Killer Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 No me prave jedni videli,uz jsem cekal ,ze zamnou vyrazi,ale pohoda..., Vis jak ,asi jel pomalu,ne jak my ,,na to,ze ti to pada u 2tisic si to kotlil slusne ... No to jo my uz jsme tomu davali po plynu kdyz uz jsme vyjeli od KFC podle me,ale musel nekde bloudit Pockej az to bude znovu chipnute pak dame zavody sakra vlastne ty uz budes mit to RSo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 A má to podtlakový ovládání ? Jej takovy znalec zase nejsem Co tim mas na mysli??Turbo jede normalne je to napojene jak ma byt.Jenom pak jak prijde nad 2000ot. padne to do nouzaku,jde mi tam i malo nafty musi se pridat asi i na davce paliva nevim zas takovej odbornik nejsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 (editace) Hadej.. S byvalou jsem byl jednou...Pak se par lidi pokouselo me na brusle dostat a fakt me to nikdy nebralo...Ale tehle se to povedlo,takze bych si je i mozna koupil... Jo jo,ale tak,chvili po silnici a pak hup do lesa,vyskrabat par kopcu a je Ti teplo hned.. Jednou dvakrat se zahrabes a uz chces bejt zas na silnici.. Jj hrajeme..Ted ale po delsi pauze ten stul oprasime..Nejdriv tam byl,pak sme ho dali do jiny hospody a ted je zase zpet.. Ja to tusil :) ...Vsak pohoda ,ja jezdil na koleckovych nejak 7 let a bylo to supr ,na kole mam taky najezdene fest .,to na motorce ani tak ne,ale je to ted poznat kdyz uz se clovek tem sportum tak nevenuje.,pupík roste a roste ... Kulec jsem hral jednou a nejak me to nechytlo,nedokazal jsem to pochopit,..,mozna je to tim,ze k nemu nemam takovy pristup .. Killer No ,spotreba byla nadherna zavody muzem dat i tak v nedelu mi to ,ale jelo žéé :) .. Noo,nez bude RSo budes uz brazdit silnice audinou .) ... ted premyslim o Hondě ... Editováno: 26. Září 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 (editace) Killer No ,spotreba byla nadherna zavody muzem dat i tak v nedelu mi to ,ale jelo žéé :) .. Noo,nez bude RSo budes uz brazdit silnice audinou .) ... ted premyslim o Hondě ... No zalezi od koho byla spotreba nadherna ja mel tech 4,3 coz o tobe se neda rict prumer si mel kolik 10l??? Co se tyce Audiny tak nevim nevim uz jsme z toho polevil.Co se tyce Hondy tak jakou?Civc,Acord??? Editováno: 26. Září 2008, autor: Killer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Jeronymo:jj jelo ti to jak nejaky Porsche jsem cumel co dokaze Octavia 55kw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 (editace) .No zalezi od koho byla spotreba nadherna ja mel tech 4,3 coz o tobe se neda rict prumer si mel kolik 10l??? Co se tyce Audiny tak nevim nevim uz jsme z toho polevil.Co se tyce Hondy tak jakou?Civc,Acord??? Konecny zustal na 8.8 tusim ? ted uz nevim ... ted tam mam 9.0. Audinky jsou krasny ,vsak mozna narazis na nejaky supr kus a budes uvazovat znova ... Znamy si vcera dovezl CRX targu - 125 kobylek ,supr autko .Ja uz o honde uvazuju dyl,..laka me starsi civic nebo stare CRX s 91kw jej,kezby to jelo jako porshe :) hned bych se vydal na ten diamond race Editováno: 26. Září 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Konecny zustal na 8.8 tusim ? ted uz nevim ... ted tam mam 9.0.Audinky jsou krasny ,vsak mozna narazis na nejaky supr kus a budes uvazovat znova ... Znamy si vcera dovezl CRX targu - 125 kobylek ,supr autko .Ja uz o honde uvazuju dyl,..laka me starsi civic nebo stare CRX s 91kw jej,kezby to jelo jako porshe :) hned bych se vydal na ten diamond race Ja myslim ze na tom zavode by jsi se chytnul i s Octavkou by cumeli sice by jsi prijel dom s 12body ale aspon by jsi mel nejaky zazitek Jedina Audinka co bych bral by byla ta od Vasy Jj si mi rikal ze te Honda uz lakaly driv sice nebylo by i spatny nejaky ten Golf II takovy nenapadny autko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 (editace) Ja myslim ze na tom zavode by jsi se chytnul i s Octavkou by cumeli sice by jsi prijel dom s 12body ale aspon by jsi mel nejaky zazitek Jedina Audinka co bych bral by byla ta od Vasy Jj si mi rikal ze te Honda uz lakaly driv sice nebylo by i spatny nejaky ten Golf II takovy nenapadny autko Golfky ty me kalaj porad,jenze porad nemuzu na nic natrefit a kdyz uz tak je moc krasnej na to,aby stal venku.., tady ,..jeden dle mych predstav..., http://auto.bazos.cz/inzerat/2401414/VW-Go...ire-and-Ice.php Editováno: 26. Září 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Jej takovy znalec zase nejsem Co tim mas na mysli??Turbo jede normalne je to napojene jak ma byt.Jenom pak jak prijde nad 2000ot. padne to do nouzaku,jde mi tam i malo nafty musi se pridat asi i na davce paliva nevim zas takovej odbornik nejsem Tak ještě tu o karkulce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Tak ještě tu o karkulce... ze by Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Golfky ty me kalaj porad,jenze porad nemuzu na nic natrefit a kdyz uz tak je moc krasnej na to,aby stal venku..,tady ,..jeden dle mych predstav..., http://auto.bazos.cz/inzerat/2401414/VW-Go...ire-and-Ice.php Už je podle fotek očividně bouraný na levej přední roh, ale pokud je to dobře vychytaný, tak v tom nevidím žádnej problém... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Golfky ty me kalaj porad,jenze porad nemuzu na nic natrefit a kdyz uz tak je moc krasnej na to,aby stal venku..,tady ,..jeden dle mych predstav..., http://auto.bazos.cz/inzerat/2401414/VW-Go...ire-and-Ice.php No toz neber to za takovy prachy,vypada skvele Hej me napadlo nezajdem taky na Besidku?Ukazeme jim jak se u nas mluvi po gorolsku a jak se pije po gorolsku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Už je podle fotek očividně bouraný na levej přední roh, ale pokud je to dobře vychytaný, tak v tom nevidím žádnej problém... to nevim,,dal jsem ho sem jen tak pro predstavu ...Udelany auto bych kupovat nechtel , Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Ja to tusil :) ...Vsak pohoda ,ja jezdil na koleckovych nejak 7 let a bylo to supr ,na kole mam taky najezdene fest .,to na motorce ani tak ne,ale je to ted poznat kdyz uz se clovek tem sportum tak nevenuje.,pupík roste a roste ... Kulec jsem hral jednou a nejak me to nechytlo,nedokazal jsem to pochopit,..,mozna je to tim,ze k nemu nemam takovy pristup .. No jo,je to tak..Nektery zensky delaj divy... Ja driv jezdil zase na sk8tu.. To bejvaly dobry casy..Byla prdela clovek byl porad sedrenej.. Pak prisla doba simsonu..Pak v 17ti nic,pak auto a konecne k nemu i ta motorka.. Ja chodim aspon cvicit a snazim se jezdit na kole.. Hele,kulec je prave dobrej..Teda aspom me bavi vic,nez biliar..Je to takova vetsi piplacka,premyslet,jak to zahrat,aby se ty koule ruzne "votukaly".. Myslim,ze bys tomu prisel na chut... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Spidi:hm kua ja by to nepoznal ze byl bouranej,ale vypada hezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 No toz neber to za takovy prachy,vypada skvele Hej me napadlo nezajdem taky na Besidku?Ukazeme jim jak se u nas mluvi po gorolsku a jak se pije po gorolsku No ja uvazuju,vsak uz me vseci premlouvaj .., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 No ja uvazuju,vsak uz me vseci premlouvaj .., Koukej jet a nemel.. Killer: To vis,Spidak je odbornik na slovo vzatej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Jeronymo:jak rika Martyp makej ho honem koupit Martyp:Jj odbornik se pozna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 No jo,je to tak..Nektery zensky delaj divy... Ja driv jezdil zase na sk8tu.. To bejvaly dobry casy..Byla prdela clovek byl porad sedrenej.. Pak prisla doba simsonu..Pak v 17ti nic,pak auto a konecne k nemu i ta motorka.. Ja chodim aspon cvicit a snazim se jezdit na kole.. Hele,kulec je prave dobrej..Teda aspom me bavi vic,nez biliar..Je to takova vetsi piplacka,premyslet,jak to zahrat,aby se ty koule ruzne "votukaly".. Myslim,ze bys tomu prisel na chut... Koukam,ze zajmy mame vcelku podobny,,na sk8tu si ted jeste taky sjedu ..porad me to bavi ...conevidet zacne zimni sezona tak musim poridit nejaky to nadobicko ...Pracky se tez snazim jakztakz udrzovat at je v nich ta sila kdyz uz se dela s tim nabytkem .... Ten kulec,..prave to jak zahrat št'ouch'' mi nedava smysl ... ale mozna bych na to casem vazne prisel .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Killer: To vis,Spidak je odbornik na slovo vzatej.. Ale jdi ty... Takhle vypadá správně zahumusený turbo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Jeronymo:jak rika Martyp makej ho honem koupit Martyp:Jj odbornik se pozna ...tyo ,no mam takove tuseni ,ze se na besidce ozerem jako prasata ... me zas bude blbě ale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Koukam,ze zajmy mame vcelku podobny,,na sk8tu si ted jeste taky sjedu ..porad me to bavi ...conevidet zacne zimni sezona tak musim poridit nejaky to nadobicko ...Pracky se tez snazim jakztakz udrzovat at je v nich ta sila kdyz uz se dela s tim nabytkem ....Ten kulec,..prave to jak zahrat št'ouch'' mi nedava smysl ... ale mozna bych na to casem vazne prisel .) JJ to jo.. ja na zimu lyze,SNB uz jsem jaksi prodal..Samotnyho me to nebavilo a vzdycky sem mel nejak bliz k tem lyzim,a to me nepusti.. Hele,a to je prave vono,ty stouchy,false atd.. Kdyz na to prijdes,je to prave supr... Spidi: Uaaaa,to je hnojnik.. A Ty vis,ze mam recht odborniku.. Jero: Ne besidce a chlastat?Jak Te to napada..? lol No nic kuciiii,ja uz mam hotovo,tak mazu,at stihnu jeste uzit trochu slunka a cerstvyho mimoprazskyho vzduchu za svetla.. Mejte se pekne a bud behem vikendu,nebo zas v tydnu.. Zdaaaar... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 JJ to jo.. ja na zimu lyze,SNB uz jsem jaksi prodal..Samotnyho me to nebavilo a vzdycky sem mel nejak bliz k tem lyzim,a to me nepusti.. Hele,a to je prave vono,ty stouchy,false atd.. Kdyz na to prijdes,je to prave supr... Spidi: Uaaaa,to je hnojnik.. A Ty vis,ze mam recht odborniku.. Jero: Ne besidce a chlastat?Jak Te to napada..? lol No nic kuciiii,ja uz mam hotovo,tak mazu,at stihnu jeste uzit trochu slunka a cerstvyho mimoprazskyho vzduchu za svetla.. Mejte se pekne a bud behem vikendu,nebo zas v tydnu.. Zdaaaar... No tuto sezonu taky vytahnu ,lyze ... snb ma uz ted kazdej a ty lyze jsou celkem vzacny ..... Tam se nepijéééé ? Mej se co mozna nejlip ! a uzij si vikend caues Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Takhle vypadá správně zahumusený turbo... Jj uz jsem mel tu cest ho videt taky na svoji Octavce to je kdyz nekdo jezdi porad na 5ku do 2000ot a jeste k tomu ma funkcni EGR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 JJ to mas recht..A kdyz do lyzi radne slapnes a vykrojis oblouk,to je parada.. Neeee,nepije,jen povida a meleeee.... lol Diky,napodobne!!!Majte se!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky