Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Jsem se dozvěděl, že Fabiim se dynamicky nemění sklon světlometů s xenony jako třeba O1, O2 nebo Passatu.

Zkoušel jsem dneska druhou FRS a nehýbou se ji ty světla taky ani za nic, tak nevím.

Jo, Fábky s xenonama stítí furt stejně - do země. Ale to většina malejch aut s xenonama, například Polo GTI ;)

Jo, Fábky s xenonama stítí furt stejně - do země. Ale to většina malejch aut s xenonama, například Polo GTI ;)

Ták.., :)

Takže je možný že čidlo i motorky fungujou správně a já mám jen blbej pocit, že špatně svítí ...

Díky Spidi

Takže je možný že čidlo i motorky fungujou správně a já mám jen blbej pocit, že špatně svítí ...

Jednou se mi taky vecer zdalo ,ze to sviti hur nez normalne az pak jsem si vsiml ,ze mam pustene jen mlhovky misto potkavacek :) ...

Díky Spidi

No klidně to hoď někam na regloskop, kde to s xenony umí, já to u pevných dělám tak, že je nastavím stejně jako halogeny a pak o jednu otáčku stáhnu dolů.

Spidˇul ,.,jedes na Besidku ?

Spidˇul ,.,jedes na Besidku ?

S největší pravděpodobností ano... ;)

S největší pravděpodobností ano... ;)

kruci tez uvazuju ,ale nevim jestli mi to vyjde.....

Já bych neuvažoval a rovnou bych přijel... ;):palec2:

Já bych neuvažoval a rovnou bych přijel... ;):palec2:

to je taky fakt :D;)

Jeď , pojedu taky ...

Jeď , pojedu taky ...

..je jeste docela cas tak si to zapisu .., :)

Právě, aby nebylo pozdě ... ;)

Když Vás moc nepojede, budeme moci jet my :D

Právě, aby nebylo pozdě ... ;)

Když Vás moc nepojede, budeme moci jet my :D

:D jo ták,, no jestli povalim tak vezmu spacak do -30:D a vyspim se v aute.,, ;)

Kurec,se mi tu nejak nahromadila prace..Je hlad po olejich,tak sem se do toho malicko zasekal.. :D :D

Jero: Jak pise Spidi,ja bych taky neuvazoval a prijel..Uz je na case,abychom pokecali... ;)

O vikendu?Tak vsechno mozny,jen nesedim u kompu..Pres den bud delam drevo do krbu,nebo litam na motorce a nebo se vecer zleju.. lol lol Tak ruzne..Znas to..Vikendy sou kratsi a kratsi.. :D

Spidi: Tak to je pekna pohodicka,koukam..Zase budes chlastat pivo z posoleny sklenice? :D:D

Aaaaa,pan Pentadiusovic..Zrdaviiicko.. ;)

Kurec,se mi tu nejak nahromadila prace..Je hlad po olejich,tak sem se do toho malicko zasekal.. :D :D

Jero: Jak pise Spidi,ja bych taky neuvazoval a prijel..Uz je na case,abychom pokecali... ;)

O vikendu?Tak vsechno mozny,jen nesedim u kompu..Pres den bud delam drevo do krbu,nebo litam na motorce a nebo se vecer zleju.. lol lol Tak ruzne..Znas to..Vikendy sou kratsi a kratsi.. :D

To mi povidej,tam by ten pokec slo zrealizovat ,v ostrave na srazu sme byli taky domluveni :)a s par lidma jsem se ani nepotkal...

Kazdopadne jsem rikal,ze se priste pokusim prijet tak se budu pokouset to zrealizovat ;)

Jinac,samo,,,lepsi neco delat ,litat po prirode a m semtam se''zrubat'' :D nez sedet na prdeli u kompu :) chtelo by to alespon tři volny dny)

Jo jo,to jo no.. ;) Tam by na to mohl byt "klidek".. lol lol

He,tak se toho,cemu jsi se zarekl koukej pekne drzet.. :)

Presne tak,pres tyden mam sezeni u kompu az az,kazdej den temer 8 hodin.. :feve: To jo,tri volny dny by byly ideal..To by mi nevadilo..4 dny makat a 3 dny pohodu.. :palec2:

Jo jo,to jo no.. ;) Tam by na to mohl byt "klidek".. lol lol

He,tak se toho,cemu jsi se zarekl koukej pekne drzet.. :)

Presne tak,pres tyden mam sezeni u kompu az az,kazdej den temer 8 hodin.. :feve: To jo,tri volny dny by byly ideal..To by mi nevadilo..4 dny makat a 3 dny pohodu.. :palec2:

pokusim se :);) ...

Panejo,to by ten svet byl az moc peknej :D ...(zacnu sepisovat petici - zadost o 3dny volna ) :p

:D jo ták,, no jestli povalim tak vezmu spacak do -30:D a vyspim se v aute.,, ;)

Ty seš ale hodnej ... Máš u mě na besídce zelenou :D

Ty seš ale hodnej ... Máš u mě na besídce zelenou :D

... to beru :D:palec2:;)

Ahoj Marty - sympaťáku -_-

penty ?jakym lakem mas striknuty ten chrom ramecek v masce ? ... ;)

pokusim se :);) ...

Panejo,to by ten svet byl az moc peknej :D ...(zacnu sepisovat petici - zadost o 3dny volna ) :p

Pocitej s dalsim podpisem... ;)lol lol

Ahoj Marty - sympaťáku -_-

Cus kolego sympataku... -_- -_- Jak je?

Jero: Je to cernej mat,ale primo cislo barvy Ti nereknu.. lol

Upraveno od Martyp

Pocitej s dalsim podpisem... ;)lol lol

oukej :);) .... jinac diky ,tusil jsem trosku ,ze to je cernej mat,ale ted jsem si jistej vic :D:p ...

Conevidet se to objevi na octuli ...,

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.