Spidi Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Jsem se dozvěděl, že Fabiim se dynamicky nemění sklon světlometů s xenony jako třeba O1, O2 nebo Passatu.Zkoušel jsem dneska druhou FRS a nehýbou se ji ty světla taky ani za nic, tak nevím. Jo, Fábky s xenonama stítí furt stejně - do země. Ale to většina malejch aut s xenonama, například Polo GTI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Jo, Fábky s xenonama stítí furt stejně - do země. Ale to většina malejch aut s xenonama, například Polo GTI Ták.., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Takže je možný že čidlo i motorky fungujou správně a já mám jen blbej pocit, že špatně svítí ... Díky Spidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Takže je možný že čidlo i motorky fungujou správně a já mám jen blbej pocit, že špatně svítí ... Jednou se mi taky vecer zdalo ,ze to sviti hur nez normalne az pak jsem si vsiml ,ze mam pustene jen mlhovky misto potkavacek ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Takže je možný že čidlo i motorky fungujou správně a já mám jen blbej pocit, že špatně svítí ...Díky Spidi No klidně to hoď někam na regloskop, kde to s xenony umí, já to u pevných dělám tak, že je nastavím stejně jako halogeny a pak o jednu otáčku stáhnu dolů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Spidˇul ,.,jedes na Besidku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Spidˇul ,.,jedes na Besidku ? S největší pravděpodobností ano... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 S největší pravděpodobností ano... kruci tez uvazuju ,ale nevim jestli mi to vyjde..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 kruci tez uvazuju ,ale nevim jestli mi to vyjde..... Já bych neuvažoval a rovnou bych přijel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Já bych neuvažoval a rovnou bych přijel... to je taky fakt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 kruci tez uvazuju ,ale nevim jestli mi to vyjde..... Jeď , pojedu taky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Jeď , pojedu taky ... ..je jeste docela cas tak si to zapisu .., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Právě, aby nebylo pozdě ... Když Vás moc nepojede, budeme moci jet my Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Právě, aby nebylo pozdě ... Když Vás moc nepojede, budeme moci jet my jo ták,, no jestli povalim tak vezmu spacak do -30:D a vyspim se v aute.,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Kurec,se mi tu nejak nahromadila prace..Je hlad po olejich,tak sem se do toho malicko zasekal.. :D Jero: Jak pise Spidi,ja bych taky neuvazoval a prijel..Uz je na case,abychom pokecali... O vikendu?Tak vsechno mozny,jen nesedim u kompu..Pres den bud delam drevo do krbu,nebo litam na motorce a nebo se vecer zleju.. lol Tak ruzne..Znas to..Vikendy sou kratsi a kratsi.. Spidi: Tak to je pekna pohodicka,koukam..Zase budes chlastat pivo z posoleny sklenice? :D Aaaaa,pan Pentadiusovic..Zrdaviiicko.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Kurec,se mi tu nejak nahromadila prace..Je hlad po olejich,tak sem se do toho malicko zasekal.. :DJero: Jak pise Spidi,ja bych taky neuvazoval a prijel..Uz je na case,abychom pokecali... O vikendu?Tak vsechno mozny,jen nesedim u kompu..Pres den bud delam drevo do krbu,nebo litam na motorce a nebo se vecer zleju.. lol Tak ruzne..Znas to..Vikendy sou kratsi a kratsi.. To mi povidej,tam by ten pokec slo zrealizovat ,v ostrave na srazu sme byli taky domluveni :)a s par lidma jsem se ani nepotkal... Kazdopadne jsem rikal,ze se priste pokusim prijet tak se budu pokouset to zrealizovat Jinac,samo,,,lepsi neco delat ,litat po prirode a m semtam se''zrubat'' nez sedet na prdeli u kompu chtelo by to alespon tři volny dny) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Jo jo,to jo no.. Tam by na to mohl byt "klidek".. lol He,tak se toho,cemu jsi se zarekl koukej pekne drzet.. Presne tak,pres tyden mam sezeni u kompu az az,kazdej den temer 8 hodin.. To jo,tri volny dny by byly ideal..To by mi nevadilo..4 dny makat a 3 dny pohodu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Jo jo,to jo no.. Tam by na to mohl byt "klidek".. lolHe,tak se toho,cemu jsi se zarekl koukej pekne drzet.. Presne tak,pres tyden mam sezeni u kompu az az,kazdej den temer 8 hodin.. To jo,tri volny dny by byly ideal..To by mi nevadilo..4 dny makat a 3 dny pohodu.. pokusim se ... Panejo,to by ten svet byl az moc peknej ...(zacnu sepisovat petici - zadost o 3dny volna ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 jo ták,, no jestli povalim tak vezmu spacak do -30:D a vyspim se v aute.,, Ty seš ale hodnej ... Máš u mě na besídce zelenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Ty seš ale hodnej ... Máš u mě na besídce zelenou ... to beru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Ahoj Marty - sympaťáku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 penty ?jakym lakem mas striknuty ten chrom ramecek v masce ? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 pokusim se ... Panejo,to by ten svet byl az moc peknej ...(zacnu sepisovat petici - zadost o 3dny volna ) Pocitej s dalsim podpisem... lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 (editace) Ahoj Marty - sympaťáku Cus kolego sympataku... -_- Jak je? Jero: Je to cernej mat,ale primo cislo barvy Ti nereknu.. Editováno: 25. Září 2008, autor: Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Pocitej s dalsim podpisem... lol oukej .... jinac diky ,tusil jsem trosku ,ze to je cernej mat,ale ted jsem si jistej vic ... Conevidet se to objevi na octuli ..., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky