Přejít na obsah

HOSPODA 2008 č. 7

rolbař

Doporučené příspěvky

;)

Jasny..je to pekny...Taky jsem o tom uvazoval..Pak se naskytla cela maska a bylo..

Je to malej a jednoduchej detail,kterej nadela hoooooodne parady... ;)

Tojo,,snad to ten predek alespon nejak pozmeni .) ... tys trefil paradne ! :) ...

Nic,,musim letet,,pritulka neco potrebuje ,,znáte to ;)

zatim se mejte !!! caues :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kua to byl včera den, 3h v zácpách na D1 a když jsem to vzal mimo dalnici tak samozdřejmě zase zásek a dup 30min v prdeli :)

Znamy taky jel vcera pro Targu do Plzne a zustal v kolone neco pres hodku .,, kdes lital ,ze te to tak zdrzelo ? : )

O tech rychlejch autech jsem videl neco malo v tv http://video.novinky.cz/sekce/video/krimi?videoId=3291 :)

Editováno: , autor: Jeronymo
Odkaz ke komentáři

přes na prágl jsem stál hodinu na 168 a zpět jsem stál hodinu na 121, 30min na 143, 20 min na 193, prostě zájeb jak svina a nic se nedělo, jen provoz jednim pruhem, nechápu

Tyvoe...No ty komunikace u nas jsou zasraty cim dal vic .... :feve:

Ol@fe cau! :)

Odkaz ke komentáři

Zdar vsem po me prichozim.. :D :D

Jero: Jj po delsi dobre zase vylezl mozol.Snad by to melo vydrzet cely vikend,doufam.. ;)

BadyS: Vidis,to mas z toho,ze nejsi ochotnej cekat.. :D :D Ba ne,ja vim,je to strasnej vomrd,ty zasekany silnice..

Jinak tu akcicku bych videl na Dimamond race..

Bauino by o tom taky mohl neco vedet.. lol

Editováno: , autor: Martyp
Odkaz ke komentáři

neprislo, pokazde kdyz jedu okolo kterehokoliv z autorizaku kam to auto bezne davam tak to ten zvuk nedala, co jim neukazes to neresi. Olej uvidime jestli si to jeste rekne, mozna jsem naposledy dolil malo, ta merka stoji za hovno. Neresim to jestli se to sere bo bych se z toho taky posral, az se to posere tak se to nejak vyresi.

Odkaz ke komentáři

neprislo, pokazde kdyz jedu okolo kterehokoliv z autorizaku kam to auto bezne davam tak to ten zvuk nedala, co jim neukazes to neresi. Olej uvidime jestli si to jeste rekne, mozna jsem naposledy dolil malo, ta merka stoji za hovno. Neresim to jestli se to sere bo bych se z toho taky posral, az se to posere tak se to nejak vyresi.

Jasne no ,.. S tim olejem je to zvlastni ,mozna si jen opravdu tomu minule da malo ...

Tak snad uz to bude dobrý :) .

jak po srazku ? ... Chytla me ryma jak svina :feve:;)

Odkaz ke komentáři

Opovaz se!! :D :D Cago.. ;)

Mit na to prachy,ukazal bych jim,co se skrejva ve stribrnym RSu... :Dlol lol Jel bych hned... ;)

No,koukám,koukáám a nikde nic kua :D ... Mi povidej ,troska penez a jel bych tez :D ,jelo by mi to sice o nejakych 20km/h min nez jim lol lol ,pak by si toho jiste vsimli ,ze se drzim tak by jeste pridali :p ,ale co .. akorat nevim jak bych se citil mazi kamionama s pocitem ,ze na to slapnu a pojede to porad stejne :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...