Jero Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Taktéž bré dopoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Taktéž bré dopoledne I Tobě Jero... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 I Tobě Jero... Sice uz je skoro patek ,ale jaky byl vikend ? ... Vydarila se akce nakonec podle predstav ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Sice uz je skoro patek ,ale jaky byl vikend ? ... Vydarila se akce nakonec podle predstav ? No tak samože, akce to byla výborná... Ale koukám, že tady v hospodě se to moc nepohnulo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 (editace) No tak samože, akce to byla výborná... Ale koukám, že tady v hospodě se to moc nepohnulo... Tak to je fajn,,, mel jsem strach ,ze nam srazik co se tyce pocasi nevyjde,ale nakonec taky bylo supr .... Noo,vcera jsem koukal,ze je tu skoro tyden mrtvo... Editováno: 25. Září 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Tak to je fajn,,, mel jsem strach ,ze nam srazik co se tyce pocasi nevyjde,ale nakonec taky bylo supr .... Noo,vcera jsem koukal,ze je tu skoro tyden mrtvo... Máš ze srazíku nějaké foto ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Máš ze srazíku nějaké foto ? mam mam ,,mrkni sem strana 19 -21 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...0840&st=450 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 mam mam ,,mrkni sem strana 19 -21 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...0840&st=450 Pěkný pěkný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 (editace) Pěkný pěkný... Celkem me prekvapil pocet ucastniku byl to vydareny srazik no ... Cos to vubec mel za kalbu ? ... nevim jestli si se zminoval ... tez si byl na PVD ? Editováno: 25. Září 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Celkem me prekvapil pocet ucastniku byl to vydareny srazik no ... Cos to vubec mel za kalbu ? ... nevim jestli si se zminoval ... tez si byl na PVD ? Jj, koukám že čast byla hojná... No udělali jsme takovou vícedenní pařbu, spojili jsme to s tym koncertem PvD a bydleli jsme za Prahou poblíž hradu Křivoklát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 No udělali jsme takovou vícedenní pařbu, spojili jsme to s tym koncertem PvD a bydleli jsme za Prahou poblíž hradu Křivoklát... Jak tak posloucham docela vysněný víkend ...Tez bych me neco takovyho podniknout a vypadnout ''z tydlety nasi diry'' (alespon nachvilec) .... Pocasi vam vyslo nebo to bylo taky tak špatné či nahraně jako tady u nas ? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Jak tak posloucham docela vysněný víkend ...Tez bych me neco takovyho podniknout a vypadnout ''z tydlety nasi diry'' (alespon nachvilec) .... Pocasi vam vyslo nebo to bylo taky tak špatné či nahraně jako tady u nas ? ... Počasí bylo trošku na pytel, ale při těch pařbách to až tolik nevadí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Počasí bylo trošku na pytel, ale při těch pařbách to až tolik nevadí... jasně no To mas recht ... Me ted zase v patek ceka nocni roshambo'' ,tak doufam,ze zas nepujdu domu pesky.,(v dešti) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 jasně no To mas recht ... Me ted zase v patek ceka nocni roshambo'' ,tak doufam,ze zas nepujdu domu pesky.,(v dešti) Já v pátek nebudu tvořit nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 ZDaaaar vseeeem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 ZDaaaar vseeeem.. Zdar jak Brno Marty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 ZDaaaar vseeeem.. caues ! ..tebe uz jsem tu nevidel tíjo jak je ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Jsem tu taky dlouho nebyl... U me celkem dobry,diky..A jak je u vas borci? Ja vzdy jen prolitnu par temat a pak zase ficim pryc.. Neni moc casu a o vikendech vymyslim ruzny pitchoviny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 U me celkem dobry,diky..A jak je u vas borci? Ja vzdy jen prolitnu par temat a pak zase ficim pryc.. Neni moc casu a o vikendech vymyslim ruzny pitchoviny... U nás je zataženo a občas zaprší, jinak doma na pohodu, žádnej stress... Příští měsíc bych se chtěl jet nějak vyrelaxovat, vidím to tak na Slovenský ráj, Dobšinská ĺadová jaskyňa a okolí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Jsem tu taky dlouho nebyl... U me celkem dobry,diky..A jak je u vas borci? Ja vzdy jen prolitnu par temat a pak zase ficim pryc.. Neni moc casu a o vikendech vymyslim ruzny pitchoviny... taky tak,nemam si zatim moc na co stezovat .... Copak takovyho kutis o viku ,ze nemas cas ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Ahoj kluci, ješte jsem to nehledal, tak se prvně zeptám v hospodě ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Ahoj kluci, ješte jsem to nehledal, tak se prvně zeptám v hospodě ... Zdravicko ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Tebe jsem taky v Ostravě zaregistroval jak jsi přijel ... A pak už jsem Tě neviděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Tebe jsem taky v Ostravě zaregistroval jak jsi přijel ...A pak už jsem Tě neviděl To neni mozny ,,lital jsem s fotakem sem a tam ... ,ale je fakt,ze na pokec se nejak nedostalo .., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Ale fotky měls (máš) hezký ... Jsem se dozvěděl, že Fabiim se dynamicky nemění sklon světlometů s xenony jako třeba O1, O2 nebo Passatu. Zkoušel jsem dneska druhou FRS a nehýbou se ji ty světla taky ani za nic, tak nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky