Martyp Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Jasny..je to pekny...Taky jsem o tom uvazoval..Pak se naskytla cela maska a bylo.. Je to malej a jednoduchej detail,kterej nadela hoooooodne parady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Jasny..je to pekny...Taky jsem o tom uvazoval..Pak se naskytla cela maska a bylo.. Je to malej a jednoduchej detail,kterej nadela hoooooodne parady... Tojo,,snad to ten predek alespon nejak pozmeni .) ... tys trefil paradne ! ... Nic,,musim letet,,pritulka neco potrebuje ,,znáte to zatim se mejte !!! caues Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 JJ bude to pekny... Diky.. Hehe,ony porad neco potrebujou.. ... Taky se mej!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 (editace) Bré pateční ránko !...a hlavně hodně zdaru do toho posledního pracovního dne .) Editováno: 26. Září 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Taky tak taky tak...At vam to vsem dnes utika...Vypada to na peknej den... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 zdar všem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 ..Vypada to na peknej den... Vic jak po dvou tydnech tu mame slunicko ..konecne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Dobré ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Dobré ráno Dobréé pane ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 kua to byl včera den, 3h v zácpách na D1 a když jsem to vzal mimo dalnici tak samozdřejmě zase zásek a dup 30min v prdeli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 jinak netuší někdo co to bylo včera za kanon ball mezi Kolínem a Jihlavou, samé polepené supersporty jedoucí fáákt jak prasata Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 (editace) kua to byl včera den, 3h v zácpách na D1 a když jsem to vzal mimo dalnici tak samozdřejmě zase zásek a dup 30min v prdeli Znamy taky jel vcera pro Targu do Plzne a zustal v kolone neco pres hodku .,, kdes lital ,ze te to tak zdrzelo ? : ) O tech rychlejch autech jsem videl neco malo v tv http://video.novinky.cz/sekce/video/krimi?videoId=3291 Editováno: 26. Září 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 přes na prágl jsem stál hodinu na 168 a zpět jsem stál hodinu na 121, 30min na 143, 20 min na 193, prostě zájeb jak svina a nic se nedělo, jen provoz jednim pruhem, nechápu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 nazdar draci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 O tech rychlejch autech jsem videl neco malo v tv http://video.novinky.cz/sekce/video/krimi?videoId=3291 jo tak přesně ty jsem potkal asi kolem 20ks , no nebály se toho vubec, předjížděj kamion, v prostisměru jel další a oni furt na středové lajně mezi nima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 přes na prágl jsem stál hodinu na 168 a zpět jsem stál hodinu na 121, 30min na 143, 20 min na 193, prostě zájeb jak svina a nic se nedělo, jen provoz jednim pruhem, nechápu Tyvoe...No ty komunikace u nas jsou zasraty cim dal vic .... Ol@fe cau! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 (editace) Zdar vsem po me prichozim.. :D Jero: Jj po delsi dobre zase vylezl mozol.Snad by to melo vydrzet cely vikend,doufam.. BadyS: Vidis,to mas z toho,ze nejsi ochotnej cekat.. :D Ba ne,ja vim,je to strasnej vomrd,ty zasekany silnice.. Jinak tu akcicku bych videl na Dimamond race.. Bauino by o tom taky mohl neco vedet.. Editováno: 26. Září 2008, autor: Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Cus Jero Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Zdar vsem po me prichozim.. :DJero: Jj po delsi dobre zase vylezl mozol.Snad by to melo vydrzet cely vikend,doufam.. Asi jsem to zakřikl jinak zdarec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 diamond race - podle toho prohramu to muze byt drsne ulitla akce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Cus Jero Jakpak to vypada s autem ? uz se prislo na zavadu co s tim bylo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 neprislo, pokazde kdyz jedu okolo kterehokoliv z autorizaku kam to auto bezne davam tak to ten zvuk nedala, co jim neukazes to neresi. Olej uvidime jestli si to jeste rekne, mozna jsem naposledy dolil malo, ta merka stoji za hovno. Neresim to jestli se to sere bo bych se z toho taky posral, az se to posere tak se to nejak vyresi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Asi jsem to zakřikl jinak zdarec Opovaz se!! :D Cago.. Ol@f: Jj to jo..Mit na to prachy,ukazal bych jim,co se skrejva ve stribrnym RSu... lol Jel bych hned... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 neprislo, pokazde kdyz jedu okolo kterehokoliv z autorizaku kam to auto bezne davam tak to ten zvuk nedala, co jim neukazes to neresi. Olej uvidime jestli si to jeste rekne, mozna jsem naposledy dolil malo, ta merka stoji za hovno. Neresim to jestli se to sere bo bych se z toho taky posral, az se to posere tak se to nejak vyresi. Jasne no ,.. S tim olejem je to zvlastni ,mozna si jen opravdu tomu minule da malo ... Tak snad uz to bude dobrý . jak po srazku ? ... Chytla me ryma jak svina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Opovaz se!! :D Cago.. Mit na to prachy,ukazal bych jim,co se skrejva ve stribrnym RSu... lol Jel bych hned... No,koukám,koukáám a nikde nic kua ... Mi povidej ,troska penez a jel bych tez ,jelo by mi to sice o nejakych 20km/h min nez jim lol ,pak by si toho jiste vsimli ,ze se drzim tak by jeste pridali ,ale co .. akorat nevim jak bych se citil mazi kamionama s pocitem ,ze na to slapnu a pojede to porad stejne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky