Přejít na obsah

HOSPODA 2008 č. 7

rolbař

Doporučené příspěvky

No me prave jedni videli,uz jsem cekal ,ze zamnou vyrazi,ale pohoda...,

Vis jak ,asi jel pomalu,ne jak my :D;) ,,na to,ze ti to pada u 2tisic si to kotlil slusne :) ...

No to jo my uz jsme tomu davali po plynu kdyz uz jsme vyjeli od KFC :D podle me,ale musel nekde bloudit :D

Pockej az to bude znovu chipnute pak dame zavody lol sakra vlastne ty uz budes mit to RSo lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A má to podtlakový ovládání ?

Jej takovy znalec zase nejsem :(

Co tim mas na mysli??Turbo jede normalne je to napojene jak ma byt.Jenom pak jak prijde nad 2000ot. padne to do nouzaku,jde mi tam i malo nafty musi se pridat asi i na davce paliva nevim zas takovej odbornik nejsem :)

Odkaz ke komentáři

Hadej.. ;) S byvalou jsem byl jednou...Pak se par lidi pokouselo me na brusle dostat a fakt me to nikdy nebralo...

Ale tehle se to povedlo,takze bych si je i mozna koupil... ;):)

Jo jo,ale tak,chvili po silnici a pak hup do lesa,vyskrabat par kopcu a je Ti teplo hned.. :D Jednou dvakrat se zahrabes a uz chces bejt zas na silnici.. :D

Jj hrajeme..Ted ale po delsi pauze ten stul oprasime..Nejdriv tam byl,pak sme ho dali do jiny hospody a ted je zase zpet.. ;)

Ja to tusil :) :) ...Vsak pohoda :palec2:

,ja jezdil na koleckovych nejak 7 let a bylo to supr ,na kole mam taky najezdene fest .,to na motorce ani tak ne,ale je to ted poznat kdyz uz se clovek tem sportum tak nevenuje.,pupík roste a roste :feve::D ...

Kulec jsem hral jednou a nejak me to nechytlo,nedokazal jsem to pochopit,..,mozna je to tim,ze k nemu nemam takovy pristup :) ..

Killer :) No ,spotreba byla nadherna :)

zavody muzem dat i tak :) v nedelu mi to ,ale jelo žéé :):) :D ..

Noo,nez bude RSo budes uz brazdit silnice audinou .) ...

ted premyslim o Hondě ...

Editováno: , autor: Jeronymo
Odkaz ke komentáři

Killer :) No ,spotreba byla nadherna :)

zavody muzem dat i tak :) v nedelu mi to ,ale jelo žéé :):) :D ..

Noo,nez bude RSo budes uz brazdit silnice audinou .) ...

ted premyslim o Hondě ...

No zalezi od koho byla spotreba nadherna lol ja mel tech 4,3 coz o tobe se neda rict prumer si mel kolik 10l??? :D

Co se tyce Audiny tak nevim nevim uz jsme z toho polevil.Co se tyce Hondy tak jakou?Civc,Acord???

Editováno: , autor: Killer
Odkaz ke komentáři

.No zalezi od koho byla spotreba nadherna lol ja mel tech 4,3 coz o tobe se neda rict prumer si mel kolik 10l??? :D

Co se tyce Audiny tak nevim nevim uz jsme z toho polevil.Co se tyce Hondy tak jakou?Civc,Acord???

Konecny zustal na 8.8 tusim ? ted uz nevim :D ... ted tam mam 9.0.

Audinky jsou krasny ,vsak mozna narazis na nejaky supr kus a budes uvazovat znova ;) ...

Znamy si vcera dovezl CRX targu - 125 kobylek ,supr autko .Ja uz o honde uvazuju dyl,..laka me starsi civic nebo stare CRX s 91kw :)

jej,kezby to jelo jako porshe :) :) hned bych se vydal na ten diamond race :p

Odkaz ke komentáři

Konecny zustal na 8.8 tusim ? ted uz nevim :D ... ted tam mam 9.0.

Audinky jsou krasny ,vsak mozna narazis na nejaky supr kus a budes uvazovat znova ;) ...

Znamy si vcera dovezl CRX targu - 125 kobylek ,supr autko .Ja uz o honde uvazuju dyl,..laka me starsi civic nebo stare CRX s 91kw :)

jej,kezby to jelo jako porshe :) :) hned bych se vydal na ten diamond race :p

Ja myslim ze na tom zavode by jsi se chytnul i s Octavkou by cumeli :D sice by jsi prijel dom s 12body ale aspon by jsi mel nejaky zazitek :)

Jedina Audinka co bych bral by byla ta od Vasy kol5

Jj si mi rikal ze te Honda uz lakaly driv sice nebylo by i spatny nejaky ten Golf II ;) takovy nenapadny autko

Odkaz ke komentáři

Ja myslim ze na tom zavode by jsi se chytnul i s Octavkou by cumeli :D sice by jsi prijel dom s 12body ale aspon by jsi mel nejaky zazitek :)

Jedina Audinka co bych bral by byla ta od Vasy kol5

Jj si mi rikal ze te Honda uz lakaly driv sice nebylo by i spatny nejaky ten Golf II ;) takovy nenapadny autko

Golfky ty me kalaj porad,jenze porad nemuzu na nic natrefit a kdyz uz tak je moc krasnej na to,aby stal venku..,

tady ,..jeden dle mych predstav..., http://auto.bazos.cz/inzerat/2401414/VW-Go...ire-and-Ice.php

Odkaz ke komentáři

Jej takovy znalec zase nejsem :(

Co tim mas na mysli??Turbo jede normalne je to napojene jak ma byt.Jenom pak jak prijde nad 2000ot. padne to do nouzaku,jde mi tam i malo nafty musi se pridat asi i na davce paliva nevim zas takovej odbornik nejsem :)

Tak ještě tu o karkulce... lol

Odkaz ke komentáři

Golfky ty me kalaj porad,jenze porad nemuzu na nic natrefit a kdyz uz tak je moc krasnej na to,aby stal venku..,

tady ,..jeden dle mych predstav..., http://auto.bazos.cz/inzerat/2401414/VW-Go...ire-and-Ice.php

Už je podle fotek očividně bouraný na levej přední roh, ale pokud je to dobře vychytaný, tak v tom nevidím žádnej problém... :palec2:

Odkaz ke komentáři

No toz neber to za takovy prachy,vypada skvele ;)

Hej me napadlo nezajdem taky na Besidku?Ukazeme jim jak se u nas mluvi po gorolsku a jak se pije po gorolsku :Dlol

Odkaz ke komentáři

Ja to tusil :) :) ...Vsak pohoda :palec2:

,ja jezdil na koleckovych nejak 7 let a bylo to supr ,na kole mam taky najezdene fest .,to na motorce ani tak ne,ale je to ted poznat kdyz uz se clovek tem sportum tak nevenuje.,pupík roste a roste :feve::D ...

Kulec jsem hral jednou a nejak me to nechytlo,nedokazal jsem to pochopit,..,mozna je to tim,ze k nemu nemam takovy pristup :) ..

No jo,je to tak..Nektery zensky delaj divy... ;):D

Ja driv jezdil zase na sk8tu.. ;) To bejvaly dobry casy..Byla prdela clovek byl porad sedrenej.. :D Pak prisla doba simsonu..Pak v 17ti nic,pak auto a konecne k nemu i ta motorka.. ;) Ja chodim aspon cvicit a snazim se jezdit na kole.. :p

Hele,kulec je prave dobrej..Teda aspom me bavi vic,nez biliar..Je to takova vetsi piplacka,premyslet,jak to zahrat,aby se ty koule ruzne "votukaly".. ;) Myslim,ze bys tomu prisel na chut... :)

Odkaz ke komentáři

No jo,je to tak..Nektery zensky delaj divy... ;):D

Ja driv jezdil zase na sk8tu.. ;) To bejvaly dobry casy..Byla prdela clovek byl porad sedrenej.. :D Pak prisla doba simsonu..Pak v 17ti nic,pak auto a konecne k nemu i ta motorka.. ;) Ja chodim aspon cvicit a snazim se jezdit na kole.. :p

Hele,kulec je prave dobrej..Teda aspom me bavi vic,nez biliar..Je to takova vetsi piplacka,premyslet,jak to zahrat,aby se ty koule ruzne "votukaly".. ;) Myslim,ze bys tomu prisel na chut... :)

Koukam,ze zajmy mame vcelku podobny,,na sk8tu si ted jeste taky sjedu :) ..porad me to bavi ...conevidet zacne zimni sezona tak musim poridit nejaky to nadobicko ;) ...Pracky se tez snazim jakztakz udrzovat at je v nich ta sila kdyz uz se dela s tim nabytkem :p ....

Ten kulec,..prave to jak zahrat št'ouch'' mi nedava smysl :D ... ale mozna bych na to casem vazne prisel .)

Odkaz ke komentáři

Koukam,ze zajmy mame vcelku podobny,,na sk8tu si ted jeste taky sjedu :) ..porad me to bavi ...conevidet zacne zimni sezona tak musim poridit nejaky to nadobicko ;) ...Pracky se tez snazim jakztakz udrzovat at je v nich ta sila kdyz uz se dela s tim nabytkem :p ....

Ten kulec,..prave to jak zahrat št'ouch'' mi nedava smysl :D ... ale mozna bych na to casem vazne prisel .)

JJ to jo.. ;) ja na zimu lyze,SNB uz jsem jaksi prodal..Samotnyho me to nebavilo a vzdycky sem mel nejak bliz k tem lyzim,a to me nepusti.. :)

Hele,a to je prave vono,ty stouchy,false atd.. :palec2: Kdyz na to prijdes,je to prave supr...

Spidi: Uaaaa,to je hnojnik.. ;)

A Ty vis,ze mam recht odborniku.. ;)

Jero: Ne besidce a chlastat?Jak Te to napada..? ;)lol lol

No nic kuciiii,ja uz mam hotovo,tak mazu,at stihnu jeste uzit trochu slunka a cerstvyho mimoprazskyho vzduchu za svetla.. ;) Mejte se pekne a bud behem vikendu,nebo zas v tydnu.. ;) Zdaaaar...

Odkaz ke komentáři

JJ to jo.. ;) ja na zimu lyze,SNB uz jsem jaksi prodal..Samotnyho me to nebavilo a vzdycky sem mel nejak bliz k tem lyzim,a to me nepusti.. :)

Hele,a to je prave vono,ty stouchy,false atd.. :palec2: Kdyz na to prijdes,je to prave supr...

Spidi: Uaaaa,to je hnojnik.. ;)

A Ty vis,ze mam recht odborniku.. ;)

Jero: Ne besidce a chlastat?Jak Te to napada..? ;)lol lol

No nic kuciiii,ja uz mam hotovo,tak mazu,at stihnu jeste uzit trochu slunka a cerstvyho mimoprazskyho vzduchu za svetla.. ;) Mejte se pekne a bud behem vikendu,nebo zas v tydnu.. ;) Zdaaaar...

No tuto sezonu taky vytahnu ,lyze :) ... snb ma uz ted kazdej a ty lyze jsou celkem vzacny .....

Tam se nepijéééé ? :D;)

Mej se co mozna nejlip ! :) a uzij si vikend caues :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...