Doporučené příspěvky

:D:p ...ono nejen s Brnenskyma asi ;) .... A co prace...uz mas neco novyho ? ...

No to bys tady nektery musel znat s nima strizlivej neodejdes :D Jinak prace ... noo ... tak nejak jsem byla v kontaktu s sefem Radeva racing - toe to kam sem mela nastoupit predtim a nakonec jsem si to rozmyslela a rikal ze porad za me jeste nesehnali nahradu a to misto je volne... takze premyslim :) Pokud mi teda tim chtel rict ze by mi dali druhou sanci :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No to bys tady nektery musel znat s nima strizlivej neodejdes :D Jinak prace ... noo ... tak nejak jsem byla v kontaktu s sefem Radeva racing - toe to kam sem mela nastoupit predtim a nakonec jsem si to rozmyslela a rikal ze porad za me jeste nesehnali nahradu a to misto je volne... takze premyslim :) Pokud mi teda tim chtel rict ze by mi dali druhou sanci :D

:D ... no,asi to bude bourliva akce .....

Jinac parada,drzim palce at to vyjde urcite bys to mela vpohode a je videt,ze o tebe porad jevi zajem .nesmis je zklamat ;)

Odkaz ke komentáři

No minulou akci jsem myslela ze si pamatuju ale kdyz jsem pak videla nektery fotky tak jsem ani netusila ze jsem neco takovyho delala... skoda no :( Jj ale kdybych si to zase na posledni chvili rozmyslela tak to uz by me museli trefit :D

To tak nekdy byva no :D ... Vsak uvidis ,kazdopadne drzim pesti..

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...