jirka3 Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 A jeeeeje,to byl zase vyplach mozku,co? lol Caues Jirkove.. U mě se výplach nekonal. Tel už se našel,prej sem ho zapomněl u našich na baráku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 U mě se výplach nekonal.Tel už se našel,prej sem ho zapomněl u našich na baráku Jo taaaaaak,tak to potom jo.. JA si dal vcera 4 plzne,nazral se a sel sem spat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 ja jsem teda vyplachnutej mooooc No podivejmeseeeeeeeeeeeeeeee... A kdepasibyl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 No podivejmeseeeeeeeeeeeeeeee... A kdepasibyl? byl jsem u nas ale kamaradka odjizdi do anglie tak jsem se byl rozloucit...zlo!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 dobrý den, je tu volná židle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Dobré ráno kdopak se mnou dá kafi ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Nazdar příchozí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Dobré ráno kdopak se mnou dá kafi ? Baurak si urco rad da.. a ja klido taky.. Caues Peto.. @baurak: JO tak loucit ses byl jo?To je dycky masakr ty rozlucky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 tak kafi podle libosti kolik máte sněhu ? jestli máte ? Prostějov nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Baurak si urco rad da.. a ja klido taky.. Caues Peto.. @baurak: JO tak loucit ses byl jo?To je dycky masakr ty rozlucky.. jak jsem rikal ze me po silvestru nebolela hlava tak ted jsem na tom naprosto tragicky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 tak kafi podle libostikolik máte sněhu ? jestli máte ? Prostějov nic Stredni cechy na vyjimky vubec nic!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 tak kafi podle libostikolik máte sněhu ? jestli máte ? Prostějov nic Prágl překvapivě taky nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Prágl překvapivě taky nic ahoj všem ... jeden známej říkal ... dobré jitro .. přeje vnitro... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 ahoj všem ... jeden známej říkal ... dobré jitro .. přeje vnitro... Nazdar pane!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Nazdar pane!!! Ahoj co ten servis ... 6.1. jedu pryč..... ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Ahoj co ten servis ... 6.1. jedu pryč..... ? mám už objednanej ten olej,ale do 6.1. to asi nestihnu. Kdyžtak se ozvu,kdy se vracíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Dobré ráno kdopak se mnou dá kafi ? dobré ranko, já bych si dal. Jinak v Praze po sněhu ani památky, v Boleslavi po včerejší noci cca 2 cm na zahradách, ale aspoň to vypadá trošku jako zima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Ahoj co ten servis ... 6.1. jedu pryč..... ? A kdy se vracíš, plánuje se zase akcička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 A kdy se vracíš, plánuje se zase akcička A jéje,to zas bude v Álejích nablito.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 A jéje,to zas bude v Álejích nablito.... no ty bys mohl dorazit taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 no ty bys mohl dorazit taky Tak to díky.Ale ne že mě zkazíte,já jsem hodnej kluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 mám už objednanej ten olej,ale do 6.1. to asi nestihnu.Kdyžtak se ozvu,kdy se vracíš? 14.1 jsem už nasazen do pracovního režimu... omluvenka je jenom tělo v sádře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Tak to díky.Ale ne že mě zkazíte,já jsem hodnej kluk To tam jsou všichni, takže nemusíš mít strach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 To tam jsou všichni, takže nemusíš mít strach tak to jó,to beru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 tak to jó,to beru Navic se tam sjizdime autama,takze jelikoz sme vsichni reditelove,tak se nechlasta..Ale zato se keca.. Da si nekdo valetol? lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky