Jero Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 Já se právě z pivka vrátil. Korzič zítra asi půjde :feve: Bude se ti s nim asi spatne loucit ze ? ...hod plechacci ,kdz jsem podaval favoucha taky mi to nebylo prijemny.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 Bude se ti s nim asi spatne loucit ze ? ...hod plechacci ,kdz jsem podaval favoucha taky mi to nebylo prijemny.... Novej majitel je můj dobrej kamarád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 Novej majitel je můj dobrej kamarád tak to je fajn,alespon vis do jakych rukou pujde.. Moje skoncilo u kolegy ktery z toho udelal Tuzing karu .., pak ji prodal a ted slouzi na vozeni hrabi a lopat ,,, pocmarane stětečkama.,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 tak to je fajn,alespon vis do jakych rukou pujde.. Moje skoncilo u kolegy ktery z toho udelal Tuzing karu .., pak ji prodal a ted slouzi na vozeni hrabi a lopat ,,, pocmarane stětečkama.,, Tak toho se Korzič bát nemusí,bude s tím jezdit jeho přítelka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 Tak toho se Korzič bát nemusí,bude s tím jezdit jeho přítelka Hlavne ,ze fabule funguje jak ma (kle,klep) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 Hlavne ,ze fabule funguje jak ma (kle,klep) Fabule je v klidu ,po technický stránce super.A ta závada....holt se stane,v servisu říkali že to byla nějaká vada materiálu,co se projevila až teď.Hlavně že teď je defakto motor novej No nic,jdu spát.Tak se měj a dobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 Fabule je v klidu ,po technický stránce super.A ta závada....holt se stane,v servisu říkali že to byla nějaká vada materiálu,co se projevila až teď.Hlavně že teď je defakto motor novej No nic,jdu spát.Tak se měj a dobrou jasne tez se mej Dobrou ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 Hlásím průlet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 já zálet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 lítám kolem dokola.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Taky poraduju prulet.. A zdravim vsechny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Brý ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Cao pane..Jeste v CR? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Pěkné dopoledne kamarádi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Cao pane..Jeste v CR? Zdarec,ještě jo,až do středy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Pěkné dopoledne kamarádi... Zdar jak sviňa Spidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 dobrý den přátelé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 dobrý den přátelé Zdravím pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Zdar jak sviňa Spidi Zdar jak Brno Jirko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 dobrý den přátelé Zdar jak gatě Peťo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Jak se máte po ránu a co jste o víkendu prováděli ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Jak se máte po ránu a co jste o víkendu prováděli ? U mě dobrý.O víkendu jen jedna kalba v pátek,sobotu jsem vynechal.Tys byl fakt na PvD? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Zdravím pane také, také, koukám proběhla změna vozidla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 také, také, koukám proběhla změna vozidla nene,jenom jsem přestříkal na stříbrno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Jak se máte po ránu a co jste o víkendu prováděli ? Zdar Lubo, no vzhledem k tomu, že v pátek byla jedna akce a v sobotu se zapíjeli kamarádovi dvojčata tak už jsem toho včera moc neprováděl. Asi stárnu jinak po ránu dobrý kdybych nemusel být v práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky